Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.

Suosituimmat hotellit BurJumanin ostoskeskus

40 €
Smana Hotel Al Raffa

Smana Hotel Al Raffa

3.0 kautta 5.0 37, Al Raffa, Bur Dubai, Dubai, Dubai, Dubai
Smana Hotel Al Raffa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meenan basaari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, kuntokeskus ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 125 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
33 €
City Seasons Towers

City Seasons Towers

Khalifa Bin Zayed Road, Mankhool, Next to Burjuman Mall, Dubai
City Seasons Towers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä hotellissa on 192 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
34 €
Regent Palace Hotel

Regent Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 World Trade Centre Rd, Dubai
Regent Palace Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
BurJuman Arjaan by Rotana

BurJuman Arjaan by Rotana

4.0 kautta 5.0 Sheikh Khalifa Bin Zayed Road, Al Karama, Dubai
BurJuman Arjaan by Rotana on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja BurJumanin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 148 huoneistoa 24 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
38 €
Better Living Hotel Apartment

Better Living Hotel Apartment

20th St, Dubai, Dubai
Better Living Hotel Apartment sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä huoneistohotellissa on 56 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Moon Valley Hotel Apartment

Moon Valley Hotel Apartment

2.5 kautta 5.0 PO Box 113696, Khalid Bin Waleed Road, Dubai, Dubai
Moon Valley Hotel Apartment on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 69 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat keittonurkkaukset ja satelliittikanavat.
51 €
Rose Garden Hotel Apartments - Bur Dubai

Rose Garden Hotel Apartments - Bur Dubai

3.0 kautta 5.0 Behind Burjman Shopping Mall, Near Burjuman metro station, Dubai, Bur Dubai
Rose Garden Hotel Apartments - Bur Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 56 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Royal Ascot Hotel Apartment

Royal Ascot Hotel Apartment

3.5 kautta 5.0 Al Mankool, Behind the ADCB Bank,, 618287 7 Yes, Dubai, Dubai
Royal Ascot Hotel Apartment on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 77 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Rose Garden

Rose Garden

3.0 kautta 5.0 Po Box 45113 Behind Burjuman Shopping, Mall/Citi Bk,, Dubai, Dubai
Rose Garden sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 56 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille television ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
31 €
Raviz Center Point Hotel

Raviz Center Point Hotel

4.0 kautta 5.0 Khalid Bin Al Waleed Street, Bank Street, Dubai
Raviz Center Point Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 109 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
42 €
Park Regis Kris Kin Hotel Dubai

Park Regis Kris Kin Hotel Dubai

5.0 kautta 5.0 Sheikh Khalifah Bin Zayed Street, Opp. Burjuman Centre, Dubai
Park Regis Kris Kin Hotel Dubai on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 384 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
london crown 2 hotel apartment

london crown 2 hotel apartment

3.0 kautta 5.0 18 Street, Al Mankhool, Bur Dubai, Dubai, Dubai
London crown 2 hotel apartment sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 120 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Pearl Residence Hotel Apartments

Pearl Residence Hotel Apartments

18 Al Mankhool Street, Dubai
Pearl Residence Hotel Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1999 rakennetussa huoneistohotellissa on 84 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
London Crown Hotel

London Crown Hotel

3.0 kautta 5.0 Sheikh Khalifa Bin Zayed Street, Near Burjuman Metro Station, Dubai
London Crown Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Milestone Hotel Apartment

Milestone Hotel Apartment

Near Burjuman Metro Station exit 4, Al Hamriya, Bur Dubai, Dubai
Milestone Hotel Apartment sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BurJumanin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja mikroaaltouunin.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen BurJumanin ostoskeskus läheltä

Haluaisitko, että BurJumanin ostoskeskus olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi BurJumanin ostoskeskus sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

BurJumanin ostoskeskus ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Bur Dubai hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.