Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Boston ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Boston – Matkat

Varaa lennot ja järjestä kuljetus kentälle, etsi passi laatikon pohjalta ja ota sitten suunnaksi Boston – matka tarjoaa tilaisuuden tutustua suositun kohteen salaisuuksiin.

Boston – Lennot ja hotelli

Onko Boston haaveittesi lomakohde? Matkoihin erikoistunut ebookers-tiimi haluaa toteuttaa haaveesi lentolipuista aina hotellihuoneisiin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen.

Jos hankit lentoliput ja huoneet yhdessä, saatat säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Onko unelmiesi täyttymys nukkua satiinilakanoissa ja ruokailla kattoterassilla? Sehän järjestyy! Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoituskohdetta, joiden joukosta voit valita omasi. Meidän avullamme kaikki onnistuu.

Jos haluat varmistaa, että saat varmasti hyvän tarjouksen, älä murehdi! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkan varattuasi näet jossakin muualla edullisemman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me vastaamme siihen ja palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen seikkailijasi ottaa valta. Maailmassa on paljon jännittäviä kokemuksia ja upeita nähtävyyksiä, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan hurjimmatkin haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Boston – Matkat

Loma on hyvä tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 600 000 henkeä.

Maailmankuulussa kaupungissa on valtavasti nähtävyyksiä, joista Boston Museum of Fine Arts (taidemuseo) ja Harvard Square ovat omassa luokassaan. Copley Place (ostoskeskus) ja Boston Common (puisto) ovat nähtävyyksiä, joita ei myöskään pidä jättää väliin.

Salem Wax Museum tai Drumlin Farm Wildlife Sanctuary tarjoavat täydellisen tilaisuuden viettää hieno hetki koko perheen kanssa. Salem Willows Park ja Moose Hill Wildlife Sanctuary ovat hyviä vaihtoehtoja, jos mielesi tekee enemmän seikkailuita.

Planeettamme siniset meret ovat ääriään myöten täynnä monenlaista kiehtovaa elämää. New England Aquarium (akvaario) on paikka, jossa saat tarkkailla tällaisia liukkaita otuksia kuivalta maalta.

Todista ihmetyksestä kertovaa ilmettä lastesi silmissä heidän nähdessään läheltä uskomattomia villieläimiä, joiden koti on Franklin Parkin eläintarha. Franklin Parkin eläintarha on myös viihdyttävä ja opettavainen paikka.

Nähtävyydeltä toiselle juostun päivän jälkeen on hyvä hetki nauttia kylmää olutta. Tämä seutu tunnetaan panimokulttuuristaan, joten sinun tarvitsee vain lähteä ulos ja valita suosikkisi! Jos päättäminen on hankalaa, Samuel Adams Brewery ja Harpoon Brewery ovat molemmat panimoiden aatelia.

Oletko ihminen, joka ei voi vastustaa moottorien jyrinää ja palavan renkaan tuoksua? Siinä tapauksessa F1 Boston on sinulle täydellinen paikka, jossa voit viettää jännittävistä jännittävimmän iltapäivän.

Back Bay Fens (puisto) ja Lynch Park ovat paikkoja, joissa voit viettää rentouttavan päivän ihastellen erilaisia mielenkiintoisia kasveja.

Kun sinun täytyy päästä pois suurkaupungin metelistä, suuntaa johonkin kaupungin puistoista, joita ovat muun muassa Bostonin yleinen puutarha ja Arnold Arboretum. Columbus Park (puisto) ja Charles River Esplanade ovat ovat myös loistavia paikkoja.

Lexington Visitors Center (vierailijakeskus) ja Faneuil Hall Visitor Center ovat paikkoja, joista löydät kaiken tarvitsemasi tiedon, halusit sitten tietää kaupungin suosituimman ravintolan nimen tai vinkkejä yöelämään. Myös Concord Visitors Center (vierailijakeskus) ja Charlestown Navy Yard Visitor Center ovat molemmat erinomaisia paikkoja ottaa selvää kaupungin tapahtumista.

Miltä kuulostaisi verkkainen kävelyretki kohteissa Walden-lampi ja Prankers Pond? Tai voit myös vain istuskella rauhassa järven rannalla ja bongailla alueella asustavia eläimiä.

Tarvitsisitko hieman omaa aikaa meren rannalla? Tee rentouttava kävelyretki rannikkoa pitkin ja täydennä näkinkenkäkokoelmaasi kohteessa Reveren ranta.

Boston ja sen tunnetuimmat nähtävyydet, museot ja ostospaikat ovat sinulle varmaan jo tuttuja, mutta muista myös, että ympäröivän alueen vaikuttava luonto on myös näkemisen arvoinen. Castle Island ja Breakheart Reservation ovat kaksi kohdetta, joissa kannattaa vierailla. Pari muuta vierailun arvoista kohdetta ovat Cochituate State Park (puisto) ja Minute Man National Historical Park (puisto).

Jos haluat avartaa maailmankuvaasi tai pelkästään hiljentyä rauhallisessa paikassa, ota kohteeksi Boston Children's Museum (lastenmuseo) ja Salem Witch Museum (museo). Ethän unohda ottaa selvää erityistapahtumista. Larz Anderson Auto Museum ja Hull Lifesaving Museum ovat myös ehdottomia vierailukohteita museoista kiinnostuneille.

USS Friendship (historiallinen laiva) ja US Naval Shipbuilding Museum ja USS Salem tarjoavat paljon kiinnostavaa tietoa laivojen ja merenkulkuun liittyvien esineiden historiasta.

Tieteen uskomaton maailma ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä. Jos haluat tietää kaiken tieteen uusimmista innovaatioista, ota suunnaksi Museum of Science (taidemuseo) ja MIT-museo. Jos kaipaat vielä uusia kokemuksia, Warrenin anatomiamuseo ja Collection of Historical Scientific Instruments (museo) tarjoavat mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

On hämmästyttävää, kuinka monia ainutlaatuisia näyttelyesineitä ja löydöksiä eri puolilta maailmaa Semitic Museum (museo) ja Harvardin luonnonhistoriallinen museo ovat onnistuneet kokoamaan saleihinsa. Käynti kummassa museossa tahansa tarjoaa sinulle ihmeteltävää pitkäksi aikaa. Luonnon ja ihmiskunnan historia on niin monimuotoinen, ettei kaikkeen mielenkiintoiseen voi koskaan tutustua, mutta aina voi yrittää! Lisää käyntikohteiden listalle vielä Peabody Museum of Archaeology and Ethnology (museo) ja sen mielenkiintoinen kokoelma erikoisia kulttuurihistoriasta ja luonnon monimuotoisuudesta kertovia aarteita.

Taiteen suurkuluttajat saapuvat maailman kaikista kolkista tutkimaan alueen hienoja kokoelmia, ja Institute of Contemporary Art (nykytaiteen museo) ja Isabella Stewart Gardner -museo ovatkin tavallisesti ensimmäiset kohteet. Jos inspiraatio vielä yllättää, Peabody Essex Museum ja Rose Art Museum kannattaa nekin käydä katsomassa.

Hei kaikki historiaan hullaantuneet! Nyt on mahdollisuus saada paljon lisää tietoa tämän alueen monipuolisesta menneisyydestä kohteissa USS Constitution Museum ja John F. Kennedyn kirjasto ja museo. Bostonin teejuhlalaiva ja Museum of African-American History (museo) ovat myös käynnin arvoisia, jos haluat kurkata vähän tarkemmin menneisyyteen.

Tekeekö mielesi katsella ympärillesi ja tietää vähän lisää historiallisista kohteista? Bostonin yliopisto tai Harvard University antavat todella syvällisen katsauksen tämän seudun ja sen lähialueiden entisiin aikoihin. Northeastern University (yliopisto) ja Bunker Hill Monument (monumentti) ovat myös hyviä kohteita.

Tämä rakennelma on auttanut yhdistämään kaupungin alueita toisiinsa lähes aina. Longfellowin silta on kaupungin menneisyyden tärkeä maamerkki, jota yhdenkään vierailijan ei pitäisi ylenkatsoa.

Sotahistoriasta kiinnostuneiden ei kannata jättää väliin kohteita Warrenin linnake ja Fort Sewall (monumentti). Voit melkein nähdä edessäsi rajut yhteenotot, jotka tapahtuivat paikalla ja ihmetellä ja oppia enemmän puolustusmekanismeista, jotka tekivät hyökkäämisen vaikeaksi.

Jos olet kiinnostunut hengellisistä asioista tai kaipaat pelkästään vähän hiljaisuutta, Old North Church (kirkko) ja Trinity Church Boston ovat tähän tarkoituksen sopivia tutustumiskohteita. Park Streetin kirkko ja Old South Church ovat myös paikkoja, joilla on suuri merkitys seudun uskonnolliselle identiteetille.

Saatat luulla kokeneesi jo kaiken, kun olet tutustunut kaupungin tunnetuimpiin maamerkkeihin, mutta vielä ei kannata lähteä kotiin. Tekemistä ja näkemistä löytyy nimittäin vielä vaikka kuinka paljon. Ota suunnaksi vaikkapa Boston Athenaeum (kirjasto) tai Mapparium (museo). Lisäksi yhtenä lomapäivänä kannattaa ottaa suunnaksi Boch Center ja Mary Baker Eddy Library (kirjasto).

Boston – Hotellit

ebookers auttaa sinua löytämään ihanteellisen majoituksen. Sivustomme sisältää yli 278 majoitusliikettä pääkaupungissa, joten niiden joukossa on oltava ainakin yksi, joka on juuri sinua varten.

Kuka väittää, että mukavasta palvelusta täytyy joka kerta maksaa maltaita? Beacon Hill Hotel & Bistro ja Harvard Square Hotel mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää lomasi hemmottelun ja luksuksen merkeissä? Mieltä ja ruumista rentouttavat lomapäivät odottavat kulman takana, jos teet varauksen majoitusliikkeestä Mandarin Oriental Boston tai Four Seasons Hotel Boston.

Jos olet kaupungissa lyhyen aikaa ja ehdit nähdä vain tärkeimmät kohteet, parhaat majoitusvaihtoehdot ovat Residence Inn by Marriott Boston Back Bay/Fenway ja Global Luxury Suites at Kenmore Square. Boston Museum of Fine Arts (taidemuseo) sijaitsee hyvin lyhyen matkan päässä kummastakin.

Löydä halvat matkat kohteeseen Boston

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Boston. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Boston lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Boston?

Juuri nyt kohteeseen Boston saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Boston itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Boston ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Boston matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Boston löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Boston?

Kohteen Boston suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, kesäkuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Boston halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Boston

117 €
Hyatt Regency Boston

Hyatt Regency Boston

4.0 kautta 5.0 One Avenue De Lafayette, Boston, MA
Hyatt Regency Boston on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boston Opera House. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 502 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
133 €
Boston Park Plaza

Boston Park Plaza

4.0 kautta 5.0 50 Park Plaza at Arlington Street, Boston, MA
Boston Park Plaza on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copley Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1060 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja älytelevision.
101 €
Archer Hotel Boston/Burlington

Archer Hotel Boston/Burlington

4.0 kautta 5.0 18 3rd Avenue, Burlington, MA
Archer Hotel Boston/Burlington on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Burlington Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 147 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
146 €
Revere Hotel Boston Common

Revere Hotel Boston Common

4.0 kautta 5.0 200 Stuart St, Boston, MA
Revere Hotel Boston Common on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copley Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 356 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
118 €
The Bostonian Boston

The Bostonian Boston

4.0 kautta 5.0 26 North St, Boston, MA
The Bostonian Boston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Freedom Trail. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kuntoklubin ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 201 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
163 €
Loews Boston Hotel

Loews Boston Hotel

4.0 kautta 5.0 154 Berkeley Street, Boston, MA
Loews Boston Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copley Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 225 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
207 €
InterContinental Boston

InterContinental Boston

5.0 kautta 5.0 510 Atlantic Ave, Boston, MA
InterContinental Boston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boston Harbor. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ravintolaa, 4 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 424 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja taulutelevision.
139 €
Hilton Boston Logan Airport

Hilton Boston Logan Airport

4.0 kautta 5.0 One Hotel Drive, Boston, MA
Hilton Boston Logan Airport on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Boston Harbor sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset lentokenttäkuljetukset sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 599 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
62 €
Best Western Plus Waltham Boston

Best Western Plus Waltham Boston

3.0 kautta 5.0 380 Winter Street, Waltham, MA
Best Western Plus Waltham Boston on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bentley College (koulu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 100 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
90 €
Hampton Inn Boston/Peabody

Hampton Inn Boston/Peabody

2.5 kautta 5.0 59 Newbury St, Peabody, MA
Hampton Inn Boston/Peabody on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rebecca Nurse Homestead. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

Halvat meno-paluu lennot Boston

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Boston

Katso kaikki kohteen Boston vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Boston

Katso kaikki 12 aktiviteettia kohteessa Boston

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.