Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Lissabonin alue

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Lissabonin alue

Lähtölentokentän IATA-koodi OUL
Kohdelentokentän IATA-koodi LIS
Lennon hinta 400 €

Monelle tuntematon Lissabon on Portugalin rosoinen helmi.

Kukapa ei mielihyvin karistaisi Oulun pölyjä ja talvisaikaan lumia kintereiltään ja lennähtäisi Etelä-Euroopan syyttä suotta hieman tuntemattomammaksi jääneeseen pääkaupunkiin. Ei haittaa, jos muut eivät ole löytäneet Lissabonia, on mukava olla edelläkävijöiden joukossa ja päästä haistelemaan uusia, tuoreita tuulia. Lennot Oulusta Lissaboniin odottavat jo trenditietoista ja innokasta varaajaa.

Oulu–Lissabon-lennot

Halvat lennot Oulusta Lissaboniin voit varata yhdellä välilaskulla vaikkapa Finnairilta tai TAP Portugalilta. Välilasku on useimmiten Helsingissä, ja reitit ovat parhaimmillaan todella nopeita: parhaimmillaan matkan taittaa noin seitsemässä tunnissa. Osa lennoista vaatii 11–15 tuntia kokonaismatka-aikaa, mutta luultavasti yhden välilaskun yhteydet päihittävät silti matkustusmukavuudessa kahden välilaskun vaihtoehdot, vai mitä? Jos esimerkiksi aikataulusyistä valitset kahden välilaskun yhteyden, ensimmäinen pysäkki on silti useimmiten Helsinki, ja toinen välilasku voi olla vaikkapa Pariisissa tai Milanossa. Varaa lennot Oulusta Lissaboniin viimeistään reilu kuukausi ennen lähtöpäivää, niin säästät hinnoissa huomattavasti. Edullisin lentopäivä on maanantai, eniten saa maksaa lauantailennoista. Kellonajallakin on merkitystä: valitsemalla iltapäivälennon saatat säästää jopa lähes 30 prosenttia lipun hinnasta. Toisaalta saapumisaika venyy silloin hyvin myöhäiseksi. Tutustu siis huolellisesti eri lentoyhtiöiden tarjoamiin reittivaihtoehtoihin ja hintoihin ennen kuin varaat matkan. Lissabon on loistava matkakohde kaikkina vuodenaikoina, mutta kesällä, etenkin heinä- ja elokuussa, kaupungissa on usein tukahduttavan kuuma.

Lähtö Oulusta

Oulun lentoasema (OUL) sijaitsee Oulunsalossa, noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Kentälle on kätevä yhteys bussilinjalla 8, joka liikennöi kahdesti tunnissa. Omalle autolle taas löytyy parkkitilaa terminaalin edestä. Oulun lentoasemalla on miellyttävä kahvila ja muutama kauppa. Näppärällä kentällä lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat useimmiten liikoja jonottamatta.

Vaihto Helsinki-Vantaalla

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) on erinomainen vaihtokenttä lyhyiden etäisyyksien ja monipuolisten palveluiden takia. Se sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen, ja kentälle on nopeat yhteydet aivan Helsingin ydinkeskustasta. Palvelut kentän kahdessa terminaalissa ovat erinomaiset eikä uuvuttavia jonoja turvatarkastukseen yleensä ole, mikä sopii täydellisesti vaikkapa juuri Oulu–Lissabon-lennon yhteyteen.

Perillä Lissabonissa

Lissabonin Portelan lentoaseman (LIS) ehdoton etu on sen sijainti lähellä kaupungin keskustaa vain 20 minuutin metromatkan päässä. Metro on nopea ja halpa – etenkin, jos hankit automaatista Viva Viagem -matkakortin. Metroa kannattaa muutenkin hyödyntää Lissabonissa liikkuessa. Kentältä keskustaan pääsee myös Aerobus-bussilla, mutta se on kalliimpi ja hitaampi vaihtoehto. Taksilla matka taittuu noin vartissa eikä hinta huimaa. Joskus kuljettajat saattavat yrittää kiskoa turistilta korkeampia hintoja, mutta tämä on helppo välttää ostamalla etukäteen kiinteähintaisia taksikuponkeja lentoaseman infotiskiltä. Matkatavara- tai muita lisämaksuja ei taksimatkoilla peritä.

Majoitus Lissabonissa

Hotellin etsiminen kannattaa aloittaa mahdollisimman läheltä keskustaa ja metroasemien tuntumasta, jotta lomalla ei tuhraudu aikaa kulkuvälineissä istumiseen. Aivan ydinkeskusta, Baixa, on halutuinta aluetta, mutta se heijastuu myös hintoihin. Alfama ja Bairro Alto ovat varmasti tunnelmallisia, mutta niiden hotellit ovat pieniä ja railakas yöelämä voi häiritä rauhaa etsivää – tai sitten ei. Chiado ja Estrela ovat hyviä vaihtoehtoja, ja Chiadossa on myös paljon hostelleja, jotka Lissabonissa ovat tasokas vaihtoehto. Jos etsit Lissabonin läheltä rantalomakohdetta, suuntaa Cascaisiin tai Estoriliin – kaupunkiloman yhteydessä on rentouttavaa viettää ainakin muutama päivä rannalla. Matkaa kertyy junalla vain reilut puoli tuntia. Toki voit majoittua vaikka koko matkan ajaksi merenrantahotelliin ja tehdä sieltä päiväretkiä Lissabonin nähtävyyksiä katselemaan. Niin tai näin, voit nyt varata halvat lennot Oulusta Lissaboniin ja lähteä tutustumaan mielenkiintoisiin kaupunginosiin, upeisiin puistoihin ja nähtävyyksiin ja nauttia samalla loputtomasta auringosta.

Varatuimmat hotellit Lissabonin alue

Näytä kaikki 7 075 majoitusliikettä kohteessa Lissabonin alue
Hae hinnat
The One Palácio da Anunciada

The One Palácio da Anunciada

5.0 kautta 5.0 Rua das Portas de Santo Antão, 112-134, Lissabon
The One Palácio da Anunciada on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 83 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
226 €
Avenida Palace

Avenida Palace

5.0 kautta 5.0 Rua 1 De Dezembro 123, Lissabon
Avenida Palace on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1892 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 82 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
96 €
H10 Duque de Loulé

H10 Duque de Loulé

4.0 kautta 5.0 Avenida Duque de Loulé, 81-83, Lissabon
H10 Duque de Loulé on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praça Marquês de Pombal. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 89 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.