Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Avignon – Matkat

Mikäli kaipaat taukoa työkuvioista, suuntaa reissulle johonkin kiehtovaan kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Avignon – matkat sinne on helppo järjestää, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apunasi on ebookers!

Avignon – Matkat

Tällä alueella asuu vakituisesti suunnilleen 90 000 henkeä.

Tämä matkakohde sijaitsee 3 km etelään lähimmästä kaupungista (Villeneuve-les-Avignon) ja 580 km etelään pääkaupungista (Pariisi).

Haluatko löytää kivaa tekemistä lapsille? Avignonin maailmanpyörä on paikka, jossa kaikilla on takuulla hauskaa.

Etsit sitten täydellistä piknik-paikkaa tai rauhallista nurkkausta loikoiluun, Epicuriumin museo on paikka, jonne suunnata.

Jos haluat rauhaa, valitse vierailukohteeksi Lapidaire-museo. Tutustu näyttelyihin tai pelkästään istu ja rauhoitu.

Jos olet taideihminen, älä unohda varata iltapäivä kiertääksesi muutama taidegalleria. Musee du Petit Palais (museo) on vaikuttava ensimmäinen kohde. Jos voimia riittää, Musee Calvet (museo) ja Collection Lambert (museo) esittelevät myöskin värikkäitä tauluja ja muuta mielenkiintoista.

Avignonin kaupungintalo on merkittävä kulttuurikohde ja ehdoton käyntipaikka kaikille vierailijoille, jotka pitävät historiasta.

Tämä rakennelma on ollut yhdistämässä kaupungin alueita toisiinsa niin kauan, että se tuntuu lähes ikuiselta. Pyhän Bénézet’n silta on kaupungin merkittävä osa, jota kenenkään ei pitäisi jättää huomiotta

Jos ei ole lainkaan helppoa pysyä naapuriesi elintasossa, mietipä hetki naapuriparkoja kohteessa Paavin palatsi. Tämän arvokkaan rakennuksen silmiinpistävää fasadia ja upeaa kalustusta on lähes mahdotonta selättää.

Avignonin katedraali ja Saint-Pierren kirkko ovat historiallisesti merkittäviä uskonnollisia paikkoja, joissa voit seurata paikallisten uskonnon harjoittamista tai hiljentyä omiin ajatuksiisi.

Torit ja aukiot ovat olleet vuosisatojen ajan paikkoja, jonne ihmiset kerääntyvät tapaamaan tuttuja, viettämään aikaa ja kuulemaan uutisia. Place de l'Horloge (aukio) ja Place Pie ovat hyviä paikkoja aloittaa kaupunkiin tutustuminen.

Rocher des Doms on nähtävyys, jonka pitäisi olla jokaisen matkailijan kalenterissa. Se on yksi tämän alueen suosituimmista maamerkeistä, joka antaa myös puitteet upeiden lomakuvien vangitsemiseen!

Kun sinusta tuntuu siltä, että voisit viettää vähän aikaa shoppaillen, ota mukaan ostosten painon kestävät laukkusi ja ota suunnaksi Halles d'Avignon -ostoskeskus.

Avignon – Hotellit

Varaa ihanteellinen majoitus kätevästi. Valittavanasi on yli 89 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa ei puutu.

Jos ajattelet, että käytät matkakassasi mieluummin ainutlaatuisiin elämyksiin kuin hotellimaksuihin, Le Clos du Rempart ja Entre Vigne et Garrigue ovat majoitusliikkeitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia elämästään yöpyessään kaukana kotoa, La Mirande tai Hôtel La Suite vastaa varmasti toiveitasi.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Avignon

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Avignon

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Avignon

Näytä kaikki 439 majoitusliikettä kohteessa Avignon
Hotel de I'Horloge

Hotel de I'Horloge

1 Rue Felicien David, Place De I Horloge, Avignon, Vaucluse
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,9/5 (7 arvostelua)

  Hotel de I'Horloge on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place ...

  Hotel de I'Horloge76 €

  Hotel de I'Horloge76 €
  Hotel d'Europe

  Hotel d'Europe

  12 Place Crillon, Avignon, Vaucluse
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Hotel d'Europe on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place de l'Horloge (aukio). Majoitusliike ...

   Hotel d'Europe216 €

   Hotel d'Europe216 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.