Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Pal-Arinsalin hiihtokeskus

Hae hinnat
Hotel Marco Polo

Hotel Marco Polo

3.0 kautta 5.0 Avinguda Sant Antoni 36, La Massana
Hotel Marco Polo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Casa Rull (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 121 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja satelliittikanavat.
48 €
Hotel Pyrénées

Hotel Pyrénées

3.0 kautta 5.0 Avinguda Princep Benlloch 20, Andorra la Vella
Hotel Pyrénées on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de la Vall (parlamenttirakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
61 €
Hotel Magic Andorra

Hotel Magic Andorra

4.0 kautta 5.0 Av. Doctor Mitjavila, 3-9, Andorra la Vella
Hotel Magic Andorra on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyrénées Andorran ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
61 €
Abba Xalet Suites Hotel 4*Superior

Abba Xalet Suites Hotel 4*Superior

4.0 kautta 5.0 Terra Major de Sispony, s/n, Sispony
Abba Xalet Suites Hotel 4*Superior on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Casa Rull (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 83 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
120 €
Hotel Plaza

Hotel Plaza

5.0 kautta 5.0 Carrer de na Maria Pla, 19-21, Andorra la Vella
Hotel Plaza on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Caldea Spa on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 90 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
54 €
Hotel Best Andorra Center

Hotel Best Andorra Center

4.0 kautta 5.0 Carrer del Doctor Nequi, 12, Andorra la Vella
Hotel Best Andorra Center on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Placa del Poble (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 176 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Apartamentos y Bungalows Xixerella Park

Apartamentos y Bungalows Xixerella Park

1.0 kautta 5.0 Carretera de Pal, Erts, La Massana, la Massana
Apartamentos y Bungalows Xixerella Park sijaitsee lähellä kohdetta Coma Pedrosa (vuorenhuippu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 1 tähden leirintäalueessa on 28 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
68 €
Hotel Les Closes

Hotel Les Closes

3.0 kautta 5.0 Avinguda Carlemany 93, Les Escaldes, Escaldes-Engordany
Hotel Les Closes sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 78 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
75 €
Holiday Inn Andorra

Holiday Inn Andorra

5.0 kautta 5.0 Prat de La Creu, 88, Andorra la Vella
Holiday Inn Andorra on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyrénées Andorran ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 133 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
84 €
Novotel Andorra

Novotel Andorra

4.0 kautta 5.0 Carrer Prat de la Creu, 14, Andorra la Vella
Novotel Andorra on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyrénées Andorran ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 102 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
45 €
Hotel President

Hotel President

4.0 kautta 5.0 Avinguda de Santa Coloma, 42, Andorra la Vella
Hotel President on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pyrénées Andorran ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hotel Spa Princesa Parc

Hotel Spa Princesa Parc

4.0 kautta 5.0 Ctra.General d'Arinsal, Arinsal
Hotel Spa Princesa Parc on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pic de Percanelan vuori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 146 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
66 €
Acta Arthotel

Acta Arthotel

4.0 kautta 5.0 Prat de la Creu, 15-25, Andorra la Vella
Acta Arthotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyrénées Andorran ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 121 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
83 €
Aparthotel Anyós Park

Aparthotel Anyós Park

4.0 kautta 5.0 Ctra d'Anyós s/n, Anyos
Aparthotel Anyós Park on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Casa Rull (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 154 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
47 €
Hotel de l'Isard

Hotel de l'Isard

3.0 kautta 5.0 Avenida Meritxell, 34, Andorra la Vella
Hotel de l'Isard on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyrénées Andorran ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 61 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Pal-Arinsalin hiihtokeskus läheltä

Haluaisitko, että Pal-Arinsalin hiihtokeskus olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Pal-Arinsalin hiihtokeskus sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Pal-Arinsalin hiihtokeskus ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät La Massana hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.