Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Karystos

40 €
Anemomylos Bungalows

Anemomylos Bungalows

3.0 kautta 5.0 Karystos West Bay, Karystos
Anemomylos Bungalows sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Nikolaoksen kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja allasbaari. Tässä 3 tähden hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Marmari Bay Hotel

Marmari Bay Hotel

3.0 kautta 5.0 Marmari, Karystos, Keski-Kreikka
Marmari Bay Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marmarin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 kahvilaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 104 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Anastasia Hotel & Suites Mediterranean Comfort

Anastasia Hotel & Suites Mediterranean Comfort

4.0 kautta 5.0 West Beach, Karystos, Keski-Kreikka
Anastasia Hotel & Suites Mediterranean Comfort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karystosin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
52 €
Castello Rosso Hotel

Castello Rosso Hotel

3.0 kautta 5.0
Castello Rosso Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nea Stiran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 26 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
39 €
Karystion

Karystion

2.0 kautta 5.0 Kriezotou 3, Karystos, Keski-Kreikka
Karystion on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karystosin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 25 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Ktima Nikola

Ktima Nikola

1.0 kautta 5.0 Lykorema, Karystos
Ktima Nikola sijaitsee lähellä kohdetta Megali Ammoksen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 1 tähden maatilamajoituksessa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
40 €
Gikas Apartments

Gikas Apartments

3.0 kautta 5.0 Marmari, Evia Island, Karystos, Keski-Kreikka
Gikas Apartments on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marmarin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Evia Hotel & Suites

Evia Hotel & Suites

3.0 kautta 5.0 Marmari, Evia, Karystos
Evia Hotel & Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marmarin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
75 €
Karystos Muse

Karystos Muse

3.5 kautta 5.0 Agiou Antoniou 2, Karystos, Keski-Kreikka
Karystos Muse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ágios Antónios. Majoitusliikkeessä on saatavilla aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Alykes Hotel Apartments

Alykes Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0
Alykes Hotel Apartments on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marmarin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 38 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Ravishing View Zastani House 1

Ravishing View Zastani House 1

3.5 kautta 5.0 Zastani, Marmari, 34013, Greece, Karystos
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Megali Ammoksen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 3,5 tähden loma-asunnossa on 6 kotia 2 kerroksessa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Marmari View - Itsenäinen Kaksikerroksinen Talo

Marmari View - Itsenäinen Kaksikerroksinen Talo

Amygdalias, Karystos, Keski-Kreikka
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marmarin satama. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Zastani House 2

Zastani House 2

3.0 kautta 5.0 Zastani, Karystos
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Megali Ammoksen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden loma-asunnossa on 6 kotia 2 kerroksessa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
SkiNAmmos Eco Villas

SkiNAmmos Eco Villas

3.5 kautta 5.0 Lykorema Beach, Marmari, Karystos
SkiNAmmos Eco Villas sijaitsee lähellä kohdetta Megali Ammoksen uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Karystos Villas

Karystos Villas

3.5 kautta 5.0 Mpouros, Karystos
Karystos Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lefkí Aktí. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 3 kotia. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Karystos hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Karystos? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 88 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Karystos löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Karystos

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Karystos, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Karystos niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Castello Rosso Hotel
 • De Angelo Hotel Apartments
 • Marmari Bay Hotel

Nämä kohteen Karystos hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Castello Rosso Hotel
 • Marmari Bay Hotel
 • Evia Hotel & Suites

Kohteeseen Karystos tutustuminen

Karystos tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Karystos ja sen lähellä kuuluu:

 • Figian ranta
 • Marmarin satama
 • Dimosarisin kanjoni
 • Karystosin satama
 • Nea Stiran ranta
 • Nea Stiran satama
 • Limiko Dragon House

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Karystos, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Karystos?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Karystos, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Karystos, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16 °C ja öisin 5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 146 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 9 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 62 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 30 °C ja öisin 17 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 16 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24 °C ja 7 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 182 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Karystos on 406 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.