Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Bremen

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi BRE

Lennot Tampereelta Bremeniin

Bremen on historiallinen hansakaupunki, ja sen idyllinen vanhakaupunki kuuluu Saksan tunnetuimpiin. Ihastele vanhankaupungin kaduilla kävellessäsi Liebfrauen-kirkkoa, Unescon maailmanperintöluetteloon päässyttä, 1400-luvulta peräisin olevaa raatihuonetta ja sen edustalla olevaa Roland-patsasta. Tutustu sitten Böttcherstraßen varrelta löytyvien pikkuputiikkien ja museoiden tarjontaan ja vaeltele vanhankaupungin ja sen ympäristön tunnelmallisilla pikkukaduilla. Bremenissä järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia. Lokakuussa järjestettävä kaksiviikkoinen Freimarkt kuuluu Saksan vanhimpiin ja suurimpiin markkinatapahtumiin, minkä lisäksi joulun alla järjestettävät perinteiset joulumarkkinat tekevät vanhastakaupungista entistäkin idyllisemmän matkakohteen. Älä siis jää aikailemaan, vaan varaa itsellesi halvat lennot Tampereelta Bremeniin jo tänään!

Mikäli haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman halvat lennot Tampereelta Bremeniin, ajoita lomasi keväälle tai syksylle ja varaa lentosi ajoissa, mielellään ainakin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Kesä on suosituinta matkailuaikaa Bremenissä, ja tällöin myös hotellihinnat ovat keskimääräistä korkeammat. Ryanair operoi kausittaisia lentoja Tampereelta Bremeniin, joten tarkista lentotarjonta hyvissä ajoin etukäteen ennen matkan varaamista. Suora lento Tampereelta Bremeniin kestää kaksi tuntia 15 minuuttia, välilaskullinen taas lyhimmillään noin kuusi ja puoli tuntia.

Lähtö Tampereelta

Tampere-Pirkkalan lentoasema (TMP) sijaitsee Pirkkalassa, reilun 15 kilometrin päässä Tampereen keskustasta lounaaseen. Pääset Tampereen keskustasta lentokentälle kätevimmin bussilla. Tampereen joukkoliikenteen linja numero 1A kulkee päivittäin Tampereen keskustan ja lentoaseman väliä. Itsenäisyydenkadun, rautatieaseman ja Koskipuiston kautta kulkeva bussi on lentoasemalla noin puolessa tunnissa. Kertalippu lentokentälle maksaa vain muutaman euron. Tarkista ajantasaiset bussiaikataulut verkosta. Pääset lentokentälle puolessa tunnissa myös Tampereen rautatieaseman edustalta lähtevällä Ryanairin bussilla, joka kulkee rautatieaseman ja lentokentän väliä lentojen saapumis- ja lähtöaikataulujen mukaan. Bussista ostettava yhdensuuntainen lippu maksaa kuusi euroa, ja sen voi maksaa vain käteisellä.

Mikäli saavut lentoasemalle omalla autolla, voit pysäköidä autosi jollekin lentokentän kolmesta pysäköintialueesta. P1-alue sijaitsee terminaali 1:n edessä, P2 taas terminaali 2:n edustalla. Halvin paikoitusalue P3 sijaitsee noin 300 metrin päässä terminaali 1:stä. Tampereen lentoasema on pieni, joten turvatarkastuksen läpi meneminen ja portille meno ei kestä kauaa. Portille päästyäsi voit hengähtää ja valmistautua lennollesi Tampereelta Bremeniin!

Saapuminen Bremeniin

Lento Tampereelta Bremeniin laskeutuu Bremenin lentoasemalle (BRE), joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Bremenin keskustasta lounaaseen. Pääset lentokentältä nopeasti Bremenin vanhaankaupunkiin ja rautatieasemalle raitiovaunulla, vuokra-autolla tai taksilla.

Raitiovaunu on kätevin ja edullisin tapa kulkea Bremenin lentokentältä kaupungin keskustaan. Linja numero 6 lähtee aivan lentokentän terminaalien edestä, ja matka vanhankaupungin tuntumassa olevalle Bremenin päärautatieasemalle kestää noin 15 minuuttia. Kertalippu maksaa vain muutaman euron, ja voit ostaa lippusi joko raitiovaunupysäkillä tai raitiovaunussa olevista lippuautomaateista. Linja 6 operoi viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta keskiyöhön, ja se lähtee lentoasemalta arkipäivisin päiväsaikaan aina kymmenen minuutin välein.

Bremenissä on kattava julkisen liikenteen verkosto, ja vanhaankaupunkiin voi tutustua kätevästi jalan. Et siis välttämättä tarvitse autoa kaupungissa ollessasi. Saksan junaverkosto on myös erittäin kattava, joten et välttämättä tarvitse autoa, jos suunnittelet matkaavasi Bremenin ulkopuolelle. Jos kuitenkin haluat kulkea paikasta toiseen aivan omaan tahtiisi ja tuntea vaihdin huumaa autobahnilla, voit vuokrata itsellesi auton Bremenin lentokentältä. Tarkastele kentällä toimivien autovuokraamoiden valikoimaa verkossa etukäteen ja varaa myös itsellesi mieluinen auto ennen matkaa. Näin voit varmistua siitä, että haluamasi auto odottaa sinua kentällä lentosi laskeutuessa. Voit tietenkin myös ottaa taksin lentokentältä Bremenin keskustaan. Taksimatka Bremenin päärautatieasemalle kestää liikenteestä riippuen noin vartin ja maksaa noin 20 euroa.

Lennot Tampere – Bremen

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Bremen välisille lennoille?

Tampere (TMP-Pirkkala) on mitä todennäköisemmin lähtökenttäsi jos olet lentämässä kohteiden Tampere ja Bremen välillä. Oletko tapaamassa perheenjäseniä tai ystäviä kohteeseen saapuessasi? Voit kertoa heille, että Bremen (BRE) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Bremen välillä on?

Seuraava unohtumaton seikkailusi on vain muutaman klikkauksen päässä. Voit valita 130 lennosta kohteiden Tampere ja Bremen välillä joka vuosi.

Varatuimmat hotellit Bremen

Näytä kaikki 223 majoitusliikettä kohteessa Bremen
105 €
Best Western Hotel Zur Post

Best Western Hotel Zur Post

4.0 kautta 5.0 Bahnhofsplatz 11, Bremen, HB
Best Western Hotel Zur Post on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Am Wallin tuulimylly. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 175 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Dorint City-Hotel Bremen

Dorint City-Hotel Bremen

4.5 kautta 5.0 Hillmannplatz 20, Bremen, HB
Dorint City-Hotel Bremen on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bremenin soittoniekat (patsas). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 230 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
99 €
H+ Hotel Bremen

H+ Hotel Bremen

3.5 kautta 5.0 Wachtstraße 27-29, Bremen, HB
H+ Hotel Bremen on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bremenin soittoniekat (patsas). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1956 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 131 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.