Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Bremen

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Bremen

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi BRE
Lennon hinta 324 €

Lennot Tampereelta Bremeniin

Bremen on historiallinen hansakaupunki, ja sen idyllinen vanhakaupunki kuuluu Saksan tunnetuimpiin. Ihastele vanhankaupungin kaduilla kävellessäsi Liebfrauen-kirkkoa, Unescon maailmanperintöluetteloon päässyttä, 1400-luvulta peräisin olevaa raatihuonetta ja sen edustalla olevaa Roland-patsasta. Tutustu sitten Böttcherstraßen varrelta löytyvien pikkuputiikkien ja museoiden tarjontaan ja vaeltele vanhankaupungin ja sen ympäristön tunnelmallisilla pikkukaduilla. Bremenissä järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia. Lokakuussa järjestettävä kaksiviikkoinen Freimarkt kuuluu Saksan vanhimpiin ja suurimpiin markkinatapahtumiin, minkä lisäksi joulun alla järjestettävät perinteiset joulumarkkinat tekevät vanhastakaupungista entistäkin idyllisemmän matkakohteen. Älä siis jää aikailemaan, vaan varaa itsellesi halvat lennot Tampereelta Bremeniin jo tänään!

Mikäli haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman halvat lennot Tampereelta Bremeniin, ajoita lomasi keväälle tai syksylle ja varaa lentosi ajoissa, mielellään ainakin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Kesä on suosituinta matkailuaikaa Bremenissä, ja tällöin myös hotellihinnat ovat keskimääräistä korkeammat. Ryanair operoi kausittaisia lentoja Tampereelta Bremeniin, joten tarkista lentotarjonta hyvissä ajoin etukäteen ennen matkan varaamista. Suora lento Tampereelta Bremeniin kestää kaksi tuntia 15 minuuttia, välilaskullinen taas lyhimmillään noin kuusi ja puoli tuntia.

Lähtö Tampereelta

Tampere-Pirkkalan lentoasema (TMP) sijaitsee Pirkkalassa, reilun 15 kilometrin päässä Tampereen keskustasta lounaaseen. Pääset Tampereen keskustasta lentokentälle kätevimmin bussilla. Tampereen joukkoliikenteen linja numero 1A kulkee päivittäin Tampereen keskustan ja lentoaseman väliä. Itsenäisyydenkadun, rautatieaseman ja Koskipuiston kautta kulkeva bussi on lentoasemalla noin puolessa tunnissa. Kertalippu lentokentälle maksaa vain muutaman euron. Tarkista ajantasaiset bussiaikataulut verkosta. Pääset lentokentälle puolessa tunnissa myös Tampereen rautatieaseman edustalta lähtevällä Ryanairin bussilla, joka kulkee rautatieaseman ja lentokentän väliä lentojen saapumis- ja lähtöaikataulujen mukaan. Bussista ostettava yhdensuuntainen lippu maksaa kuusi euroa, ja sen voi maksaa vain käteisellä.

Mikäli saavut lentoasemalle omalla autolla, voit pysäköidä autosi jollekin lentokentän kolmesta pysäköintialueesta. P1-alue sijaitsee terminaali 1:n edessä, P2 taas terminaali 2:n edustalla. Halvin paikoitusalue P3 sijaitsee noin 300 metrin päässä terminaali 1:stä. Tampereen lentoasema on pieni, joten turvatarkastuksen läpi meneminen ja portille meno ei kestä kauaa. Portille päästyäsi voit hengähtää ja valmistautua lennollesi Tampereelta Bremeniin!

Saapuminen Bremeniin

Lento Tampereelta Bremeniin laskeutuu Bremenin lentoasemalle (BRE), joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Bremenin keskustasta lounaaseen. Pääset lentokentältä nopeasti Bremenin vanhaankaupunkiin ja rautatieasemalle raitiovaunulla, vuokra-autolla tai taksilla.

Raitiovaunu on kätevin ja edullisin tapa kulkea Bremenin lentokentältä kaupungin keskustaan. Linja numero 6 lähtee aivan lentokentän terminaalien edestä, ja matka vanhankaupungin tuntumassa olevalle Bremenin päärautatieasemalle kestää noin 15 minuuttia. Kertalippu maksaa vain muutaman euron, ja voit ostaa lippusi joko raitiovaunupysäkillä tai raitiovaunussa olevista lippuautomaateista. Linja 6 operoi viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta keskiyöhön, ja se lähtee lentoasemalta arkipäivisin päiväsaikaan aina kymmenen minuutin välein.

Bremenissä on kattava julkisen liikenteen verkosto, ja vanhaankaupunkiin voi tutustua kätevästi jalan. Et siis välttämättä tarvitse autoa kaupungissa ollessasi. Saksan junaverkosto on myös erittäin kattava, joten et välttämättä tarvitse autoa, jos suunnittelet matkaavasi Bremenin ulkopuolelle. Jos kuitenkin haluat kulkea paikasta toiseen aivan omaan tahtiisi ja tuntea vaihdin huumaa autobahnilla, voit vuokrata itsellesi auton Bremenin lentokentältä. Tarkastele kentällä toimivien autovuokraamoiden valikoimaa verkossa etukäteen ja varaa myös itsellesi mieluinen auto ennen matkaa. Näin voit varmistua siitä, että haluamasi auto odottaa sinua kentällä lentosi laskeutuessa. Voit tietenkin myös ottaa taksin lentokentältä Bremenin keskustaan. Taksimatka Bremenin päärautatieasemalle kestää liikenteestä riippuen noin vartin ja maksaa noin 20 euroa.

Varatuimmat hotellit Bremen

Näytä kaikki 236 majoitusliikettä kohteessa Bremen
108 €
ATLANTIC Grand Hotel Bremen

ATLANTIC Grand Hotel Bremen

4.5 kautta 5.0 Bredenstr. 2, Bremen, HB
ATLANTIC Grand Hotel Bremen on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bremenin soittoniekat (patsas). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 234 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
71 €
Holiday Inn Express Bremen Airport

Holiday Inn Express Bremen Airport

Hanna-Kunath-Strasse 5, Bremen, HB
Holiday Inn Express Bremen Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Bremenin soittoniekat (patsas) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa hotellissa on 174 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
80 €
Steigenberger Hotel Bremen

Steigenberger Hotel Bremen

4.5 kautta 5.0 Am Weser-Terminal 6, Bremen, HB
Steigenberger Hotel Bremen on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta GOP Varieté-Theater. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 137 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.