Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi KOK
Kohdelentokentän IATA-koodi TXL
Lennon hinta 194 €

Kohteen Berliini Parhaimmat Pakettimatkat

Berliini lento + hotelli economyluokan lennoilla

Moderniin, boheemiin ja karullakin tavalla historialliseen Berliiniin on palattava yhä uudelleen.

Lyhyelläkin lomalla näkee paljon, mutta jos aikaa on enemmän, ehdit kiertää vaikkapa kaikki Berliinin museot – tai et ehkä sittenkään, museoita nimittäin on kaupungissa jopa 2 000. Hyvään vauhtiin pääset silti aivan varmasti aloittamalla vaikkapa kuuluisalta Museosaarelta. Samalla saat käsityksen Berliinin itä- ja länsiosien eroista, joita on yhä aistittavissa, vaikka muurin murtumisesta on vierähtänyt jo pian 30 vuotta. Lennot Oulusta Berliiniin ovat suora reitti myös historiaan.

Oulu–Berliini-lennot

Oulusta pääset Berliiniin parhaiten Helsingin kautta. Oulusta lennät Finnairilla tai Norwegianilla Helsinkiin tunnissa, jatkolento kestää sekin alle kaksi tuntia. Konetta vaihdat Helsinki-Vantaan lentoasemalla mukavasti noin tunnissa, ilman pitkiä odotteluja. Helsingistä voit jatkaa Berliiniin joko Finnairin tai Air Berlinin siivin. Kaiken kaikkiaan lennot Oulusta Berliiniin haukkaavat vain noin neljä tuntia. Kannattaa tarkistaa myös airBalticin yhteydet Riian ja SASin lennot Tukholman kautta – etenkin tarjouskampanjoiden aikana näiltäkin yhtiöiltä voi löytää erinomaisia lentovaihtoehtoja. Halvat lennot Oulusta Berliiniin myydään tiistaille, kalleimmat lauantaille. Berliiniin voi ja kannattaa matkustaa mihin tahansa vuodenaikaan. Kesällä sää on toki miellyttävin, mutta mitään suurta vikaa ei Berliinin talvessakaan ole, säähän kuin säähän tottuneen sisukkaan suomalaisen kannalta ainakaan.

Oulusta matkaan

Oulun lentoasema (OUL) sijaitsee Oulunsalossa, noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta lounaaseen. Keskustasta kentälle ajaa kaksi kertaa tunnissa bussi numero 8. Oman auton voi jättää terminaalin edustalla sijaitseville parkkialueille. Oulun lentoaseman palveluihin kuuluu mukava kahvila ja hyvin varustellut myymälät. Näppäränkokoisella kentällä lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat aina ripeästi ilman pitkiä jonoja.

Perillä Berliinissä

Berliinin lentoasematilanne on ollut vuosia sekaisin, mutta se ei onneksi häiritse matkantekoa tai lomailua millään lailla. Kahden lentokentän, Schönefeldin ja Tegelin, lisäksi on nimittäin jo vuosia ollut rakenteilla kolmas, Brandenburgin lentoasema. Uusi kenttä oli määrä ottaa käyttöön jo vuonna 2012, jolloin myös Tegelin piti sulkeutua, mutta kenttää ei ole vieläkään avattu. Suurin osa ulkomaanlennoista laskeutuu tällä hetkellä edelleen Tegelin lentoasemalle (TXL), joka sijaitsee Berliinin länsipuolella. Kentältä on useita erilaisia bussiyhteyksiä eri puolille Berliiniä. TXL JetExpressBus esimerkiksi vie useammalle metroasemalle, kuten Hauptbahnhofille, jolta on hyvät yhteydet moneen muuhun suuntaan Berliinissä. Hyvä vaihtoehto on myös X9-bussi, joka ajaa suositun Kurfürstendammin ostoskadun tuntumaan. Kaupunkiin pääsee myös busseilla 109 ja 128. Bussipysäkit löytyvät terminaalien A ja B edustalta, ja lippuja voi ostaa kuljettajalta. Myös taksilla voi matkan taittaa kätevästi; taksitolppa löytyy kummankin terminaalin edustalta. Taksitolpalla on aina avuliaita asiakaspalvelijoita, jotka auttavat reitin suunnittelussa ja osaavat myös kertoa hinnoista.

Schönefeldin lentokenttä (SFX) sijaitsee Itä-Berliinissä, 22 kilometrin päässä keskustasta, ja palvelee enimmäkseen halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanairia. Kentältä pääsee Berliinin keskustaan junilla S9 ja S4, jotka kulkevat 20 minuutin välein. Liput ostetaan asemilta. Jos saman päivän aikana tulee tehtyä useampia matkoja, kannattaa ostaa edullinen päivälippu. Schönefeldin lentoasemalta on myös hyvät bussiyhteydet eri puolille Berliiniä esimerkiksi busseilla X7 ja 171. Hauptbahnhofille pääsee Airport Express -junalla, ja totta kai matkan voi taittaa myös taksilla tai kentältä vuokratulla autolla. Koska Berliini on suurkaupunki sekä asukasluvultaan että pinta-alaltaan, kannattaa ensimmäisenä aina selvittää, missä kaupunginosassa oma majapaikka tai muu määränpää sijaitsee, ja sopivin valita kulkuväline sen mukaan.

Berliinistä on helppo löytää edullinen majoitus, joten kun löydät halvat lennot Oulusta Berliiniin, ne kannattaa varata saman tien. Majoituksen ehtii varata myöhemminkin, samalla kun paneudut suunnittelemaan, mitä haluat nähdä ja kokea trendikkäässä Berliinissä.

Oulu - Berliini Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Oulu – Berliini?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Oulu -- Berliini on 194 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Berliini. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Oulu -- Berliini on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Oulu – Berliini on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Oulu -- Berliini on tarjolla 20 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Oulu – Berliini?

  reitillä Oulu -- Berliini liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Oulu – Berliini -lennoille?

  Löysimme alueelta Oulu vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Berliini: Oulu (OUL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Tegel (TXL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Berliini voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Tegel (TXL)\n* Schoenefeld (SXF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Berliini.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Oulu – Berliini?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Oulu -- Berliini hintaan 194 €! Reitillä Oulu -- Berliini 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Oulu liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Oulu (OUL) -- Berliini (TXL)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Oulu – Berliini useimmin?

  * Oulu (OUL) -- Berliini (TXL)\n * Finnair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä OUL -- TXL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Oulu lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Berliini joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 20 lentoa reitillä Oulu -- Berliini. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Oulu (OUL) liikennöidään viikoittain 20 lentoa kohteeseen Berliini (TXL).\n
 • Onko reitillä Oulu – Berliini tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Oulu -- Berliini ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 4 tuntia, 20 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 639,57 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 53 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Oulu – Berliini?

  * Lento reitillä Oulu (OUL) -- Berliini (TXL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.50\n * Aikaisin saapumisaika: 08.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 15.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.35\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Oulu – Berliini?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 309 majoitusliikettä kohteessa Berliini
62 €
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa hotellissa on 412 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
69 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

4.5 kautta 5.0 Lützowplatz 17, Berliini, BE
Hotel Berlin, Berlin on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 701 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

3.5 kautta 5.0 Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 344 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.