Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Etelä-Carolina

Jos Etelä-Carolina on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Etelä-Carolina lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Etelä-Carolina

Kohteen Etelä-Carolina lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Etelä-Carolina hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Etelä-Carolina, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Etelä-Carolina

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Etelä-Carolina

119 €
South Bay Inn & Suites

South Bay Inn & Suites

3.0 kautta 5.0 520 North Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC
South Bay Inn & Suites on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Myrtle Beach Boardwalk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 242 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
115 €
Sea Crest Oceanfront Resort

Sea Crest Oceanfront Resort

3.0 kautta 5.0 803 S Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC
Sea Crest Oceanfront Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Family Kingdom Amusement and Water Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 284 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
199 €
Omni Hilton Head Oceanfront Resort

Omni Hilton Head Oceanfront Resort

4.0 kautta 5.0 23 Ocean Lane, Hilton Head Island, SC
Omni Hilton Head Oceanfront Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Singleton Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 323 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
213 €
Dunes Village Resort

Dunes Village Resort

3.5 kautta 5.0 5200 North Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC
Dunes Village Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ripley's Aquarium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 495 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
171 €
The Westin Hilton Head Island Resort & Spa

The Westin Hilton Head Island Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 2 Grasslawn Ave, Hilton Head Island, SC
The Westin Hilton Head Island Resort & Spa on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barony Course at Port Royal-golfkeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 416 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
82 €
Sea Mist Oceanfront Resort

Sea Mist Oceanfront Resort

3.0 kautta 5.0 1200 S Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC
Sea Mist Oceanfront Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Family Kingdom Amusement and Water Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 3 tähden lomakeskuksessa on 643 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
131 €
Coral Beach Resort Hotel & Suites

Coral Beach Resort Hotel & Suites

3.5 kautta 5.0 1105 S Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC
Coral Beach Resort Hotel & Suites on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Family Kingdom Amusement and Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 301 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja taulutelevision.
168 €
Ocean Reef Resort

Ocean Reef Resort

3.0 kautta 5.0 7100 N. Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC
Ocean Reef Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cane Patch Par Three (golfkeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 345 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
124 €
Caribbean Resort & Villas

Caribbean Resort & Villas

3.0 kautta 5.0 3000 North Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC
Caribbean Resort & Villas on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Children's Museum of South Carolina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 3 tähden hotellissa on 454 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
98 €
Cambria Hotel Charleston Riverview

Cambria Hotel Charleston Riverview

3.0 kautta 5.0 84 Ripley Point Dr, Charleston, SC
Cambria Hotel Charleston Riverview on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta College of Charleston. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Halvat meno-paluu lennot Etelä-Carolina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Etelä-Carolina

Katso kaikki kohteen Etelä-Carolina vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.