Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Nancy – Matkat

Jos aikomuksenasi on varata matka kohteeseen Nancy ja kaipaat lomaltasi ennen kaikkea rauhaa ja rentoutumista, poista yhtälöstä tarpeettomat stressitekijät: ebookers tekee varausten prosessoinnista todella vaivatonta. Näin voit nauttia huolettomasta lomasta.

Nancy – Matkat

Kaupungin kaduilla kävellessäsi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu noin 110 000 henkilöä.

Valtion pääkaupunki Pariisi sijaitsee kohteesta Nancy 280 km länteen ja lähikaupunki Saint-Max 2 km koilliseen päin.

Parc de la Pepiniere (puisto) on kaupungin vilinän keskellä oleva vihreä keidas, joka on kuin suunniteltu piknikkiä varten. Muista vain ottaa riittävästi naposteltavaa koko iltapäiväksi.

Etsit sitten opastettuja kierroksia tai lippuja nähtävyyksille, Nancyn turistitoimisto on palveluksessasi. Sen paikallistuntemusta omaava henkilökunta takaa, että saat kaiken irti ajastasi kaupungissa.

Voi olla hämmästyttävää ja yllättävää tajuta, miten suuri määrä erilaisia luonnonihmeitä ja ihmisen luomia aarteita maailmastamme löytyy. Musee Aquarium de Nancy (Nancyn akvaariomuseo) mahdollistaa tutustumisen moniin mukavasti saman katon alla.

Jotkut matkailijat ovat suuria taiteen ystäviä, kun puolestaan toiset eivät ole edes nähneet yhtään maalausta lapsuuden koulutuntien jälkeen. Kuuluitpa kumpaan tahansa näistä, voit olla aivan varma että Musee des Beaux-arts (taidemuseo) ja Musee de l'Ecole de Nancy (museo) tarjoavat sinulle jotain omaperäistä, valaisevaa ja joskus myös ajatuksia herättävää.

Nancy Hotel de Ville (kaupungintalo) ja Palais du Gouvernement (hallintopalatsi) kannattaa myöskin muistaa merkitä kalenteriin, jos haluat tutustua kaupungin historiallisiin kohteisiin. Cour Administrative d'Appel maksaa myös vaivan, jos haluat oppia enemmän.

Nancyn katedraali on vanha pyhäkkö, jossa voit pohtia elämääsi tai vain nauttia paikan hiljaisuudesta.

Aukiot ja torit ovat jokapäiväisen elämän lisäksi todistaneet monia merkittäviä tapahtumia. Place Stanislas (aukio) ja Place de la Carriere (aukio) ovat myös hyviä paikkoja kaupungin historiaan perehtymiseen.

Nancy – Hotellit

Aiotko varata itsellesi majoituksen? ebookersin hotellioppaan sisältämästä yli 45 majoitusliikkeestä valitset silmänräpäyksessä omasi!

Jos ajattelet, että kulutat lomakassasi mieluummin unohtumattomiin elämyksiin kuin yöpymisestä maksamiseen, Hôtel REVOTEL ja Appart'Hôtel La Maison Des Chercheurs ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Ehkä toiveissasi olisi kuitenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa asiantuntevan henkilökunnan majoitusliikkeessä Hôtel d'Haussonville täyttää kaikki toiveesi? Hôtel d'Haussonville on sekin suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka nauttivat hienostuneesta ilmapiiristä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Nancy

Näytä kaikki 162 majoitusliikettä kohteessa Nancy
Grand Hotel de la Reine

Grand Hotel de la Reine

   
   
  2,7/5 (7 arvostelua)

  Grand Hotel de la Reine on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place Stanislas ...

  Grand Hotel de la Reine102 €

  Grand Hotel de la Reine102 €
  The Originals City, Hôtel Nancy Centre Gare (Qualys-Hotel)

  The Originals City, Hôtel Nancy Centre Gare (Qualys-Hotel)

   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (3 arvostelua)

   The Originals City, Hôtel Nancy Centre Gare (Qualys-Hotel) on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan ...

   The Originals City, Hôtel Nancy Centre Gare (Qualys-Hotel)42 €

   The Originals City, Hôtel Nancy Centre Gare (Qualys-Hotel)42 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.