Pääosion alkuosa

Suositut Motellit – Miami

Garden Inn of Homestead 47 €
Garden Inn of Homestead

Garden Inn of Homestead

51 South Homestead Blvd., Homestead, FL
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Garden Inn of Homestead on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta J.D. Redd Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden motellissa on 110 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades 65 €
  Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades

  Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades

  100 SE 1st Ave, Florida City, FL
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prime Outlets Florida City (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 2,5 tähden motellissa on 160 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Motel 6 Miami FL 101 €
   Motel 6 Miami FL

   Motel 6 Miami FL

   7330 NW 36th Street, Miami, FL
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Motel 6 Miami FL on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta CityPlace Doral. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden motellissa on 119 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Motel 6 Cutler Bay 81 €
    Motel 6 Cutler Bay

    Motel 6 Cutler Bay

    10775 Caribbean Blvd, Cutler Bay, FL
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Motel 6 Cutler Bay on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Southland Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 2 tähden motellissa on 150 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades 68 €
     Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades

     Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades

     409 SE 1st Ave, Florida City, FL
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prime Outlets Florida City (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Red Roof Inn PLUS+ Miami Airport 77 €
      Red Roof Inn PLUS+ Miami Airport

      Red Roof Inn PLUS+ Miami Airport

      3401 NW Lejeune Road, Miami, FL
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Red Roof Inn PLUS+ Miami Airport on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Jai Alai. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 2,5 tähden motellissa on 200 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

       Super 8 By Wyndham Florida City/Homestead/Everglades 60 €
       Super 8 By Wyndham Florida City/Homestead/Everglades

       Super 8 By Wyndham Florida City/Homestead/Everglades

       1202 N Krome Ave, Florida City, FL
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Super 8 By Wyndham Florida City/Homestead/Everglades on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pioneer Florida Museum and Village. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden motellissa on 52 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

        Quality Inn Florida City - Homestead 65 €
        Quality Inn Florida City - Homestead

        Quality Inn Florida City - Homestead

        333 SE 1st Ave, Florida City, FL
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Quality Inn Florida City - Homestead on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prime Outlets Florida City (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden motellissa on 123 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Parkway Inn Airport Motel Miami 76 €
         Parkway Inn Airport Motel Miami

         Parkway Inn Airport Motel Miami

         777 Curtiss Parkway, Miami Springs, FL
           
          2.5 kautta 5.0 Tähteä

          Parkway Inn Airport Motel Miami on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Miracle Mile (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja business centerin. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 2,5 tähden motellissa on 89 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Sun and Surf Inn 82 €
          Sun and Surf Inn

          Sun and Surf Inn

          11102 Biscayne Blvd, North Miami, FL
            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Sun and Surf Inn on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dezer Collection. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden motellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

           Budget Host Inn 49 €
           Budget Host Inn

           Budget Host Inn

           815 N Krome Ave, Florida City, FL
             
            1.5 kautta 5.0 Tähteä

            Budget Host Inn on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pioneer Florida Museum and Village. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 1,5 tähden motellissa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television.

            Wishes Hotel Biscayne 121 €
            Wishes Hotel Biscayne

            Wishes Hotel Biscayne

            3530 Biscayne Boulevard, Miami, FL
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Wishes Hotel Biscayne sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Shops at Midtown Miami. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden motellissa on 31 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Löydä kohteen Miami halvimmat Motellit

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Miami mahdollisimman halvalla, sinun kannattaa huomioida etenkin tämän alueen lukuisat Motellit. Motellien kaksi kovinta valttia ovat helppous ja halpa hinta. Yleensä tarjolla on kaikki välttämättömyydet suoraan moottori- tai valtatien vierellä hintaan, jolle ei löydy vertaista. Etsi motelleja ebookersilta jo tänään – saatat yllättyä. Etenkin hinnat huomioiden tarjolla on nimittäin usein hämmentävän paljon mukavuuksia ja palveluita. Vähimmillään huonehintaan kuuluu ilmainen pysäköinti ja tuplasängyllä, televisiolla ja kylpyhuoneella varustettu huone, mutta paikoin asiakkaille tarjotaan niiden oheen myös esimerkiksi uima-allas, pelihuone sekä maksulliset lentokenttäkuljetukset. Kuten tästä voi päätellä, motelleista on moneksi.

             Kohteen Miami Motellit – yövy halvalla täysin mukavuuksin

             Jos etsit perustason huonetta aivan pääväylien liepeiltä, sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa kohteen Miami Motellit. Aiemmin lähinnä rekka- ja autokuskeja palvelleet motellit houkuttelevat nykyisin joka sortin yöpyjiä. Suosion seurauksena taso on noussut, ja motellit ovat alkaneet valloittamaan myös kaupunkien ydinalueita. Motellit tarjoavat aina halpaa ja helppoa majoitusta. Valtaosa sijaitsee lisäksi joko aivan suuren valtatien vieressä tai vähintään hyvin lähellä sitä.

             Monet kohteen Miami Motellit tarjoavat kuitenkin paljon muutakin kuin pelkän halvan yösijan. Monissa niistä vallitsee nimittäin aivan omalaisensa viehättävä tunnelma. Yhdysvalloissa vähemmän reissanneille jo auton pysäköiminen suoraan huoneen eteen voi olla kokemus. Etenkin iltaisin ja öisin oma lukunsa on myös motellin vieressä pauhaavan autotien valovirta, joka luo sekä sisä- että ulkotiloihin täysin oman hypnoottisen tunnelmansa. Pitkillä monen päivän automatkoilla harvoille tulee edes mieleen suunnata mihinkään muualle kuin motelliin. Koska sellaisen löytää aina suoraan valtatien kyljestä, saapuminen ja tien päälle paluu sujuu minuuteissa. Etenkin tuntemattomilla alueilla moinen helppous voi olla kullanarvoista.

             Koska Motellit pyrkivät tarjoamaan ennen muuta helppoa majoitusta, myös sisäänkirjautumisprosessi on yleensä karsittu niin nopeaksi kuin suinkin mahdollista. Pitkiä keskusteluja, laukkuja kantavia huonepoikia tai tervetulojuomia ei siis ole odotettavissa, mutta harvapa niitä näissä paikoissa odottaisikaan. Asiakkaalle annetaan avain ja osoitetaan huone, kaikesta muusta hän voi huolehtia itse.

             Laukkuavun tarpeen tosin poistaa myös se, että matka vastaanotolta taitetaan jokseenkin aina omalla autolla. Itse asiassa vain harvat suuntaavat motelleihin ilman omaa autoa. Perinteiseen tapaan jokseenkin kaikki kohteen Miami Motellit tarjoavat asiakkailleen ilmaisen pysäköintipaikan. Yleensä pysäköintipaikka on suoraan oman huoneen edustalla tai ainakin hyvin lähellä sitä.

             Tutustu ebooksin valikoimaan ja löydä parhaat Motellit kohteessa Miami

             Motellit sopivat etenkin niille, jotka haluavat nähdä ja kokea kaikki kohteen Miami nähtävyydet ja maamerkit – ja mahdollisimman halvalla. Motelleja vertaillessa kannattaa hyödyntää etenkin ebookersin kätevää karttatyökalua. Sen avulla saat ruudullesi muutamalla painalluksella kaikki kohteen Miami pienet ja suuret majapaikat. Kartan lähennystoiminnolla voit lisäksi perehtyä esimerkiksi majapaikkojen lähialueisiin ja maantieyhteyksiin. Riippumatta siitä millä, milloin tai miten pitkäksi aikaa olet kohteeseen Miami saapumassa, ebookersin kattavasti motellivalikoimasta löytyy taatusti sopiva vaihtoehto myös sinulle.

             Löydä kohteen Miami halvimmat Motellit

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Miami mahdollisimman halvalla, sinun kannattaa huomioida etenkin tämän alueen lukuisat Motellit. Motellien kaksi kovinta valttia ovat helppous ja halpa hinta. Yleensä tarjolla on kaikki välttämättömyydet suoraan moottori- tai valtatien vierellä hintaan, jolle ei löydy vertaista. Etsi motelleja ebookersilta jo tänään – saatat yllättyä. Etenkin hinnat huomioiden tarjolla on nimittäin usein hämmentävän paljon mukavuuksia ja palveluita. Vähimmillään huonehintaan kuuluu ilmainen pysäköinti ja tuplasängyllä, televisiolla ja kylpyhuoneella varustettu huone, mutta paikoin asiakkaille tarjotaan niiden oheen myös esimerkiksi uima-allas, pelihuone sekä maksulliset lentokenttäkuljetukset. Kuten tästä voi päätellä, motelleista on moneksi.

             Kohteen Miami Motellit – yövy halvalla täysin mukavuuksin

             Jos etsit perustason huonetta aivan pääväylien liepeiltä, sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa kohteen Miami Motellit. Aiemmin lähinnä rekka- ja autokuskeja palvelleet motellit houkuttelevat nykyisin joka sortin yöpyjiä. Suosion seurauksena taso on noussut, ja motellit ovat alkaneet valloittamaan myös kaupunkien ydinalueita. Motellit tarjoavat aina halpaa ja helppoa majoitusta. Valtaosa sijaitsee lisäksi joko aivan suuren valtatien vieressä tai vähintään hyvin lähellä sitä.

             Monet kohteen Miami Motellit tarjoavat kuitenkin paljon muutakin kuin pelkän halvan yösijan. Monissa niistä vallitsee nimittäin aivan omalaisensa viehättävä tunnelma. Yhdysvalloissa vähemmän reissanneille jo auton pysäköiminen suoraan huoneen eteen voi olla kokemus. Etenkin iltaisin ja öisin oma lukunsa on myös motellin vieressä pauhaavan autotien valovirta, joka luo sekä sisä- että ulkotiloihin täysin oman hypnoottisen tunnelmansa. Pitkillä monen päivän automatkoilla harvoille tulee edes mieleen suunnata mihinkään muualle kuin motelliin. Koska sellaisen löytää aina suoraan valtatien kyljestä, saapuminen ja tien päälle paluu sujuu minuuteissa. Etenkin tuntemattomilla alueilla moinen helppous voi olla kullanarvoista.

             Koska Motellit pyrkivät tarjoamaan ennen muuta helppoa majoitusta, myös sisäänkirjautumisprosessi on yleensä karsittu niin nopeaksi kuin suinkin mahdollista. Pitkiä keskusteluja, laukkuja kantavia huonepoikia tai tervetulojuomia ei siis ole odotettavissa, mutta harvapa niitä näissä paikoissa odottaisikaan. Asiakkaalle annetaan avain ja osoitetaan huone, kaikesta muusta hän voi huolehtia itse.

             Laukkuavun tarpeen tosin poistaa myös se, että matka vastaanotolta taitetaan jokseenkin aina omalla autolla. Itse asiassa vain harvat suuntaavat motelleihin ilman omaa autoa. Perinteiseen tapaan jokseenkin kaikki kohteen Miami Motellit tarjoavat asiakkailleen ilmaisen pysäköintipaikan. Yleensä pysäköintipaikka on suoraan oman huoneen edustalla tai ainakin hyvin lähellä sitä.

             Tutustu ebooksin valikoimaan ja löydä parhaat Motellit kohteessa Miami

             Motellit sopivat etenkin niille, jotka haluavat nähdä ja kokea kaikki kohteen Miami nähtävyydet ja maamerkit – ja mahdollisimman halvalla. Motelleja vertaillessa kannattaa hyödyntää etenkin ebookersin kätevää karttatyökalua. Sen avulla saat ruudullesi muutamalla painalluksella kaikki kohteen Miami pienet ja suuret majapaikat. Kartan lähennystoiminnolla voit lisäksi perehtyä esimerkiksi majapaikkojen lähialueisiin ja maantieyhteyksiin. Riippumatta siitä millä, milloin tai miten pitkäksi aikaa olet kohteeseen Miami saapumassa, ebookersin kattavasti motellivalikoimasta löytyy taatusti sopiva vaihtoehto myös sinulle.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Miami

             Näytä kaikki 4 898 majoitusliikettä kohteessa Miami
             Fontainebleau Miami Beach 214 €
             Fontainebleau Miami Beach

             Fontainebleau Miami Beach

             4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Mount Sinain terveyskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Miami International Airport Hotel 131 €
              Miami International Airport Hotel

              Miami International Airport Hotel

              N.W. 20th & Lejeune Road, Miami, FL
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Grapeland Water Park (vesipuisto) on 3,3 kilometrin ja Magic City Casino on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Miami Jai Alai sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach 255 €
               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Collins Avenuen ostosalue, Miami Beach Boardwalk ja Española Way and Washington Avenue sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lummus Park Beach ja Lincoln Road Mall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                Trump National Doral Miami 144 €
                Trump National Doral Miami

                Trump National Doral Miami

                4400 N.W. 87th Ave, Doral, FL
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 CityPlace Doral on 1,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta lomakeskuksesta. Miami International Mall (ostoskeskus) ja Dolphin Mall (ostoskeskus) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Frost Art Museum ja Miracle Mile (ostoskeskus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.