Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Praha

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi PRG

Lennot Tampereelta Prahaan

Mahtipontisia linnoja, upeita keskiaikaisia aukioita, hurmaavia katukahviloita ja putiikkeja, herkullista ruokaa, edullista juotavaa sekä maailman vanhin toimiva astronominen kello: Tšekin pääkaupunki Praha tarjoaa kaikkea ja vielä enemmän. Tämä hurmaava kaupunki houkuttelee kaikenikäisiä turisteja tykönsä ympäri vuoden, eikä mikään ihme: kaupunki on täynnä kiehtovia nähtävyyksiä, edullisia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia ja kulttuurillisia erikoisuuksia, jonka kaltaisia ei muualla näe. Varaa lennot Tampereelta Prahaan ebookersin kautta turvallisesti ja edullisesti, ja pääset kokemaan Prahan ihmeet omin silmin.

Varaa lennot Tampereelta Prahaan edullisesti

Praha on erittäin suosittu matkakohde aina maaliskuun lopulta syyskuulle saakka, sillä kevät saapuu kaupunkiin yleensä aikaisin ja kesä viipyilee sen kaduilla pitkään, joten terassikeleistä pääsee nauttimaan pitkään. Myös joulu ja uusivuosi ovat suosittuja matkustusaikoja. Jos haluat välttää vilkkaimman matkustuskauden, kannattaa lennot Tampereelta Prahaan varata loka-marraskuulle tai helmi-maaliskuulle. Tapahtumia näinä välikausina ei kaupungissa tosin ole paljoa, mutta Prahassa riittää onneksi aina nähtävää vuodenajasta ja säästä riippumatta.

Halvimmat ajat matkustaa Prahaan ovat yleisesti ottaen heinäkuu ja lokakuu, mutta kun etsit lentoja Tampereelta Prahaan, kannattaa ottaa huomioon matka-aikojen lisäksi myös lennon ja sen varaamisen ajankohta. Halvat lennot Tampereelta Prahaan löytyvät parhaiten noin kaksi kuukautta ennen lähtöpäivää, ja esimerkiksi tiistailennot ovat huomattavasti viikonlopun lentoja edullisemmat. Myös päivälentoja kannattaa suosia, jos haluat saada lennot Tampereelta Prahaan halvalla. Edullisia vuoroja on saatavilla muun muassa Finnairilta ja AirBalticilta.

Kun lähden lennolle Tampereelta Prahaan

Tampereelta ei ole saatavilla suoria lentoja Prahaan, vaan lennot hoituvat lähes poikkeuksetta välilaskulla. Välimatkaa Tampereen ja Prahan välillä on kuitenkin vain noin 2 000 kilometriä, joten välilaskuja ei yleensä tarvita yhtä enempää. Lennot kestävät yleensä vaihtoineenkin vain noin neljä tuntia. Vaihdot hoituvat usein Helsingin kautta, jossa vaihtoaikaa kannattaa varata noin tunnin verran. Jos kuljet Helsingin ja Tampereen välisen matkan mieluummin maata pitkin, pääset Tampereelta Helsinkiin vaihtoehtoisesti myös junalla noin puolessatoista tunnissa tai bussilla noin kahdessa ja puolessa tunnissa.

Jos kuitenkin haluat lähteä Tampereelta matkaan lentäen, lähtee lentosi todennäköisesti Tampere-Pirkkalan lentoasemalta, joka sijaitsee Pirkkalassa, noin 20 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Pääset paikan päälle Tampereen keskustasta helposti joko taksilla tai edullisesti paikallisliikenteen bussilinjalla 1A, jos et halua tuoda omaa autoa lentoaseman maksullisille pitkäaikaispysäköintipaikoille.

Saapuminen Prahan Václac Havelin lentoasemalle

Prahan kansainvälinen lentoasema Václav Havel sijaitsee noin 17 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka Prahan lentokentältä keskustaan kestää noin 20-30 minuuttia autolla tai taksilla ja noin 50 minuuttia julkisilla liikennevälineillä liikenteestä riippuen. Jos kuitenkin haluat siirtyä Prahan lentokentältä keskustaan edullisesti, on linja-auto paras vaihtoehto. Paikallisbussien linja numero 119 kulkee Prahan lentokentän ja lähellä keskustaa sijaitsevan Nádraží Veleslavínin metroaseman väliä säännöllisesti noin 15 minuutin välein päiväsaikaan, eikä lipun hinta tosiaan ole päätä huimaava. Linja numero 100 vie puolestaan hieman kauempana sijaitsevalle Zličínin metroasemalle, josta voi jatkaa matkaa metrolla keskustaan.

Prahan lentoasemalta pääsee kulkemaan keskustaan myös Airport Express (AE) -bussilla, joka kulkee lentoasemalta Prahan päärautatieasemalle nopeammin kuin tavalliset bussit. Lippu AE-busseihin on hieman tavallisia julkisia kalliimpi, mutta silti vuokra-autoa tai taksia edullisempi. Huomaathan kuitenkin, että jos lentosi saapuu kello 23.00 jälkeen, ei busseja keskustaan ole enää saatavilla, sillä viimeinen vuoro lähtee ennen keskiyötä ja seuraavan päivän ensimmäiset vuorot lähtevät viiden aikaan aamulla. Tarkemmat aikataulut kannattaa tarkistaa esimerkiksi Prahan lentoaseman viralliselta sivustolta.

Varatuimmat hotellit Praha

Näytä kaikki 2 340 majoitusliikettä kohteessa Praha
69 €
Iron Gate Hotel and Suites

Iron Gate Hotel and Suites

5.0 kautta 5.0 Michalska 19, Praha
Iron Gate Hotel and Suites on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Prahan astronominen kello on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1380 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 48 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
69 €
Art Nouveau Palace Hotel

Art Nouveau Palace Hotel

5.0 kautta 5.0 Panska 12, Praha
Art Nouveau Palace Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venceslauksen aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1909 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 127 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
107 €
BoHo Prague Hotel

BoHo Prague Hotel

4.0 kautta 5.0 Senovážná 4, Praha
BoHo Prague Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venceslauksen aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.