Liity BONUS+-ohjelmaan jo tänään.

Liittymällä BONUS+-ohjelmaan hyväksyt ehdot.

LIITY NYT

Mitä enemmän varaat, sitä enemmän hyödyt!

Tasosi liittyessäsi ohjelmaan

  • Vain jäsenille tarkoitettu asiakaspalvelulinja
  • Ansaitse varauksistasi välittömästi jopa   5 % etua*

Yövy vähintään 5 yötä vuodessa**

  • Matkatavaramaksusi hyvitetään BONUS+-etuna kerran vuodessa***

 

 

Yövy vähintään 14 yötä vuodessa**

  • Wi-Fi/tiedonsiirto- ja matkatavaramaksu hyvitetään joka vuosi kaksi kertaa***
  • Ilmainen huoneluokan korotus VIP-hotelleissa saatavuuden mukaan

Välittömästi ohjelmaan liityttyäsi

Yövy vähintään 5 yötä vuodessa**

Yövy vähintään 14 yötä vuodessa**

Saat käyttöösi sisäpiirihinnat
Jäsenille tarkoitettu asiakaspalvelunumero
Ansaitset tavanomaiset lentoyhtiöiden kanta-asiakaspisteet BONUS+-edun lisäksi
Hyvitys matkatavaramaksuista BONUS+-etuna***Hyvitys Wi-Fi/tiedonsiirtomaksuista BONUS+-etuna***Ilmaisia huoneluokan korotuksia VIP-hotelleissa saatavuuden mukaan


* BONUS+-pisteitä ansaitaan ebookers-sivustolla tehdyn hyväksyttävän varauksen hinnasta, pois lukien lisäpalvelut sekä vakuutusmaksut ja maksamisesta aiheutuvat kulut. Lunastettavissa ohjelmaan osallistuvissa hotelleissa, kun maksu suoritetaan luotto- tai pankkikortilla. Joitain rajoituksia saatetaan soveltaa, katso tarkempia tietoja Ehdoista ja rajoituksista. 

** Päästäksesi Gold- tai Platinum-tasoille sinun on yövyttävä ehtojen mukainen määrä öitä jokaista kalenterivuotta kohti. 

*** Hyvityspyynnöt on tehtävä 30 päivän sisällä matkasta. Gold-jäsenet saavat hyvityksen Wi-Fi- ja matkatavaramaksuista BONUS+-pisteinä kerran kalenterivuoden aikana ja Platinum-jäsenet kaksi kertaa kalenterivuoden aikana. Matkatavaramaksuista hyvitetään korkeintaan 25 € ja Wi-Fi-maksuista korkeintaan 20 € per hyvityspyyntö. Hyvityspyyntöjen on koskettava ebookersin kautta tehtyjen lento- tai hotellivarausten Wi-Fi- tai matkatavaramaksuja

Onnellisuuslupaus

Onnellisuuslupaus on meidän tapamme taata sinulle onnistunut hotellivierailu. Onnellisuuslupaus tarkoittaa sitä, että Platinum-tasolla saat hotellivarauksissa ainutlaatuista asiakastukea. Mikäli saavut hotelliisi ja huomaat, ettei huoneesi vastaa ilmoitettua tai että hotelli ei pysty antamaan sinulle varaamaasi huonetta, järjestämme sinulle uuden samantasoisen tai paremman hotellin ja maksamme uudelleensijoittamisesta aiheutuvat kustannukset.

Onnellisuuslupaus ei kata tyytymättömyyttä alkuperäiseen varaukseen kuulumattomiin hotellipalveluihin, kuten huone- ravintola-, kylpylä- tai muihin hotellissa tarjottaviin palveluihin. Vain etukäteen maksetut, ebookersin kautta tehdyt hotellivaraukset kuuluvat onnellisuuslupauksen piiriin. Valmistaudu lähettämään sähköpostilla asiakaspalvelijamme pyytämät lisätodisteet.
ebookers pidättää oikeuden hylätä hyvityspyynnöt, joita ei voida varmentaa tai joihin liitetyt tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä.

Ilmainen Wi-Fi

Gold- tai Platinum-tason jäsenenä olet oikeutettu saamaan takaisin hotellin tai lentokentän veloittamat Wi-Fi-maksut, jotka hyvitetään 20 €:oon asti BONUS+-etuna. Platinum-jäsenet voivat tehdä hyvityspyynnön kerran tai kahdesti kalenterivuoden aikana. Gold-jäsenet voivat tehdä hyvityspyynnön kerran kalenterivuoden aikana. Hyvityspyynnön katsotaan kuuluvaksi sille kalenterivuodelle, jona Wi-Fi-maksut on sinulta veloitettu. Saat hyvityksen vain ebookersin kautta varattuun hotelliin tai lentoon liittyvistä Wi-Fi-maksuista.


Hyvityspyynnöt on tehtävä 30 päivän kuluessa matkasi alkamisesta (lennon lähtöpäivä, hotellimajoituksen alkamispäivä). Lähetä hyvityspyyntö Asiakaspalvelu-sivun kohdasta Sähköposti. Ilmoita sähköpostiviestissäsi ebookersilta saamasi matkasuunnitelman numero ja hyvitettävän summan suuruus. Valmistaudu myös toimittamaan kuitti hyvityksen varmistamiseksi. Mikäli toimittamiasi tietoja ei voida varmentaa, hyvityspyyntö voidaan hylätä. Jos Platinum- tai Gold-jäsenyytesi vanhenee, et ole enää oikeutettu tähän etuun.

Ilmaiset matkatavarat


Gold- tai Platinum-jäsenenä olet oikeutettu hyvitykseen lentoyhtiöiden matkatavaramaksuista, jotka hyvitetään 20 €:oon asti BONUS+-etuna. Platinum-jäsenet voivat tehdä hyvityspyynnön kerran tai kahdesti kalenterivuoden aikana. Gold-jäsenet voivat tehdä hyvityspyynnön kerran kalenterivuoden aikana. Hyvityspyynnön katsotaan kuuluvaksi sille kalenterivuodelle, jona matkatavaramaksut on sinulta veloitettu. Saat hyvityksen vain ebookersin kautta varattujen lentojen matkatavaramaksuista.

Hyvityspyynnöt on tehtävä 30 päivän kuluessa lennosta, jota matkatavaramaksu koskee. Lähetä hyvityspyyntö Asiakaspalvelu-sivun kohdasta Sähköposti. Ilmoita sähköpostiviestissäsi ebookersilta saamasi matkasuunnitelman numero ja hyvitettävän summan suuruus. Valmistaudu myös toimittamaan kuitti hyvityksen varmistamiseksi. Mikäli toimittamiasi tietoja ei voida varmentaa, hyvityspyyntö voidaan hylätä. Jos Platinum- tai Gold-jäsenyytesi vanhenee, et saata olla enää oikeutettu tähän etuun.

BONUS+-asiakaspalvelunumero

BONUS+-asiakkaana voit käyttää erikoisasiakaspalvelunumeroamme. Kirjaudu sisään BONUS+-tilillesi.