Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lappi Riika

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lappi - Riika

Lähtölentokentän IATA-koodi KAO
Kohdelentokentän IATA-koodi RIX
Lennon hinta 249 €

Lennot Lappi–Riika

Oletko suuntaamassa kohteeseen Riika? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lappi–Riika löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Riika on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Lappi–Riika – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lappi–Riika etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lappi kohteeseen Riika saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lappi–Riika ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Riika?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Riika, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Riika nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lappi–Riika

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Lappi–Riika maksaa tällä hetkellä vain 249 €, kallein puolestaan jopa 249 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lappi - Riika Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Lappi – Riika?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Lappi -- Riika on 249 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Riika. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Lappi -- Riika on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Lappi – Riika on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Lappi -- Riika on tarjolla 28 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Lappi – Riika?

  reitillä Lappi -- Riika liikennöi 2 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Lappi – Riika -lennoille?

  Löysimme alueelta Lappi vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Riika: Rovaniemi (RVN). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Riga Intl. (RIX), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Riika.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Lappi – Riika?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Lappi -- Riika hintaan 249 €! Reitillä Lappi -- Riika 2 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Lappi liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Lappi (RVN) -- Riika (RIX)\n * Finnair\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Lappi – Riika useimmin?

  * Lappi (RVN) -- Riika (RIX)\n * Finnair -- 18 viikoittaista lentoa reitillä RVN -- RIX\n \n\n * British Airways -- 10 viikoittaista lentoa reitillä RVN -- RIX\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Lappi lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Riika joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 18 lentoa reitillä Lappi -- Riika. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Lappi (RVN) liikennöidään viikoittain 28 lentoa kohteeseen Riika (RIX).\n
 • Onko reitillä Lappi – Riika tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Lappi -- Riika ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 4 tuntia, 25 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 082,86 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 6 tuntia, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 28 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Lappi – Riika?

  * Lento reitillä Lappi (RVN) -- Riika (RIX)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.40\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Lappi – Riika?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Riika

Näytä kaikki 349 majoitusliikettä kohteessa Riika
Hilton Garden Inn Riga Old Town

Hilton Garden Inn Riga Old Town

Grecinieku 25 Riga, Riika
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (5 arvostelua)

  Menzendorff-talo ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Mustapäiden talo ovat myös 5 minuutin ...

  Hilton Garden Inn Riga Old Town51 €

  Hilton Garden Inn Riga Old Town51 €
  Mercure Riga Centre

  Mercure Riga Centre

  Elizabetes 101, Riika
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (20 arvostelua)

   Berg's Bazaar ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vapauden muistomerkki ja Pyhän Johanneksen kirkko ...

   Mercure Riga Centre43 €

   Mercure Riga Centre43 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.