Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Tallinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Tallinna

Lähtölentokentän IATA-koodi OUL
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL
Lennon hinta 215 €

Saat vaihtelua arkeen varaamalla halvat lennot Oulusta Tallinnaan

Lennot Oulusta Tallinnaan onnistuvat yhdellä välilaskulla Helsingin kautta, ja tällä hetkellä palvelua tarjoaa vain Finnair. Välilaskuineen nopeimmat lennot kestävät vajaat kaksi tuntia.

Keskustasta Oulun lentoasemalle

Oulunsalossa noin 15 kilometrin päässä Oulusta sijaitsevalle lentoasemalle pääset Oulun keskustasta Koskilinjojen busseilla 8 ja 9 noin puolessa tunnissa. Lentoasemalla on matkaan lähteville tilaa pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Tallinnassa matka lentoasemalta keskustaan on lyhyt

Tallinnan lentoasema sijaitsee vain neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalta kaupunkiin pääsee bussilla numero 2. Matkalipun hinta on kaksi euroa, ja lippu ostetaan kuljettajalta. Taksi on myös helppo ottaa lentoaseman tolpalta. Yllätysten välttämiseksi on viisainta sopia hinnasta jo matkan aluksi ja käyttää lentoaseman sopimuskumppaneita. Näitä ovat taksiyhtiöt Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business. Kentällä palvelevat myös autonvuokraustiskit.

Lähde tutkimusretkelle vanhankaupungin kapeille kujille

Tallinnan vanhassa kaupungissa suomalainen tuntee jo selvästi keskieurooppalaisen kulttuurin vaikutuksen, ja kaikesta huomaa olevansa ulkomailla, vaikka ympärillä usein kuuluukin suomalainen puheensorina. Sympaattiset kahvilat tarjoavat eksoottisen oloisia leivonnaisia, ja taidegallerioissa ja käsityöpajoissa voi tutustua paikallisten taiteilijoiden aikaansaannoksiin. Tallinna on kaupunki, josta on helppo löytää tuliaisiksi makeita herkkuja, juustoja tai makkaroita, käsitöitä ja käyttöesineitä.

Edullisia gourmet-elämyksiä ja taidetta Telliskivessä

Tallinnasta on kehittynyt oikea kulinaristin paratiisi, ja mielenkiintoisia ravintoloita löytyy niin vanhasta kaupungista kuin Telliskiven alueeltakin. Telliskivi Loomelinnakin vanhoissa teollisuusrakennuksissa on erilaisia luovia tiloja ja taiteilijayhteisöjä, ja niiden boheemi ilmapiiri on houkutellut paikalle myös rohkeita ja kokeilunhaluisia ravintoloitsijoita. Telliskivi sijaitsee vanhan kaupungin luoteispuolella, ja sinne voi kävellä tai kulkea bussilla tai raitiovaunulla Tallinnan päärautatieaseman Balti jaamin ohitse.

Kylpylöitä ja hemmotteluhoitoja

Moni suomalainen lähtee Viroon hemmotellakseen itseään. Täällä lasku on huomattavasti kotimaata edullisempi, olipa kyseessä teatterikäynti ja hyvä illallinen, yöpyminen tasokkaassa hotellissa tai hoitojen tilaaminen kylpylässä, kampaajalla tai kauneussalongissa. Hinnat ovat toki turistien eniten kansoittamilla alueilla korkeammat kuin syrjemmässä.

Tietoa korkeatasoisista ja edullisista kylpylöistä on hyvin tarjolla internetissä. Tarjolla on perinteisiä kylpylähoitoja, urheiluhierontaa, kuumakivihierontaa, mutahoitoja, suklaahoitoja ja kasvohoitoja. Hotellit tarjoavat eri pituisia paketteja hoitoineen ja majoituksineen. Useimmissa kylpylöissä on myös lapsille sopivia vesipuistoja ja uima-altaita, ja joskus tarjolla on myös päivähoitopalveluita. Kunkin kylpylän tarjonnasta kannattaa kysyä suoraan kylpylän asiakaspalvelusta.

Museoissa lähihistoriaa ja taidetta

Yksi Tallinnan ylpeyden aiheista on Viron taidemuseo Kumu, joka sijaitsee Katriorgin puiston ja Lasnamäen kaupunginosan välisessä rinteessä. Kadriorgin päätepysäkille pääsee keskustasta raitiovaunuilla 1 ja 3, ja sieltä jatketaan Weizenbergi-kadun päähän. Myös useat bussit kulkevat Kumun tai J. Poskan pysäkille. Museo on suljettu maanantaisin ja tiistaisin. Kumussa esitellään virolaisen taiteen kokoelmia 1700-luvun alusta asti, minkä lisäksi siellä on vuosittain 11–12 suurta näyttelyhanketta. Kansainvälinen taide ja nykytaide ovat näyttelyissä hyvin edustettuina. Tallinnan uusi merimuseo Lentosatamassa on myös ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus.

Majoittuminen Tallinnassa

Tallinnan suurista hotelleista kuuluisin on legendaarinen Viru-hotelli, jota suomalaiset olivat rakentamassa. Vuonna 1972 valmistunut hotelli kuuluu nykyisin Sokos-ketjuun, ja sen yhteydessä on kauppakeskus Viru Keskus. Viru-hotellissa pääsee opastetulle suomenkieliselle kierrokselle, jossa esitellään hotellin yläkerroksessa sijaitseva KGB:n radiokeskus ja kerrotaan hotellissa kylmän sodan aikana tapahtuneesta vakoilutoiminnasta. Yläkerrassa on myös pieni KGB-museo. Suomenkielisiä opastettuja kierroksia on päivittäin, ja varaus kierrokselle on hyvä tehdä etukäteen. Kierroksella pääsee myös ihailemaan komeita näköaloja hotellin 23. kerroksen näköalatasanteelta.

Varatuimmat hotellit Tallinna

Näytä kaikki 193 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
74 €
The von Stackelberg Hotel Tallinn

The von Stackelberg Hotel Tallinn

4.0 kautta 5.0 Toompuiestee 23, Tallinna
The von Stackelberg Hotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toompean linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1874 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
90 €
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

5.0 kautta 5.0 Tornimae 3, Tallinna
Swissotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan keskustori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 238 huonetta 30 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
119 €
Hotel Telegraaf, Autograph Collection

Hotel Telegraaf, Autograph Collection

5.0 kautta 5.0 Vene 9, Tallinna
Hotel Telegraaf, Autograph Collection on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1878 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 83 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.