Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Houston Liikehotellit

98 €
Club Quarters Hotel in Houston

Club Quarters Hotel in Houston

4.0 kautta 5.0 720 Fannin Street, Houston, TX
Club Quarters Hotel in Houston on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Discovery Green. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 382 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
131 €
Hilton Americas - Houston

Hilton Americas - Houston

4.0 kautta 5.0 1600 Lamar Street, Houston, TX
Hilton Americas - Houston on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Houston Convention Center on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1207 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
129 €
Royal Sonesta Houston Galleria

Royal Sonesta Houston Galleria

4.0 kautta 5.0 2222 West Loop South, Houston, TX
Royal Sonesta Houston Galleria on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 485 huonetta 23 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Days Inn & Suites by Wyndham Katy

Days Inn & Suites by Wyndham Katy

2.5 kautta 5.0 20414 Julie Marie Ln, Katy, TX
Days Inn & Suites by Wyndham Katy on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Katy Mills Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 52 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
94 €
Hotel Indigo At The Galleria

Hotel Indigo At The Galleria

3.5 kautta 5.0 5160 Hidalgo St, Houston, TX
Hotel Indigo At The Galleria on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 131 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
111 €
Aloft Houston Downtown

Aloft Houston Downtown

3.0 kautta 5.0 820 Fannin Street, Houston, TX
Aloft Houston Downtown on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Discovery Green. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 168 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
89 €
Four Points by Sheraton Houston Greenway Plaza

Four Points by Sheraton Houston Greenway Plaza

3.0 kautta 5.0 2828 Southwest Fwy, Houston, TX
Four Points by Sheraton Houston Greenway Plaza on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greenway Plaza. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 216 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
163 €
The Lancaster Hotel

The Lancaster Hotel

4.0 kautta 5.0 701 Texas St, Houston, TX
The Lancaster Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Downtown Aquarium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä vuonna 1926 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 93 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
129 €
The Whitehall Houston

The Whitehall Houston

4.0 kautta 5.0 1700 Smith St, Houston, TX
The Whitehall Houston on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Houstonin julkinen kirjasto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 259 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjalliset sängyt.
138 €
Hyatt Regency Houston

Hyatt Regency Houston

4.0 kautta 5.0 1200 Louisiana St, Houston, TX
Hyatt Regency Houston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta House of Blues Boston (konserttitalo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 955 huonetta 30 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
267 €
The Houstonian Hotel, Club & Spa

The Houstonian Hotel, Club & Spa

4.5 kautta 5.0 111 N Post Oak Ln, Houston, TX
The Houstonian Hotel, Club & Spa on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Houstonin arboretum ja tiedekeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 289 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hilton Houston Galleria Area

Hilton Houston Galleria Area

4.0 kautta 5.0 6780 Southwest Freeway, Houston, TX
Hilton Houston Galleria Area on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Harwin Driven ostosalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 292 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
79 €
Sheraton North Houston at George Bush Intercontinental

Sheraton North Houston at George Bush Intercontinental

3.5 kautta 5.0 15700 John F Kennedy Blvd, Houston, TX
Sheraton North Houston at George Bush Intercontinental on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Greenspoint Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 419 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
97 €
Hilton Houston North

Hilton Houston North

3.5 kautta 5.0 12400 Greenspoint Dr, Houston, TX
Hilton Houston North on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greenspoint Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaisen kiinteän internetyhteyden. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 480 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.
98 €
Hilton Houston Westchase

Hilton Houston Westchase

4.0 kautta 5.0 9999 Westheimer Rd, Houston, TX
Hilton Houston Westchase on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westheimer Rd. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 297 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.

Kokoushotellit – Houston

Kuten nimi kertoo, nämä hotellit tarjoavat täydelliset puitteet kaikenlaiseen kokoustamiseen. Tarjolla on kattava määrä huoneita sekä hyvin varustetut kokoustilat, joissa tekniikka pelaa, ja voitte keskittyä olennaiseen. Ja kun kaikki on paketissa, voitte nauttia porukalla hotellin ravintola- ja muista palveluista. Varaa kohteen Houston kokous- ja liikemieshotelli jo nyt, ja varmista, että tällä kerralla kaikki sujuu paremmin kuin hyvin!

Jo yksin logistisista syistä kokoukset, konferenssit ja liiketapaamiset kannattaa usein järjestää hotellissa. Sitä varatessa on kuitenkin syytä olla tarkkana – huono valinta voi tulla kalliiksi. Helpoimmin varmistat, että kaikki sujuu valitsemalla kokouspaikaksi kohteen Houston kokoushotellin. Näistä hotelleista löytyy takuuvarmasti kaikki kokousväen tarvitsemat mukavuudet ja palvelut. Koska hotellien henkilökunta on lisäksi tottunut palvelemaan nimenomaan yritysasiakkaita, palvelu pelaa hyvin sekä ennen kokousta, sen aikana että kokouksen jälkeen. Lisäksi hotellien tilat ja huoneet on suunniteltu täyttämään myös yksittäisten businessasiakkaiden tarpeet.

Jos suunnittelet tavanomaista suurempaa kokoustapahtumaa, harkintaan kannattaa ottaa myös kohteen Houston konferenssihotellit. Ne tarjoavat kaikkein suurimmat tilat, joihin voi parhaassa tapauksessa mahtua jopa satamäärin vieraita. Itse kokoustilojen lisäksi näissä hotelleissa on yleensä myös poikkeuksellisen paljon huoneita, ja niiden täyttyessä lisää löytyy lähes aina läheltä. Suurta konferenssitapahtumaa varten huonevaraukset kannattaa kuitenkin aina tehtävä hyvissä ajoin etukäteen.

Hyvin varusteltujen kokoustilojen lisäksi businesshotellista tulisi löytyä myös ainakin täyden palvelun ravintola, business center sekä sauna ja/tai uima-allas. Itse kokoustamiseen näitä tiloja ei tosin nykyisin enää juuri käytetä, mutta hotellissa yöpyville kokousvieraille ne ovat edelleen tarpeen. Mikäli osa kokousvieraista saapuu paikan päälle lentäen, hotelli kannattaa yleensä varata läheltä lentokenttää, sillä tämä helpottaa järjestelyjä ja vähentää usein myös kokouksesta aiheutuvia kuluja. Jos taas kaikki saapuvat paikan päälle verrattain läheltä, kokoushotellin voi hyvin valita myös jostakin kauempaa. Näin etenkin, jos kyseessä on jonkinlainen aivoriihi – niissä ei häiriötekijöitä kaivata. Ovat tarpeesi sitten mitkä tahansa, parhaan kattauksen kohteen Houston kokoushotelleja löydät sivustomme hakukoneella. Tapahtumaa suunnitellessa kannattaa huomioida myös sivustomme huippuedulliset lento+hotelli-paketit. Niissä lennot ja majoitus myydään aina erikseen ostettuja vaihtoehtoja edullisemmin.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Houston

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.