Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.6. - 30.6.
Ensi viikonloppuna
5.7. - 7.7.

Varatuimmat hotellit Malta

Azur Hotel by ST Hotels 85 €
Azur Hotel by ST Hotels

Azur Hotel by ST Hotels

50 Belvedere Street, Sliema, Gżira
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bisazza Street, Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Mediterranean Conference Centre ja St George's Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Grand Hotel Excelsior 156 €
  Grand Hotel Excelsior

  Grand Hotel Excelsior

  Great Siege Road, Floriana, Malta
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   AX │ The Palace 175 €
   AX │ The Palace

   AX │ The Palace

   High Street, Sliema, Malta
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bisazza Street, Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Vallettan stama ja Mediterranean Conference Centre ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Corinthia Hotel St. George's Bay 241 €
    Corinthia Hotel St. George's Bay

    Corinthia Hotel St. George's Bay

    St. Georges Bay, St. Julian's, Malta
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bay Streetin ostos- ja viihdekeskus ja St George's Beach sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan lomakeskuksesta. Sliema Promenade ja Slieman lautta ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Solana Hotel & Spa 81 €
     Solana Hotel & Spa

     Solana Hotel & Spa

     Gorg Borg Olivier Street, Mellieħa, Malta
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mellieħa Church ja Mellieħa Bay sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Golden Sands Beach ja Golden Bay ovat myös 5 kilometrin päässä.

      The St. George’s Park Hotel 44 €
      The St. George’s Park Hotel

      The St. George’s Park Hotel

      Dragonara Road, St. Julian's, Malta
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bay Streetin ostos- ja viihdekeskus ja St George's Beach sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Vallettan stama ja Sliema Promenade ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Hilton Malta 220 €
       Hilton Malta

       Hilton Malta

       Portomaso, St. Julian's, Malta
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Portomason venesatama ja St George's Beach ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Vallettan stama ja Mediterranean Conference Centre ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Qawra Palace Hotel 77 €
        Qawra Palace Hotel

        Qawra Palace Hotel

        Qawra Coast Road, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Malta Classic Car Collection, Maltan kansallinen akvaario ja Buġibba Beach sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lahtea sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Birdpark Malta ja Buġibba Square ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Malta

         Näytä kaikki 1 456 majoitusliikettä kohteessa Malta

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Malta

         Näytä kaikki 1 456 majoitusliikettä kohteessa Malta

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Malta

         Jos matkakohteesi on Malta, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Malta hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Malta hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Malta hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Malta on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Malta hotellia

         Kohteesta Malta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Malta hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Malta olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeksi varatut hotellit Malta

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Malta

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.