Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Miami

Icon Residences By Sunnyside Hotel and Resorts 321 €
Icon Residences By Sunnyside Hotel and Resorts

Icon Residences By Sunnyside Hotel and Resorts

485 Brickell Avenue, Miami, FL
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Icon Residences By Sunnyside Hotel and Resorts on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta James L. Knight Centerin tapahtumakeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 529 huoneistoa 50 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Guild Miami Downtown │X Miami 180 €
  Guild Miami Downtown │X Miami

  Guild Miami Downtown │X Miami

  230 NE 4th St, Miami, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Guild Miami Downtown │X Miami on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Downtown Miami Shopping District. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 78 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Global Luxury Suites Downtown Miami 204 €
   Global Luxury Suites Downtown Miami

   Global Luxury Suites Downtown Miami

   698 NE 1st Avenue, Miami, FL
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Global Luxury Suites Downtown Miami on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Downtown Miami Shopping District. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 40 huoneistoa 43 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Mare Azur Design District Luxury Apartments 198 €
    Mare Azur Design District Luxury Apartments

    Mare Azur Design District Luxury Apartments

    3880 NE 6th Ave, Miami, FL
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mare Azur Design District Luxury Apartments on saanut mainiota palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Design Shopping District (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, kuntokeskus ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 52 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.

     Luxury Miami Beach Apartments By Michigan 201 €
     Luxury Miami Beach Apartments By Michigan

     Luxury Miami Beach Apartments By Michigan

     560 Michigan Avenue, Miami Beach, FL
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Luxury Miami Beach Apartments By Michigan on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1938 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      iCoconutGrove- Luxurious Vacation Rentals in Coconut Grove 158 €
      iCoconutGrove- Luxurious Vacation Rentals in Coconut Grove

      iCoconutGrove- Luxurious Vacation Rentals in Coconut Grove

      2889 McFarlane Road, Miami, FL
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       ICoconutGrove- Luxurious Vacation Rentals in Coconut Grove on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Coco Walk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 22 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       Intracoastal Yacht Club By Hosteeva 162 €
       Intracoastal Yacht Club By Hosteeva

       Intracoastal Yacht Club By Hosteeva

       17000 N Bay Rd, Sunny Isles Beach, FL
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Intracoastal Yacht Club By Hosteeva on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntoklubin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 200 huoneistoa 17 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Castle Beach Suites by MiaRentals 102 €
        Castle Beach Suites by MiaRentals

        Castle Beach Suites by MiaRentals

        5445 Collins Avenue, Miami Beach, FL
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Castle Beach Suites by MiaRentals on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Real Living Residences 102 €
         Real Living Residences

         Real Living Residences

         2700 North Miami Ave, Miami, FL
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Real Living Residences on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Shops at Midtown Miami. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Harding Miami Beach Apartments Hae hinnat
          Harding Miami Beach Apartments

          Harding Miami Beach Apartments

          7451 Harding Avenue, Miami Beach, FL
            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Harding Miami Beach Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Surfside Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

           Sirena Suites Miami Beach 118 €
           Sirena Suites Miami Beach

           Sirena Suites Miami Beach

           7610 Harding Ave., Miami Beach, FL
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Sirena Suites Miami Beach on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Surfside Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            OB Suites 235 €
            OB Suites

            OB Suites

            1451 South Miami Avenue, Miami, FL
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             OB Suites on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Brickell City Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Miami, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Miami todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Miami – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Miami, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Miami nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Miami sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Miami nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Miami Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Miami hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Miami

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Miami, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Miami parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Miami, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Miami todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Miami – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Miami, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Miami nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Miami sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Miami nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Miami Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Miami hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Miami

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Miami, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Miami parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Miami

             Näytä kaikki 4 288 majoitusliikettä kohteessa Miami
             Fontainebleau Miami Beach 203 €
             Fontainebleau Miami Beach

             Fontainebleau Miami Beach

             4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Mount Sinain terveyskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Miami International Airport Hotel 121 €
              Miami International Airport Hotel

              Miami International Airport Hotel

              N.W. 20th & Lejeune Road, Miami, FL
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Grapeland Water Park (vesipuisto) on 3,3 kilometrin ja Magic City Casino on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Miracle Mile (ostoskeskus) ja Marlins Park (puisto) ovat myös 10 kilometrin päässä.

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach 225 €
               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Collins Avenuen ostosalue ja Española Way and Washington Avenue sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lummus Park Beach ja Lincoln Road Mall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                Newport Beachside Resort 85 €
                Newport Beachside Resort

                Newport Beachside Resort

                16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Intracoastal Mall (ostoskeskus), Oleta Riverin valtionpuisto ja Haulover Park ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Haulover Park Marina (satama) sijaitsee 2,9 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.