Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Praha

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Praha

Lähtölentokentän IATA-koodi OUL
Kohdelentokentän IATA-koodi PRG
Lennon hinta 328 €

Siltojen kaupunki, kultainen kaupunki, sadan tornin kaupunki – rakkaalla Prahalla on monta nimeä.

Vltavajoen kahta puolta sijaitseva Prahan historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde ja liioittelematta maailman kauneimpia rakennettuja ympäristöjä. Kaarlensillan tunnistavat kaikki vähintään upeista auringonlaskukuvista, ja omaa, aina ajankohtaista tarinaansa kertoo juutalainen hautausmaa. Halvat lennot Oulusta Prahaan vievät hetkessä keskelle historiallista tunnelmaa.

Oulu–Praha-lennot

Suoria lentoja Oulusta Prahaan ei ole, mutta Helsingin kautta pääsee perille uskomattoman nopeasti. Lyhimmillään lentoaika Oulusta Prahaan on vain neljä tuntia. Lentoja Helsingin kautta tarjoavat Finnair ja Norwegian, ja niitä on sekä aamuisin että iltaisin. Myös CSA Czech Airlines lentää Helsingistä Prahaan, joten jatkolentoa varten kannattaa katsastaa myös sen tarjoushinnat. Lento Oulusta Helsinkiin kestää noin tunnin, Helsingistä Prahaan noin kaksi tuntia ja vartin – välilaskun kestosta riippuen matkaan kuluu keskimäärin noin 4–8 tuntia. Lentopäivistä edullisin on tiistai ja kallein lauantai. Liput kannattaa varata viimeistään 53 päivää ennen matkaa. Jos voit valita matka-aikasi vapaasti, on hyvä ottaa huomioon, että liput iltalennoille myydään usein jopa noin 30 prosenttia edullisemmin kuin keskipäivän lennoille.

Matkaan Oulusta

Oulun lentoasema (OUL) sijaitsee Oulunsalossa, noin 15 kilometrin päässä lounaaseen Oulun keskustasta. Voit saapua kentälle omalla autolla, bussilla tai taksilla. Jos tulet omalla autolla, löydät kolme pysäköintialuetta terminaalin edustalta. Keskustasta pääsee kentälle myös bussilinjalla 8. Bussi kulkee kahdesti tunnissa ja ajaa kentälle Teknologiakylän kautta. Taksit odottavat matkustajia terminaalin edustalla lentojen aikataulun mukaisina saapumisaikoina. Kyydin voi myös tilata etukäteen. Oulun lentoasemaa on hiljattain uudistettu, ja sen mukaviin palveluihin kuuluvat kahvila, hyvin varustellut myymälät ja kaikille avoin Piilopirtti-lounge. Kenttä on toiminnoiltaan varsin näppärä, ja pitkiä jonoja lähtöselvityksessä tai turvatarkastuksessa on vain harvoin.

Välilasku Helsingissä

Oulu–Praha-lentojen välilaskupaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalla odottelu sujuu mukavasti ja nopeasti kentän erinomaisista palveluista nauttien. Voit syödä lounasta tai illallista jossakin kentän lukuisista ravintoloista tai istahtaa kahvilaan. Erikoisliikkeissä teet erinomaisia ostoksia. Iloa on takuulla myös ilmaisesta, nopeasta wi-fi-yhteydestä. Torkkuja tai pidempiä unia kaipaava voi testata GoSleep-unimunia, joita saa päiväsaikaan kokeilla ilmaiseksi ja maksua vastaan klo 22–06. Lapset ja nuoret kannattaa viedä kentän pelialueelle, jossa voi pelata tanssi- ja muita liikuntapelejä. Ennen kuin huomaatkaan, on aika nousta koneeseen ja jatkaa matkaa ihanaan Prahaan.

Perille Prahaan

Prahan lentokenttä on viralliselta nimeltään Václav Havelin kansainvälinen lentoasema (PRG), ja se sijaitsee kymmenen kilometrin päässä Prahan keskustasta. Lentokentältä on hyvät bussiyhteydet eri puolille Prahaa. Bussi 119 ajaa kentältä Nádraži Veleslavinin metroasemalle (metrolinja A) vartissa, ja bussi 100 Zličinin metroasemalle (metrolinja B) 18 minuutissa. Airport Express -bussi ajaa suoraan Prahan päärautatieasemalle (metrolinja C, SC-, EC-, IC ja EN-junat) 35 minuutissa. Matkan voi hurauttaa myös taksilla – kentällä palvelevat taksifirmat ovat FIX TAXI ja Taxi Praha. Terminaalien 1 ja 2 edustalla on taksien palvelutiskit, ja taksien lähtöpaikoille on tuloaulassa selkeät opasteet. Voit vuokrata kentältä myös auton. Vuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat omassa hallissaan pysäköintialue C:n pohjakerroksessa. On yleensä hyvä idea varata auto ennen matkaa.

Prahassa voi liikkua melkein kaikkialle kävellen. Lisäksi voit käyttää raitiovaunuja, busseja ja metron kolmea linjaa. Metrolinjat kohtaavat Mustekin ja Muzeumin asemilla, joilta molemmilta on vain lyhyt kävelymatka Václavské námĕstin aukiolle.

Etsi ja varaa halvat lennot Oulusta Prahaan, joka tunnetaan myös täyttävästä ruoasta ja maukkaasta oluesta.

Varatuimmat hotellit Praha

Näytä kaikki 2 277 majoitusliikettä kohteessa Praha
54 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

5.0 kautta 5.0 Na Porici 42, Praha
Grandior Hotel Prague on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palladium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 393 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
81 €
Hotel Kings Court

Hotel Kings Court

5.0 kautta 5.0 U Obecniho Domu 3, Praha
Hotel Kings Court on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prahan astronominen kello. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 138 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
50 €
Grand Majestic Hotel Prague

Grand Majestic Hotel Prague

4.5 kautta 5.0 Truhlarska 16, Praha
Grand Majestic Hotel Prague on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palladium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 196 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.