Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Plantage

80 €
Plantage Hortus Apartments

Plantage Hortus Apartments

4.0 kautta 5.0 Plantage Muidergracht, Amsterdam
Plantage Hortus Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
84 €
The Lancaster Hotel Amsterdam

The Lancaster Hotel Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 48, Amsterdam
The Lancaster Hotel Amsterdam on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 122 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
50 €
Hotel Parklane

Hotel Parklane

3.0 kautta 5.0 Plantage Parklaan 16, Amsterdam
Hotel Parklane on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Artisin eläintarha on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1865 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 13 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
59 €
Quentin Zoo hotel

Quentin Zoo hotel

3.5 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 33, Amsterdam
Quentin Zoo hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
Hotel Rembrandt

Hotel Rembrandt

2.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 17, Amsterdam
Hotel Rembrandt on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
131 €
Allure Garden Apartments

Allure Garden Apartments

3.5 kautta 5.0 Plantage Muidergracht, Amsterdam
Allure Garden Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
50 €
Hotel Park Plantage

Hotel Park Plantage

3.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 26, Amsterdam
Hotel Park Plantage on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
69 €
De Jonker Urban Studio's & Suites

De Jonker Urban Studio's & Suites

4.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 40, Amsterdam
De Jonker Urban Studio's & Suites on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Hostel Sleep Inn

Hostel Sleep Inn

1.0 kautta 5.0 Plantage kerklaan 19, Amsterdam
Hostel Sleep Inn on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden hostellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Artis Plantage Apartment

Artis Plantage Apartment

4.0 kautta 5.0 Plantage Parklaan 24, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
189 €
SWEETS - Hortusbrug

SWEETS - Hortusbrug

3.0 kautta 5.0 Doctor D.M. Sluyspad 6, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
Hae hinnat
Hotel Plantage

Hotel Plantage

2.0 kautta 5.0 Plantage Kerklaan 25, Amsterdam
Hotel Plantage on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Tässä vuonna 1880 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 22 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Artis Aquarium Apartment

Artis Aquarium Apartment

3.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 74, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Barbacan Amsterdam

Hotel Barbacan Amsterdam

2.0 kautta 5.0 Plantage Muidergracht 89, Amsterdam
Hotel Barbacan Amsterdam on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Amigo Hotel

Amigo Hotel

1.0 kautta 5.0 PLANTAGE KERKLAAN, 19, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Amigo Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 1800 rakennetussa 1 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television.

Majoitus kohteessa Plantage

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Plantage, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Plantage hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Plantage suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Plantage

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Plantage. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Plantage on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Plantage ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Plantage

Kohteessa Plantage riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Plantage parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Plantage.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Plantage

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.