Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Milano

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Milano

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi MXP
Lennon hinta 193 €

Milano, Italian vaurain ja muodikkain kaupunki, odottaa lomailijaa.

Milano sijaitsee maan pohjoisosassa Pojoen vehreässä laaksossa. Se sopii erityisen hyvin viikonloppukohteeksi, mutta nähtävää riittää toki pidemmällekin lomalle. Halvat lennot Turusta Milanoon ovat oivallinen valinta, kun suunnittelet seuraavaa kaupunkilomaa.Etsi ja varaa nyt kätevät lennot Turusta Milanoon. Milanon shoppailumahdollisuudet tietää jokainen, mutta lisäksi kaupunki pursuaa kulttuuria ja historiaa – jalkapalloa unohtamatta. Aloita tutustuminen Piazza del Duomolta, vieraile La Scala -oopperatalossa, Gallerie d’Italian taidemuseossa ja upeissa palatseissa.

Turku–Milano-lennot

Suoria lentoja Turusta Milanoon ei tällä hetkellä ole, mutta kaupunkien välillä on monia erinomaisia ja nopeita yhteyksiä yhdellä välilaskulla. Jos varaat liput hyvissä ajoin ennen matkaa – viimeistään noin puolitoista kuukautta etukäteen – pääset valitsemaan parhaat päältä. Esimerkiksi Wizz Airilla on tarjolla nopeat lennot Gdanskin ja airBalticilla Riian kautta; matka-aikaa näillä yhteyksillä kertyy alle viisi tuntia. Finnair ja Airberlin tarjoavat yhteydet Helsingin tai Düsseldorfin kautta, SASilla matkustat Tukholman kautta. Erityisen edullinen lentopäivä on maanantai ja kallein lauantai. Jos voit päättää, mihin vuodenaikaan matkasi teet, voit valita vaikkapa kuukausista edullisimman tammi- tai helmikuun. Kalleinta matkustaminen Milanoon on maalis- ja toukokuussa.

Matkalle Turusta

Turun lentoasema (TKU) sijaitsee kätevästi lähellä Turun keskustaa, vain kahdeksan kilometrin päässä siitä. Keskustasta pääset lentoasemalle sähköbussilinjalla 1, joka kiertää myös sataman ja kauppatorin kautta. Sähköbusseissa on ilmainen langaton verkko, joten matkalla kentälle voit vielä tarkistaa vaikkapa Milanon säätiedotteen. Turun lentoasemalle voi tietenkin siirtyä myös taksilla tai omalla autolla, jonka saa parkkiin kätevästi terminaalirakennuksen edustalle. Nopean lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen voit levähtää hetken hyvin palvelevassa kahvilassa ja tehdä vielä viime hetken ostoksia. Turun lentoasemalla ei yleensä ole pitkiä jonoja ja ruuhkia, joten matka Milanoon alkaa tyylikkäästi ja mukavasti.

Saapuminen Milanoon

Milanossa on kaksi päälentoasemaa ja yksi pienempi. Muista aina tarkistaa, mille lentoasemalle saavut ja miltä paluulentosi on. Malpensan kansainvälinen lentoasema (MXP) sijaitsee Varesen maakunnassa, noin 50 kilometrin päässä Milanon keskustasta. Linaten lentoasema (LIN) sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Milanon keskustasta. Kolmas, Orio al Serion kenttä, on pienempi ja sijaitsee kauempana Bergamossa. Malpensalta pääset Milanon keskustaan esimerkiksi Malpensa Express -junalla, joka kulkee terminaaleista 1 ja 2 Milanon Cadornan, Centralen ja Porta Garibaldin rautatieasemille. Bussilla pääset Milanon päärautatieasemalle, jossa voit vaihtaa metroon. Matka kestää noin tunnin. Malpensan kentän taksitolpat sijaitsevat tuloaulan pohjakerroksessa, terminaalissa 1 portin 6 kohdalla ja terminaalissa 2 portin 4 kohdalla. Autovuokraamoiden palvelupisteitä on kummankin terminaalin tuloaulassa – terminaalissa 1 enemmän kuin terminaalissa 2. Linaten kentältä on 10 minuutin välein bussiyhteys linjalla 73 Piazza San Babilan metroasemalle (linja M1). Linaten kentän taksitolppa löytyy tuloaulan pohjakerroksesta, portin 5 kohdalta. Autovuokraamoiden palvelupisteet ovat tuloaulassa. Ryanair ja muut halpalentoyhtiöt käyttävät Bergamossa sijaitsevaa Orio al Serion lentoasemaa, jolta paras yhteys Milanon päärautatieasemalle on Orio Shuttle -bussi. Lentoaseman edustalta pääsee keskustaan myös muilla busseilla.

Lomailua Milanossa

Milanon julkinen liikenne toimii erinomaisesti, ja kävelemisen lisäksi voit kulkea mukavasti metrolla ja raitiovaunulla. Autolla kaupungissa ei kannata liikkua ruuhkien ja pysäköintipaikkojen vähäisyyden takia – vuokraa auto vain, jos aiot kierrellä ja retkeillä muualla lähiseuduilla. Suurin osa kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä sijaitsee kävelymatkan päässä Piazza del Duomosta. Jos aiot poiketa useammassa historiallisessa rakennuksessa, museossa tai galleriassa, kannattaa ainakin harkita Milano Cardin hankkimista, sillä pääsyliput ovat Milanossa melko hintavia ilman sitä. Duomoa eli tuomiokirkkoa ei ainakaan kannata jättää väliin, vaikka jono sinne on usein pitkä. Kun etsit täydellistä kohdetta lyhyelle kaupunkilomalle, muista silloin Milano ja varaa halvat lennot Turusta Milanoon.

Turku - Milano Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Turku – Milano?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Turku -- Milano on 194 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Milano. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Turku -- Milano on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Turku – Milano on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Turku -- Milano on tarjolla 17 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Turku – Milano?

  reitillä Turku -- Milano liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Turku – Milano -lennoille?

  Löysimme alueelta Turku vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Milano: Turku (TKU). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Linate (LIN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Milano voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Linate (LIN)\n* Malpensa Intl. (MXP)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Milano.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Turku – Milano?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Turku -- Milano hintaan 194 €! Reitillä Turku -- Milano 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Turku liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Turku (TKU) -- Milano (MXP)\n * Finnair\n * Air Baltic\n\n\n\n* Lennot reitillä Turku (TKU) -- Milano (LIN)\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Turku – Milano useimmin?

  * Turku (TKU) -- Milano (MXP)\n * Finnair -- 8 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- MXP\n \n\n * Air Baltic -- 5 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- MXP\n\n\n\n* Turku (TKU) -- Milano (LIN)\n * Scandinavian Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- LIN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Turku lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Milano joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 8 lentoa reitillä Turku -- Milano. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Turku (TKU) liikennöidään viikoittain 13 lentoa kohteeseen Milano (MXP).\n* Lentoasemalta Turku (TKU) liikennöidään viikoittain 4 lentoa kohteeseen Milano (LIN).\n
 • Onko reitillä Turku – Milano tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Turku -- Milano ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 10 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 948,5 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 9 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 6 tuntia, 47 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Turku – Milano?

  * Lento reitillä Turku (TKU) -- Milano (MXP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.25\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.10\n\n\n\n* Lento reitillä Turku (TKU) -- Milano (LIN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.40\n * Aikaisin saapumisaika: 12.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 08.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 12.10\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Turku – Milano?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Milano

Näytä kaikki 4 520 majoitusliikettä kohteessa Milano
121 €
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

4.0 kautta 5.0 S.S. 336, Ferno, VA
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Volandian ilmailumuseo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 437 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.
63 €
Hotel Da Vinci

Hotel Da Vinci

4.0 kautta 5.0 Via Senigallia 6, Milano, MI
Hotel Da Vinci on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Instituto Ortopedico Galeazzi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 307 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
132 €
Uptown Palace

Uptown Palace

4.0 kautta 5.0 Via Santa Sofia N.10, Milano, MI
Uptown Palace on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Milanon yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 165 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.