Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Suosituimmat hotellit Pohjois-Amsterdam

47 €
Botel

Botel

3.0 kautta 5.0 NDSM Pier 3, Amsterdam
Botel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NDSM Werf -kulttuurialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 175 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
46 €
ClinkNOORD - Hostel

ClinkNOORD - Hostel

2.0 kautta 5.0 Badhuiskade 3, Amsterdam
ClinkNOORD - Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 213 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
YOTEL Amsterdam

YOTEL Amsterdam

3.5 kautta 5.0 Asterweg 27-37, Amsterdam, NH
YOTEL Amsterdam on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta NDSM Werf -kulttuurialue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 202 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam - NDSM Wharf

DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam - NDSM Wharf

4.0 kautta 5.0 NDSM-Plein 28, Amsterdam
DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam - NDSM Wharf on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NDSM Werf -kulttuurialue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
55 €
Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside

Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside

2.5 kautta 5.0 Motorkade 1, Amsterdam
Holiday Inn Express Amsterdam - North Riverside sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta the Kromhouthal. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 438 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
BUNK Hotel Amsterdam

BUNK Hotel Amsterdam

Hagedoornplein 2, Amsterdam
BUNK Hotel Amsterdam sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta NDSM Werf -kulttuurialue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 159 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
275 €
Houseboat Schellingwouderdijk

Houseboat Schellingwouderdijk

3.0 kautta 5.0 Schellingwouderdijk 420, Amsterdam
Houseboat Schellingwouderdijk on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja venesataman. Tässä 3 tähden asuntolaivassa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
38 €
i hotel

i hotel

3.0 kautta 5.0 Meeuwenlaan 120, Amsterdam
I hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
109 €
Short Stay Group NDSM Serviced Apartments

Short Stay Group NDSM Serviced Apartments

4.0 kautta 5.0 Ridderspoorweg 173, Amsterdam
Short Stay Group NDSM Serviced Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
109 €
Sir Adam Hotel

Sir Adam Hotel

4.0 kautta 5.0 Overhoeksplein 7, Amsterdam, Noord-Holland
Sir Adam Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 108 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
720 €
Crane Hotel Faralda Amsterdam

Crane Hotel Faralda Amsterdam

3.5 kautta 5.0 NDSM Plein 78, Amsterdam
Crane Hotel Faralda Amsterdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NDSM Werf -kulttuurialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
59 €
Bastion Hotel Amsterdam Noord

Bastion Hotel Amsterdam Noord

3.0 kautta 5.0 Rode Kruisstraat 28, Amsterdam
Bastion Hotel Amsterdam Noord on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta NEMO Science Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
40 €
Guest House Amsterdam

Guest House Amsterdam

1.0 kautta 5.0 Hamerstraat 26, Amsterdam, noord holland
Guest House Amsterdam on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
110 €
Bon Bed & Breakfast

Bon Bed & Breakfast

3.5 kautta 5.0 A. Moenstraat 53, Amsterdam Noord, Amsterdam, NH
Bon Bed & Breakfast sijaitsee lähellä kohdetta Dam-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
28 €
Hotel Isis

Hotel Isis

3.0 kautta 5.0 Spreeuwenpark 17, Amsterdam
Hotel Isis on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dam-aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Majoitus kohteessa Pohjois-Amsterdam

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Pohjois-Amsterdam, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Pohjois-Amsterdam hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Pohjois-Amsterdam suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Pohjois-Amsterdam

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Pohjois-Amsterdam. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Pohjois-Amsterdam on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Pohjois-Amsterdam ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Pohjois-Amsterdam

Kohteessa Pohjois-Amsterdam riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Pohjois-Amsterdam parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Pohjois-Amsterdam.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Pohjois-Amsterdam

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.