Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Göteborg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Göteborg

Lähtölentokentän IATA-koodi OUL
Kohdelentokentän IATA-koodi GOT
Lennon hinta 289 €

Miltä kuulostaisivat lennot Oulusta Göteborgiin, Ruotsin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, joka turhaan jää Tukholman varjoon?

Etsi ja varaa lennot Oulusta Göteborgiin, vireään kulttuurikaupunkiin, joka on onnistunut lopullisesti karistamaan tylsän teollisuuskaupungin maineen hartioiltaan ja satsannut uuteen kaupunkikuvaan. Göteborg on myös suurten, vihreiden puistojen ja vehreiden jokimaisemien kaupunki, josta käsin on kätevä tutustua lähisaaristoon ja meriluontoon.

Oulu–Göteborg-lennot

Halvat lennot Oulusta Göteborgiin saat esimerkiksi Finnairilla Helsingin kautta. Reilussa kolmessa tunnissa olet jo perillä Göteborgissa. Lento Oulusta Helsinkiin kestää noin tunnin ja Helsinki-Göteborg-lento on noin 80–90 minuuttia. Myös kahden välilaskun lentoja on tarjolla esimerkiksi Norwegianilla ja SASilla, mutta matka-aika pitenee silloin muutamalla tunnilla. Varaa lennot hyvissä ajoin, reilua kuukautta ennen matkaa, tai hyödynnä viime hetken tarjouksia lennoille Oulusta Göteborgiin. Göteborg on oivallinen matkakohde kaikkina vuodenaikoina; eniten matkailijoita kaupungissa on kesäaikaan.

Matkaan Oulusta

Oulun lentoasema (OUL) sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta, Oulunsalossa. Kentälle pääset parhaiten kaksi kertaa tunnissa liikennöivällä bussilinjalla 8. Omalle autolle löytyy parkkitilaa terminaalin edestä. Oulun lentoasemalla palvelevat mukava Oulu Café, muutama kauppa ja kaikille avoin Piilopirtti-lounge. Näppärällä kentällä lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat aina ripeästi ja jonottamatta.

Vaihto Helsinki-Vantaalla

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) on erinomainen jatkoyhteyskenttä lyhyiden etäisyyksien ja monipuolisten palveluiden ansiosta. Se sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen, ja kentälle pääsee kätevästi Helsingin ydinkeskustasta. Palvelut kentän kahdessa terminaalissa ovat erinomaiset eikä uuvuttavia jonoja lähtöselvitykseen tai turvatarkastukseen yleensä ole, mikä sopii täydellisesti vaikkapa juuri Oulu–Göteborg-lennolle lähtiessä. Lentojen välissä voit rentoutua esimerkiksi shoppaillen tai ravintolapalveluista nautiskellen.

Perille Göteborgiin

Göteborgin lentoasema (GOT) on nimeltään Landvetter, ja se sijaitsee 25 kilometrin päässä Göteborgista itään. Keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Keskustaan pääsee sekä paikallisliikenteen bussilla että Flygbussilla, ja molemmat lähtevät lentoasemarakennuksen edustalta. Lippu on edullisempi, jos ostat sen etukäteen verkosta. Samasta paikasta saa myös taksin. Monilla taksifirmoilla on käytössä kiinteät hinnat Göteborgin keskustaan. Muista myös sopia matkan hinta aina ennen matkaa. Göteborgissa voit liikkua paikasta toiseen jalkaisin, koska etenkin keskustan alueella jalankulkijat on otettu erinomaisesti huomioon. Toinen vaihtoehto on raitiovaunu, jonka linjoista useimmat kulkevat ympäri vuorokauden. Yhtä lukuun ottamatta kaikki linjat kulkevat Brunnsparkin pysäkin kautta, läheltä rautatieasemaa. Lippuja saa Pressbyrån-kioskeista ja julkisen liikenteen Västtrafikin toimistoista. Yksittäisiä lippuja edullisempi vaihtoehto ovat päiväliput.

Majoittuminen Göteborgissa

Göteborg lienee Ruotsin kaupungeista se, josta on helpointa löytää erinomainen majoitus. Jopa hostellit ovat Göteborgissa omaa luokkaansa, joten niitä kannattaa harkita, jos matkustat hiukan pienemmällä budjetilla. Hostelleja on esimerkiksi Linnén kaupunginosassa. Göteborgissa on runsaasti keskihintaisia hotelleja, ylellisen luksuksen ystäviä unohtamatta. Suurin osa hotelleista sijaitsee Innerstadenin eli ydinkeskustan alueella tai Hedenissä, Kungsportsavenyn varrella ja lähikortteleissa.

Göteborgin nähtävyydet

Göteborgissa on useita erinomaisia museoita, kuten mielenkiintoinen Världskulturmuseet, hintava mutta tutustumisen arvoinen, ympäristöteemaan keskittyvä tiedemuseo Universeum, pohjoismaiseen maalaustaiteeseen painottuva Göteborgs Konstmuseum, nykytaiteen museo Göteborgs Konsthall, maailman suurin kelluva merimuseo Maritiman ja Volvo-museo. Kaupungin ehdottomasti tunnetuin kohde on kuitenkin Pohjoismaiden suurin huvipuisto Liseberg. Sen tunnetuin laite on puurakenteinen vuoristorata Balder. Huvipuistossa saa helposti kulutettua vaikka parikin päivää, jos haluaa kiertää kaikki laitteet. Kesällä virkistäviä kohteita ovat myös Trädgårdsföreningenin puutarha- ja puistoalue päärautatieaseman vieressä ja Slottskogen Linnéssä. Shoppailua voi parhaiten harrastaa Nordstanin kauppakeskuksessa, jossa on yli 150 liikettä. Hagan puutaloalueelta löydät antiikkia ja monenlaista muuta erikoisempaa. Viikonloppuisin alue on täynnä kaupustelijoita, katutaiteilijoita ja rentoa tunnelmaa.

Varaa heti halvat lennot Oulusta Göteborgiin, kaupunkiin joka yllättää ahkeran Tukholman-kävijän kosmopoliittisella ja rennolla tunnelmallaan.

Varatuimmat hotellit Göteborg

Näytä kaikki 170 majoitusliikettä kohteessa Göteborg
106 €
Gothia Towers

Gothia Towers

4.5 kautta 5.0 Mässans Gata 24, Göteborg
Gothia Towers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lisebergin huvipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1141 huonetta 77 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
114 €
Clarion Hotel Post, Gothenburg

Clarion Hotel Post, Gothenburg

4.0 kautta 5.0 Drottningtorget 10, Göteborg
Clarion Hotel Post, Gothenburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Drottningtorget on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-televisiot.
122 €
Avalon Hotel

Avalon Hotel

4.0 kautta 5.0 Kungstorget 9, Göteborg
Avalon Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Göteborgin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.