Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Gdansk

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Gdansk

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi GDN
Lennon hinta 119 €

Tuskin kukaan pitää Puolaa rantalomakohteena, mutta mieli muuttuu nopeasti, kun varaat kätevät lennot Turusta Gdanskiin.

Puolan pohjoisrannikolla sijaitseva historiallinen hansakaupunki Gdansk tarjoaa nimittäin upeaa rantalomaa. Yhdessä Gdynian ja Sopotin kanssa se muodostaa kolmoiskaupungin, joissa kaupunkien rajat hälvenevät täysin. Suurin kaupungeista on Gdansk ja Gdynia hyvä kakkonen - niiden väliin jäävä Sopot on idyllinen, kuvankaunis hiekkarantakaistale vailla vertaa. Puolan pohjoisrannikon kiistattomiin etuihin kuuluu lyhyt matka Suomesta, eli Gdanskiin voi hyvin lähteä silloinkin, kun aikaa viikon tai kahden aurinkolomiin etelässä ei ole. Rantalomaa ajatellen huono uutinen on, että halvimmat kuukaudet lentää Turusta Gdanskiin ovat tammi- ja helmikuu, mutta toisaalta ainoastaan heinäkuu on kahden kalleimman kuukauden joukossa - toinen kallis on joulukuu. Jos mielit rantalomalle, valitse siis kesä- tai elokuu. Tarkan markan ihminen tiirailee ensimmäisenä sunnuntailentoja, sillä sunnuntai on viikon edullisin lentopäivä. Kalleinta lauantaita kannattaa välttää. Kannattaa myös olla ajoissa, sillä todella halvat lennot Turusta Gdanskiin myydään viimeistään 57 päivää ennen matkaa.

Turku-Gdansk-lennot

Suoria lentoja Turusta Gdanskiin on tarjolla viitenä päivänä viikossa. Wizz Airin lennot ovat perillä Gdanskissa alle puolessatoista tunnissa - varsin lyhyt matka rantalomalle, vai mitä? Jos Wizz Airin lennot eivät sovi omaan matkaohjelmaasi, tarjolla on esimerkiksi SASin lentoja Tukholman kautta ja Finnairin lentoja Helsingin kautta. Lentoaika välilaskulla on lyhyimmillään noin neljä ja puoli tuntia, mutta osa yhteyksistä on selvästi hitaampia. Kannattaa siis vertailla lentoaikoja ja aikataulutietoja, hintatietoja tietenkään unohtamatta.

Lähtö Turusta

Turun lentoasema (TKU) sijaitsee mukavasti lähellä Turun keskustaa, vain kahdeksan kilometrin päässä. Keskustasta kentälle ajaa kätevä sähköbussi, linja 1, joka kiertää myös sataman ja kauppatorin kautta. Sähköbusseissa toimii ilmainen langaton verkko, joten matkalla kentälle voit vielä tehdä varauksia tai hioa matkasuunnitelmia kohti täydellisyyttä. Turun lentoasemalle pääset tietenkin myös taksilla tai omalla autolla, jonka voi jättää kätevästi terminaalirakennuksen edustalla sijaitsevalle parkkialueelle. Lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen voit virkistäytyä kentän mukavassa kahvilassa ja tehdä vielä myös viime hetken tuliaisostokset. Turun lentoasemalla ei useimmiten ole juurikaan jonoja ja ruuhkia, joten matka kohti Puolaa alkaa keveästi. Matkalle on mukava lähteä, kun edessä on vain lyhyt lento Itämeren yli.

Saapuminen Gdanskiin

Gdanskin lentoasema on viralliselta nimeltään Lech Walesan kansainvälinen lentoasema, ja se sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Gdanskista ja 23 kilometrin päässä Gdyniasta. Kenttää käyttävät lähinnä halpalentoyhtiöt, kuten Ryanair ja Wizz Air, mutta myös Finnair, LOT, Norwegian, Lufthansa ja SAS. Kentältä on bussiyhteydet sekä Gdanskiin että Gdyniaan. Matka Gdanskin keskustaan kestää bussilla puolesta tunnista tuntiin, ja bussi lähtee lentokentällä terminaalin edustalta, juna-aseman toiselta puolelta. Linjan numero on 210, öisin N3. Gdyniaan pääsee bussilla 510, mutta junamatka on sinne helpompi vaihtoehto. Myös Gdanskiin ja Sopotiin pääsee junalla, mutta junaa on vaihdettava näillä reiteillä kerran. Jos saavut Gdanskiin isommalla porukalla, voit tilata minibussikyydin suoraan hotellille tai muualle Gdanskiin, ja se onkin usein edullisin vaihtoehto. Jos valitset tavallisen taksin, käytä aina luotettavaksi todettua Neptun Taxia, sillä osa kentällä matkustajia odottelevista kuljettajista voi olla epärehellisiä. Auton kyljessä on aina oltava numerosarja 19686 - jos sitä ei ole, kyseessä on pimeä taksi. Taksin voi myös tilata etukäteen, mutta se maksaa erikseen. Perillä Gdanskissa voi hyvin selvitä koko loman liikkumalla jalkaisin, mutta vaikeaa ei kaupungin raitiovaunujen, bussien ja paikallisjunien käyttäminenkään ole. Parhaat tarjoukset odottavat, joten nyt voit napata halvat lennot Turusta Gdanskiin.

Varatuimmat hotellit Gdansk

Näytä kaikki 1 437 majoitusliikettä kohteessa Gdansk
66 €
Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Radisson Hotel & Suites, Gdansk

4.0 kautta 5.0 Chmielna 10-25, Gdansk
Radisson Hotel & Suites, Gdansk on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neptunuksen suihkulähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 341 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
48 €
Hampton by Hilton Gdansk Old Town

Hampton by Hilton Gdansk Old Town

3.0 kautta 5.0 Lektykarska 4, Gdansk, Pomorskie
Hampton by Hilton Gdansk Old Town on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gdańskin pääkaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 174 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
61 €
Hampton By Hilton Gdansk Airport

Hampton By Hilton Gdansk Airport

3.5 kautta 5.0 220 Juliusza Slowackiego Street, Gdansk, Pomerania
Hampton By Hilton Gdansk Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gdanskin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 116 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.