Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Joensuu Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Joensuu - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi JOE
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lennon hinta 111 €

Halvat lennot Joensuusta Helsinkiin

Suomi on iso maa, ja joskus liikkuminen Suomen eri osien välillä kestää tuskastuttavan pitkään – paitsi jos matkustaa lentokoneella! Joensuussa asuvien on ilman muuta helpointa tutustua maamme mielenkiintoiseen pääkaupunkiin lentämällä. Joensuun ja Helsingin välinen etäisyys on nimittäin yli 400 kilometriä, ja automatka kaupunkien välillä kestää yli viisi tuntia – tai vieläkin enemmän, jos matkan aikana joutuu pysähtymään tankkaamaan, syömään tai vessaan. Junalla matkaan menee vielä sitäkin pidempään, yli kuusi tuntia, mutta lento Joensuusta Helsinkiin kestää vain noin tunnin. Ja vaikka Joensuun lentoasema onkin pieni, lentoyhteyksiä Helsinkiin on riittävästi tarjolla ympäri vuoden, joten itselle sopivan ja kohtuuhintaisen lennon löytäminen on helppoa.

Varaa lennot Joensuusta Helsinkiin verkon kautta

Verkko on nykyään ilman muuta paras paikka varata lentoja, sillä eri vaihtoehtoihin voi tutustua kaikessa rauhassa ja hyviin tarjouksiin on helppo tarttua. Sivustomme kautta matkustajat voivat kätevästi vertailla eri lentovaihtoehtojen hintoja ja lentoaikoja sekä varata itselleen sopivimmat lennot. Tällä hetkellä lentoyhtiöistä ainoastaan Finnair tarjoaa suoria reittilentoja Joensuun ja Helsingin välillä, mutta koska tarjolla on useampi lentovuoro päivässä aamuvarhaisesta iltamyöhään, omaan aikatauluun sopivat halvat lennot Joensuusta Helsinkiin löytyvät helposti ja nopeasti. Lennot kannattaa yleisesti ottaen aina varata muutamaa kuukautta ennen matkaa parhaista hinnoista nauttimiseksi, sillä viime tipassa varaavat joutuvat monesti joustamaan niin hinnan kuin myös aikataulun suhteen.

Lentäen olisit jo perillä

Joensuun lentoasema sijaitsee Liperin kunnan alueella noin 11 kilometrin päässä Joensuun keskustasta länteen. Tätä kirjoitettaessa lennot Helsinkiin ovat Joensuun lentoaseman ainoat säännölliset reittilennot, mutta Helsingin-lentojen lisäksi sieltä liikennöidään myös joitakin lomalentoja. Joensuun lentoasema on joka tapauksessa verrattain pieni, joten siellä on helppo liikkua ja oma lähtöportti löytyy aina ilman ongelmia. Lentoasema on hyvien liikenneyhteyksien päässä, joten siirtyminen Joensuusta tai muualta Suomesta Joensuun lentoasemalle on helppoa. Lentoaseman ja Joensuun keskustan välillä on bussiyhteys. Lentoasemalle pääsee helposti ja suhteellisen edullisesti myös taksilla, sillä lentoasema sijaitsee suhteellisen lähellä Joensuun keskustaa sekä myös lähellä joitakin muita asuinalueita. Lentoasemalle pääsee ongelmitta myös omalla autolla, sillä se sijaitsee lähellä ysitietä ja terminaalin edessä on suuri pysäköintialue täynnä parkkipaikkoja. Oman auton voi jättää edullisesti parkkiin koko matkan ajaksi.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on helppo jatkaa matkaa kohti Helsingin keskustaa. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka on liitetty toisiinsa kävelymatkan pituisella yhdyskäytävällä. Finnairin lennot, ja siten myös Joensuun ja Helsingin väliset lennot, saapuvat terminaaliin 2. Lentoasemalta on paikallisjunayhteys Helsingin keskustaan. Matka-aika on noin puoli tuntia – I-juna Tikkurilan kautta vie matkustajat keskustaan hieman alle puolessa tunnissa, P-juna Myyrmäen kautta hieman yli puolessa tunnissa. Koska kyse on paikallisjunasta eikä pikayhteydestä, junissa käyvät tavalliset Helsingin seudun liikenteen liput. Siten juna on paitsi nopea ja kätevä myös edullinen vaihtoehto siirtyä keskustaan. Tarjolla on myös paikallisbusseja, mutta bussimatka kestää hieman junamatkaa pidempään. Lentoasemalla on lisäksi usean kansainvälisen autonvuokrausyrityksen toimipisteet, ja myös taksilla matkustaminen on mahdollista, joskin verrattain kallista.

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja suurin kaupunki, joten siellä pääsee nauttimaan sellaisesta kaupunkitunnelmasta, jota ei muualla Suomessa koe. Helsingissä on kuitenkin myös paljon luontoa, joten matkakohteena se on upean monipuolinen. Verkon kautta on helppo varata itselleen sopivimmat lennot Joensuusta Helsinkiin, joten pääkaupunkiin pääsee Joensuusta sekä nopeasti että edullisesti.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 677 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
90 €
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille memory foam -patjalliset sängyt ja LED-televisiot.
85 €
Marski by Scandic

Marski by Scandic

4.0 kautta 5.0 Mannerheimintie 10, Helsinki
Marski by Scandic on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockmannin tavaratalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4 tähden hotellissa on 363 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
120 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4.0 kautta 5.0
Clarion Hotel Helsinki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Länsiterminaali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 425 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.