Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat Motellit Miami

62 €
Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades

Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades

2.5 kautta 5.0 100 SE 1st Ave, Florida City, FL
Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prime Outlets Florida City (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 2,5 tähden motellissa on 160 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
55 €
Motel 6 Miami, FL

Motel 6 Miami, FL

2.0 kautta 5.0 7330 NW 36th Street, Miami, FL
Motel 6 Miami, FL on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta CityPlace Doral. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden motellissa on 119 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
54 €
Garden Inn Homestead

Garden Inn Homestead

2.5 kautta 5.0 51 South Homestead Blvd., Homestead, FL
Garden Inn Homestead on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta J.D. Redd Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden motellissa on 110 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades

Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades

3.0 kautta 5.0 409 SE 1st Ave, Florida City, FL
Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prime Outlets Florida City (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden motellissa on 88 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
49 €
Super 8 By Wyndham Florida City/Homestead/Everglades

Super 8 By Wyndham Florida City/Homestead/Everglades

2.5 kautta 5.0 1202 N Krome Ave, Florida City, FL
Super 8 By Wyndham Florida City/Homestead/Everglades on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pioneer Florida Museum and Village. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden motellissa on 52 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
59 €
Knights Inn Hallandale

Knights Inn Hallandale

1.5 kautta 5.0 26 Diplomat Parkway, Hallandale Beach, FL
Knights Inn Hallandale on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hollywood Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1961 rakennetussa 1,5 tähden motellissa on 47 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kaapelikanavat ja jääkaapit.
71 €
Sun and Surf Inn

Sun and Surf Inn

2.5 kautta 5.0 11102 Biscayne Blvd, North Miami, FL
Sun and Surf Inn on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dezer Collection. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden motellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
56 €
Motel 6 Cutler Bay, FL

Motel 6 Cutler Bay, FL

2.0 kautta 5.0 10775 Caribbean Blvd, Cutler Bay, FL
Motel 6 Cutler Bay, FL on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Southland Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 2 tähden motellissa on 150 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
45 €
Budget Host Inn

Budget Host Inn

1.5 kautta 5.0 815 N Krome Ave, Florida City, FL
Budget Host Inn on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pioneer Florida Museum and Village. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 1,5 tähden motellissa on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja jääkaapit.

Löydä kohteen Miami halvimmat Motellit

Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Miami mahdollisimman halvalla, sinun kannattaa huomioida etenkin tämän alueen lukuisat Motellit. Motellien kaksi kovinta valttia ovat helppous ja halpa hinta. Yleensä tarjolla on kaikki välttämättömyydet suoraan moottori- tai valtatien vierellä hintaan, jolle ei löydy vertaista. Etsi motelleja ebookersilta jo tänään – saatat yllättyä. Etenkin hinnat huomioiden tarjolla on nimittäin usein hämmentävän paljon mukavuuksia ja palveluita. Vähimmillään huonehintaan kuuluu ilmainen pysäköinti ja tuplasängyllä, televisiolla ja kylpyhuoneella varustettu huone, mutta paikoin asiakkaille tarjotaan niiden oheen myös esimerkiksi uima-allas, pelihuone sekä maksulliset lentokenttäkuljetukset. Kuten tästä voi päätellä, motelleista on moneksi.

Kohteen Miami Motellit – yövy halvalla täysin mukavuuksin

Jos etsit perustason huonetta aivan pääväylien liepeiltä, sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa kohteen Miami Motellit. Aiemmin lähinnä rekka- ja autokuskeja palvelleet motellit houkuttelevat nykyisin joka sortin yöpyjiä. Suosion seurauksena taso on noussut, ja motellit ovat alkaneet valloittamaan myös kaupunkien ydinalueita. Motellit tarjoavat aina halpaa ja helppoa majoitusta. Valtaosa sijaitsee lisäksi joko aivan suuren valtatien vieressä tai vähintään hyvin lähellä sitä.

Monet kohteen Miami Motellit tarjoavat kuitenkin paljon muutakin kuin pelkän halvan yösijan. Monissa niistä vallitsee nimittäin aivan omalaisensa viehättävä tunnelma. Yhdysvalloissa vähemmän reissanneille jo auton pysäköiminen suoraan huoneen eteen voi olla kokemus. Etenkin iltaisin ja öisin oma lukunsa on myös motellin vieressä pauhaavan autotien valovirta, joka luo sekä sisä- että ulkotiloihin täysin oman hypnoottisen tunnelmansa. Pitkillä monen päivän automatkoilla harvoille tulee edes mieleen suunnata mihinkään muualle kuin motelliin. Koska sellaisen löytää aina suoraan valtatien kyljestä, saapuminen ja tien päälle paluu sujuu minuuteissa. Etenkin tuntemattomilla alueilla moinen helppous voi olla kullanarvoista.

Koska Motellit pyrkivät tarjoamaan ennen muuta helppoa majoitusta, myös sisäänkirjautumisprosessi on yleensä karsittu niin nopeaksi kuin suinkin mahdollista. Pitkiä keskusteluja, laukkuja kantavia huonepoikia tai tervetulojuomia ei siis ole odotettavissa, mutta harvapa niitä näissä paikoissa odottaisikaan. Asiakkaalle annetaan avain ja osoitetaan huone, kaikesta muusta hän voi huolehtia itse.

Laukkuavun tarpeen tosin poistaa myös se, että matka vastaanotolta taitetaan jokseenkin aina omalla autolla. Itse asiassa vain harvat suuntaavat motelleihin ilman omaa autoa. Perinteiseen tapaan jokseenkin kaikki kohteen Miami Motellit tarjoavat asiakkailleen ilmaisen pysäköintipaikan. Yleensä pysäköintipaikka on suoraan oman huoneen edustalla tai ainakin hyvin lähellä sitä.

Tutustu ebooksin valikoimaan ja löydä parhaat Motellit kohteessa Miami

Motellit sopivat etenkin niille, jotka haluavat nähdä ja kokea kaikki kohteen Miami nähtävyydet ja maamerkit – ja mahdollisimman halvalla. Motelleja vertaillessa kannattaa hyödyntää etenkin ebookersin kätevää karttatyökalua. Sen avulla saat ruudullesi muutamalla painalluksella kaikki kohteen Miami pienet ja suuret majapaikat. Kartan lähennystoiminnolla voit lisäksi perehtyä esimerkiksi majapaikkojen lähialueisiin ja maantieyhteyksiin. Riippumatta siitä millä, milloin tai miten pitkäksi aikaa olet kohteeseen Miami saapumassa, ebookersin kattavasti motellivalikoimasta löytyy taatusti sopiva vaihtoehto myös sinulle.

Suosituimmat hotellit Miami

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.