Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Joensuu Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Joensuu - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi JOE
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 116 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 4 minuuttia

Halvat lennot Joensuusta Helsinkiin

Suomi on iso maa, ja joskus liikkuminen Suomen eri osien välillä kestää tuskastuttavan pitkään – paitsi jos matkustaa lentokoneella! Joensuussa asuvien on ilman muuta helpointa tutustua maamme mielenkiintoiseen pääkaupunkiin lentämällä. Joensuun ja Helsingin välinen etäisyys on nimittäin yli 400 kilometriä, ja automatka kaupunkien välillä kestää yli viisi tuntia – tai vieläkin enemmän, jos matkan aikana joutuu pysähtymään tankkaamaan, syömään tai vessaan. Junalla matkaan menee vielä sitäkin pidempään, yli kuusi tuntia, mutta lento Joensuusta Helsinkiin kestää vain noin tunnin. Ja vaikka Joensuun lentoasema onkin pieni, lentoyhteyksiä Helsinkiin on riittävästi tarjolla ympäri vuoden, joten itselle sopivan ja kohtuuhintaisen lennon löytäminen on helppoa.

Varaa lennot Joensuusta Helsinkiin verkon kautta

Verkko on nykyään ilman muuta paras paikka varata lentoja, sillä eri vaihtoehtoihin voi tutustua kaikessa rauhassa ja hyviin tarjouksiin on helppo tarttua. Sivustomme kautta matkustajat voivat kätevästi vertailla eri lentovaihtoehtojen hintoja ja lentoaikoja sekä varata itselleen sopivimmat lennot. Tällä hetkellä lentoyhtiöistä ainoastaan Finnair tarjoaa suoria reittilentoja Joensuun ja Helsingin välillä, mutta koska tarjolla on useampi lentovuoro päivässä aamuvarhaisesta iltamyöhään, omaan aikatauluun sopivat halvat lennot Joensuusta Helsinkiin löytyvät helposti ja nopeasti. Lennot kannattaa yleisesti ottaen aina varata muutamaa kuukautta ennen matkaa parhaista hinnoista nauttimiseksi, sillä viime tipassa varaavat joutuvat monesti joustamaan niin hinnan kuin myös aikataulun suhteen.

Lentäen olisit jo perillä

Joensuun lentoasema sijaitsee Liperin kunnan alueella noin 11 kilometrin päässä Joensuun keskustasta länteen. Tätä kirjoitettaessa lennot Helsinkiin ovat Joensuun lentoaseman ainoat säännölliset reittilennot, mutta Helsingin-lentojen lisäksi sieltä liikennöidään myös joitakin lomalentoja. Joensuun lentoasema on joka tapauksessa verrattain pieni, joten siellä on helppo liikkua ja oma lähtöportti löytyy aina ilman ongelmia. Lentoasema on hyvien liikenneyhteyksien päässä, joten siirtyminen Joensuusta tai muualta Suomesta Joensuun lentoasemalle on helppoa. Lentoaseman ja Joensuun keskustan välillä on bussiyhteys. Lentoasemalle pääsee helposti ja suhteellisen edullisesti myös taksilla, sillä lentoasema sijaitsee suhteellisen lähellä Joensuun keskustaa sekä myös lähellä joitakin muita asuinalueita. Lentoasemalle pääsee ongelmitta myös omalla autolla, sillä se sijaitsee lähellä ysitietä ja terminaalin edessä on suuri pysäköintialue täynnä parkkipaikkoja. Oman auton voi jättää edullisesti parkkiin koko matkan ajaksi.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on helppo jatkaa matkaa kohti Helsingin keskustaa. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka on liitetty toisiinsa kävelymatkan pituisella yhdyskäytävällä. Finnairin lennot, ja siten myös Joensuun ja Helsingin väliset lennot, saapuvat terminaaliin 2. Lentoasemalta on paikallisjunayhteys Helsingin keskustaan. Matka-aika on noin puoli tuntia – I-juna Tikkurilan kautta vie matkustajat keskustaan hieman alle puolessa tunnissa, P-juna Myyrmäen kautta hieman yli puolessa tunnissa. Koska kyse on paikallisjunasta eikä pikayhteydestä, junissa käyvät tavalliset Helsingin seudun liikenteen liput. Siten juna on paitsi nopea ja kätevä myös edullinen vaihtoehto siirtyä keskustaan. Tarjolla on myös paikallisbusseja, mutta bussimatka kestää hieman junamatkaa pidempään. Lentoasemalla on lisäksi usean kansainvälisen autonvuokrausyrityksen toimipisteet, ja myös taksilla matkustaminen on mahdollista, joskin verrattain kallista.

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja suurin kaupunki, joten siellä pääsee nauttimaan sellaisesta kaupunkitunnelmasta, jota ei muualla Suomessa koe. Helsingissä on kuitenkin myös paljon luontoa, joten matkakohteena se on upean monipuolinen. Verkon kautta on helppo varata itselleen sopivimmat lennot Joensuusta Helsinkiin, joten pääkaupunkiin pääsee Joensuusta sekä nopeasti että edullisesti.

Joensuu - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Joensuu – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Joensuu -- Helsinki on 117 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Joensuu -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Joensuu – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Joensuu -- Helsinki on tarjolla 21 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Joensuu – Helsinki?

  reitillä Joensuu -- Helsinki liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Joensuu – Helsinki -lennoille?

  Löysimme alueelta Joensuu vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Helsinki: Joensuu (JOE). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vantaa (HEL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Joensuu – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Joensuu -- Helsinki hintaan 117 €! Reitillä Joensuu -- Helsinki 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Joensuu liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Joensuu (JOE) -- Helsinki (HEL)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Joensuu – Helsinki useimmin?

  * Joensuu (JOE) -- Helsinki (HEL)\n * Finnair -- 21 viikoittaista lentoa reitillä JOE -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Joensuu lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 21 lentoa reitillä Joensuu -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Joensuu (JOE) liikennöidään viikoittain 21 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Joensuu – Helsinki?

  Suora lento reitillä Joensuu -- Helsinki kestää yleensä noin 1 tunti, ja lennetty etäisyys on 358,81 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Joensuu – Helsinki?

  * Lento reitillä Joensuu (JOE) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.40\n * Aikaisin saapumisaika: 06.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.40\n

Lentoyhtiö Lento Lähtee: JOE Saapuu: HEL ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
Välilaskut
AY 350 05:40 am 06:45 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
AY 342 08:45 am 09:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
AY 344 12:15 pm 01:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 346 05:35 pm 06:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 348 09:35 pm 10:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 993 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (117 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (211 arvostelua)

   Länsisatama ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.