Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi OUL
Kohdelentokentän IATA-koodi TXL
Lennon hinta 214 €

Moderniin, boheemiin ja karullakin tavalla historialliseen Berliiniin on palattava yhä uudelleen.

Lyhyelläkin lomalla näkee paljon, mutta jos aikaa on enemmän, ehdit kiertää vaikkapa kaikki Berliinin museot – tai et ehkä sittenkään, museoita nimittäin on kaupungissa jopa 2 000. Hyvään vauhtiin pääset silti aivan varmasti aloittamalla vaikkapa kuuluisalta Museosaarelta. Samalla saat käsityksen Berliinin itä- ja länsiosien eroista, joita on yhä aistittavissa, vaikka muurin murtumisesta on vierähtänyt jo pian 30 vuotta. Lennot Oulusta Berliiniin ovat suora reitti myös historiaan.

Oulu–Berliini-lennot

Oulusta pääset Berliiniin parhaiten Helsingin kautta. Oulusta lennät Finnairilla tai Norwegianilla Helsinkiin tunnissa, jatkolento kestää sekin alle kaksi tuntia. Konetta vaihdat Helsinki-Vantaan lentoasemalla mukavasti noin tunnissa, ilman pitkiä odotteluja. Helsingistä voit jatkaa Berliiniin joko Finnairin tai Air Berlinin siivin. Kaiken kaikkiaan lennot Oulusta Berliiniin haukkaavat vain noin neljä tuntia. Kannattaa tarkistaa myös airBalticin yhteydet Riian ja SASin lennot Tukholman kautta – etenkin tarjouskampanjoiden aikana näiltäkin yhtiöiltä voi löytää erinomaisia lentovaihtoehtoja. Halvat lennot Oulusta Berliiniin myydään tiistaille, kalleimmat lauantaille. Berliiniin voi ja kannattaa matkustaa mihin tahansa vuodenaikaan. Kesällä sää on toki miellyttävin, mutta mitään suurta vikaa ei Berliinin talvessakaan ole, säähän kuin säähän tottuneen sisukkaan suomalaisen kannalta ainakaan.

Oulusta matkaan

Oulun lentoasema (OUL) sijaitsee Oulunsalossa, noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta lounaaseen. Keskustasta kentälle ajaa kaksi kertaa tunnissa bussi numero 8. Oman auton voi jättää terminaalin edustalla sijaitseville parkkialueille. Oulun lentoaseman palveluihin kuuluu mukava kahvila ja hyvin varustellut myymälät. Näppäränkokoisella kentällä lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat aina ripeästi ilman pitkiä jonoja.

Perillä Berliinissä

Berliinin lentoasematilanne on ollut vuosia sekaisin, mutta se ei onneksi häiritse matkantekoa tai lomailua millään lailla. Kahden lentokentän, Schönefeldin ja Tegelin, lisäksi on nimittäin jo vuosia ollut rakenteilla kolmas, Brandenburgin lentoasema. Uusi kenttä oli määrä ottaa käyttöön jo vuonna 2012, jolloin myös Tegelin piti sulkeutua, mutta kenttää ei ole vieläkään avattu. Suurin osa ulkomaanlennoista laskeutuu tällä hetkellä edelleen Tegelin lentoasemalle (TXL), joka sijaitsee Berliinin länsipuolella. Kentältä on useita erilaisia bussiyhteyksiä eri puolille Berliiniä. TXL JetExpressBus esimerkiksi vie useammalle metroasemalle, kuten Hauptbahnhofille, jolta on hyvät yhteydet moneen muuhun suuntaan Berliinissä. Hyvä vaihtoehto on myös X9-bussi, joka ajaa suositun Kurfürstendammin ostoskadun tuntumaan. Kaupunkiin pääsee myös busseilla 109 ja 128. Bussipysäkit löytyvät terminaalien A ja B edustalta, ja lippuja voi ostaa kuljettajalta. Myös taksilla voi matkan taittaa kätevästi; taksitolppa löytyy kummankin terminaalin edustalta. Taksitolpalla on aina avuliaita asiakaspalvelijoita, jotka auttavat reitin suunnittelussa ja osaavat myös kertoa hinnoista.

Schönefeldin lentokenttä (SFX) sijaitsee Itä-Berliinissä, 22 kilometrin päässä keskustasta, ja palvelee enimmäkseen halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanairia. Kentältä pääsee Berliinin keskustaan junilla S9 ja S4, jotka kulkevat 20 minuutin välein. Liput ostetaan asemilta. Jos saman päivän aikana tulee tehtyä useampia matkoja, kannattaa ostaa edullinen päivälippu. Schönefeldin lentoasemalta on myös hyvät bussiyhteydet eri puolille Berliiniä esimerkiksi busseilla X7 ja 171. Hauptbahnhofille pääsee Airport Express -junalla, ja totta kai matkan voi taittaa myös taksilla tai kentältä vuokratulla autolla. Koska Berliini on suurkaupunki sekä asukasluvultaan että pinta-alaltaan, kannattaa ensimmäisenä aina selvittää, missä kaupunginosassa oma majapaikka tai muu määränpää sijaitsee, ja sopivin valita kulkuväline sen mukaan.

Berliinistä on helppo löytää edullinen majoitus, joten kun löydät halvat lennot Oulusta Berliiniin, ne kannattaa varata saman tien. Majoituksen ehtii varata myöhemminkin, samalla kun paneudut suunnittelemaan, mitä haluat nähdä ja kokea trendikkäässä Berliinissä.

Varatuimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 496 majoitusliikettä kohteessa Berliini
55 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

4.0 kautta 5.0 Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
41 €
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

3.5 kautta 5.0 Turmstrasse 25-26, Berliini
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Valtiopäivätalo (Reichstag) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 238 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
Hotel Riu Plaza Berlin

Hotel Riu Plaza Berlin

4.0 kautta 5.0 Martin Luther Strasse 1, Berliini, Berlin
Hotel Riu Plaza Berlin on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 357 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.