Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pohjois-Savo Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pohjois-Savo - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi JOE
Kohdelentokentän IATA-koodi STO

Tuttu Tukholma odottaa paitsi laivamatkan, myös nopeiden lentojen päässä.

Varaa oitis halvat lennot Kuopiosta Tukholmaan ja pääset matkaan kätevästi kotiportilta Pohjois-Savosta. Huonoa vuodenaikaa Tukholman-matkalle ei olekaan, mutta ehdottomasti upeimmillaan kaupunki on kesällä. Turisteja riittää silloin tulijoiksi, mutta muutama suomalainen mahtuu aina mukaan. Keväällä lennot Kuopiosta Tukholmaan vievät aina kotimaata lämpimämpään säähän, ja leudompia ovat myös syksyt ja talvet.

Kuopio–Tukholma-lennot

Suoria lentoja Kuopiosta Tukholmaan ei ainakaan tällä hetkellä ole myynnissä, mutta matka on helppo tehdä myös yhdellä välilaskulla. Erinomaiset yhteydet on tarjolla esimerkiksi Finnairilla Helsingin kautta – koko matkaan välilaskuineen ja koneenvaihtoineen uppoaa nopeimmillaan vain 2,5 tuntia. Helsingistä voit jatkaa Tukholmaan myös SASin lennoilla, jos aikataulut sopivat paremmin omiin lomasuunnitelmiisi. Kovin paljon ei reitillä kilpailua ole, mikä heijastuu helposti hintoihin ainakin viime hetkellä – liput kannattaakin varata mahdollisimman hyvissä ajoin ennen matkaa. Yleisesti ottaen edullisimmillaan lennot ovat helmi- ja toukokuussa, kalleimmillaan taas heinä- ja joulukuussa, koska silloin matkustajia riittää paljon muutenkin. Edullisin lentopäivä Kuopiosta Tukholmaan on tiistai ja kallein sunnuntai – jos haluat säästää lippujen hinnassa, ota nämä vinkit huomioon ja varaa lentosi viimeistään 54 päivää ennen matkaa.

Kuopiosta lennolle

Kuopion lentoasema (KUO) sijaitsee Siilinjärven kunnan puolella, Rissalassa, noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta koilliseen. Kentälle ajaa kerran tunnissa Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinja 40, joka ajaa myös Siilinjärven ja Savilahden suuntiin. Pääset kentälle myös taksilla; palveleva taksifirma on Savon Taksidata. Kun saavut takaisin Kuopioon, takseja on usein terminaalin edustan tolpalla odottelemassa lennoilta saapuvia matkustajia. Taksin voi myös tilata ilmaisesta taksipuhelimesta tai varata ennakkoon. Kuopion lentoasemalta löydät myös useiden autovuokraamoiden palvelutiskit.

Perillä Tukholmassa

Suurin osa lennoista Kuopiosta Tukholmaan laskeutuu Arlandan lentoasemalle (ARN), joka on Tukholman suurin lentokenttä 42 kilometrin päässä Tukholmasta pohjoiseen. Nopein tapa päästä kentältä keskustaan on 10–15 minuutin välein liikennöivä juna Arlanda Express, jonka pääteasema on Centralstation. Matka kestää 20 minuuttia. Flygbussarnan busseilla matka kestää 40 minuuttia, mutta bussi on junaa paljon halvempi. Jos saavut Tukholmaan lennolla, joka laskeutuu Bromman lentoasemalle (BMA), pääset Tukholman keskustan Cityterminaleniin Flygbussarnan bussilla. Edullisempi vaihtoehto ovat julkisen liikenteen SL:n bussit 110 ja 152. Halpalentoyhtiöt käyttävät Tukholmassa Skavstan lentoasemaa (NYO) ja noin sadan kilometrin päässä Tukholmasta sijaitsevaa Västeråsin lentokenttää (VST). Kaikilta lentoasemilta voi hypätä myös taksiin, mutta kannattaa muistaa, että taksiyhtiöt saavat hinnoitella matkat vapaasti – hintoja kannattaa siis vertailla mieluiten jo etukäteen. Hintojen on oltava selkeästi esillä, ja joillain yhtiöillä on käytössä kiinteät hinnat. Arlandan lentoasemalla toimii myös useita autovuokraamoja, joista suurin osa sijaitsee erillisellä vuokraamoalueella. Osa palvelupisteistä sijaitsee kuitenkin terminaalissa 2. Kiireaikaan terminaaleista 2, 4 ja 5 on bussiyhteydet autovuokraamojen palvelupisteille. Bromman kentältä saa myös vuokra-auton alle, mutta se pitää varata etukäteen lentoaseman nettisivujen kautta.

Liikkuminen Tukholmassa

Tukholma on parhaimmillaan kävelykaupunkina, mutta kaupunginosasta toiseen liikuttaessa voit käyttää Tunnelbanaa. T-banan verkostoon kuuluu useita linjoja ja kaikkiaan sata asemaa, joten metrokarttaan kannattaa perehtyä matkan alussa. Lipun voi ostaa esimerkiksi älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella tai metroaseman palvelupisteestä. Lisäksi Tukholmassa kulkevat bussit ja raitiovaunut, ja kaupungin ulkopuolelle pääset paikallisjunalla. Etenkin kesäaikaan voi myös tehdä matkan lautalla tai laivalla Tukholman upeaan saaristoon. Taksi on Tukholmassa kallis vaihtoehto, joten sitä kannattaa käyttää vain harkiten.

Halvat lennot Kuopiosta Tukholmaan ovat täydellinen ostos pieneksi piristykseksi.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 366 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
90 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4.0 kautta 5.0 Ringvaegen 98, Tukholma
Clarion Hotel Stockholm on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Globen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 532 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
68 €
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

4.0 kautta 5.0 Råsta Strandväg 1, Solna
Quality Hotel Friends on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mall of Scandinavia on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
112 €
Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower

4.5 kautta 5.0 Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
Elite Hotel Marina Tower on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ABBA-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.