Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Joensuu - Tallinna

Lähtölentokentän IATA-koodi JOE
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL

Lennot Joensuusta Tallinnaan ovat vaivaton tapa lähteä lomalle Viron kauniiseen, keskiaikaiseen pääkaupunkiin

Haluaisitko viikonloppureissulle historialliseen Tallinnaan, mutta aikaa ei riitä yhdistettyyn auto- ja lauttamatkaan Tallinnaan asti? Vaikka matkaa Joensuusta Tallinnaan kertyy linnuntietä alle 500 kilometriä, käytännössä paikasta toiseen siirtyminen on varsin mutkikasta. Lentäminen on nopea ja vaivattomampi vaihtoehto, jos haluat päästä rentoutumaan kylpylöissä, syömään hyvissä ravintoloissa tai kiertelemään tunnelmallisessa vanhassakaupungissa ilman autoiluun ja pitkään lauttakuljetukseen liittyvää stressiä. Lennot Joensuusta Tallinnaan mahdollistavat myös lyhyen pyrähdykseen kohteeseen.

Hemmottele itseäsi Tallinnan-matkalla

Tallinna on loistava matkakohde hemmottelulomaa kaipaaville matkailijoille, historiasta kiinnostuneille, shoppailuintoilijoille sekä hyvän ruoan ystäville. 1200-luvulla perustettu Tallinna on entinen hansakaupunki, ja sen vanhakaupunki – yksi Euroopan kauneimmista keskiaikaisista keskuksista – on UNESCOn maailmanperintökohde. Vanhassakaupungissa on paljon mielenkiintoista nähtävää, keskiaikateemaisia ravintoloita ja viehättäviä putiikkeja. Vanhan keskustan alueella järjestetään turisteille myös erityisiä kävelyretkiä, joiden aikana pääsee tutustumaan keskiajan elämäntyyliin ja kiehtoviin kummitustarinoihin ja legendoihin. Historiallisen tunnelman lisäksi Tallinnassa voi nauttia hyvästä palvelusta ja toimivista verkkoyhteyksistä: kaupunki on tällä hetkellä yksi maailman tehokkaimmin digitalisoiduista keskuksista. Plussaa on myös jonkin verran Suomea edullisempi hintataso, vaikka esimerkiksi kauneuden- ja terveydenhoitopalveluissa voi säästää hyvinkin paljon rahaa.

Kätevät ja halvat lennot Joensuusta Tallinnaan ovat kannattava valinta

Valitettavasti suoria lentoja Joensuusta Tallinnaan ei vielä ole. Kaikkein kätevimmät lennot tarjoaa kuitenkin Finnair, joka lentää Tallinnaan Helsingin kautta. Vaihdosta huolimatta matka sujuu nopeasti: lyhimmillään koko matkaan kuluu vaihto mukaan lukien vain 2 tuntia. Lennot eivät yleisesti ottaen ole erityisen kalliita, mutta kannattaa pitää silmällä kausitarjouksia ja vertailla eri ajankohtien lentoja, jotta löytää mahdollisimman halvat lennot Joensuusta Tallinnaan. Jos matkansa haluaa suunnitella sopivia lomasäitä silmällä pitäen, kannattaa muistaa, että sateisinta aikaa Tallinnassa ovat loppukesä ja alkusyksy.

Matkaan lähtö

Jos valitset Joensuu–Tallinna-lennot, pääset matkaan lähes kotioveltasi! Joensuun lentoasema sijaitsee 11 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Liperin kunnassa. Joensuun keskustasta pääsee lentoasemalle bussilla, jos omaa autoa ei halua jättää asemalle loman ajaksi. Savo-Karjalan Linja kuljettaa matkustajia Joensuu–Helsinki-välin kotimaanlentojen aikataulujen mukaisesti päivittäin kentältä keskustaan ja takaisin. Lähtöselvitys hoituu nopeasti kompaktilla lentoasemalla, joten turhaan jonotukseen ei kulu aikaa. Lennot kotikaupungista takaavatkin nopeimman mahdollisen matkan kotiovelta määränpäähän.

Perillä Tallinnassa

Lennot Joensuusta Tallinnaan laskeutuvat Lennart Meren lentoasemalle (IATA-koodi TLL), jota kutsutaan myös Ülemisten lentoasemaksi. Viron suurin lentokenttä sijaitsee neljän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta, ja sen läpi kulkee vuosittain yli 2 miljoonaa matkustajaa. Lennon laskeuduttua ei tarvitse huolehtia aikaerosta eikä valuutanvaihdosta, koska kellonaika ja rahayksikkö ovat samat kuin kotimaassa. Keskustaan pääsee esimerkiksi bussilla ja taksilla. Lentokenttäbussien pysäkki sijaitsee pohjakerroksessa aivan matkustajaterminaalin edessä. Julkisen liikenteen bussit numero 2 ja 65 pysähtyvät myös lentoasemalla. Menolippu maksaa kaksi euroa, ja liput saa suoraan kuljettajalta.

Vinkkejä Tallinnan-kierrokselle

Tallinnan vanhassakaupungissa kannattaa kierrellä Toompeassa (kirkkokukkulalla), jossa sijaitsevat muun muassa Aleksanteri Nevskin katedraali, Raatihuoneentorin 1400-luvulla perustettu apteekki, Neitsyttorni ja Kohtuotsan näköalatasanne. Suosittu kohde on myös keskiaikainen puolustustorni Kiek in de Kök (”kurkkaa keittiöön”). Se sai nimensä vartiotornin sotilaista, jotka kurkistelivat mielellään korkeuksistaan alakaupungin keittiönikkunoihin. Vanhankaupungin ja historiallisen kaupunginmuurin ulkopuolellakin riittää nähtävää. Kulttuuritapahtumista, shoppailusta ja hyvästä ruoasta pitävän kannattaa vierailla Rotermannin korttelissa. Entisaikaan Rotermann oli teollisuusaluetta, mutta nykyään ihmiset suuntaavat sinne ihailemaan modernia, omalaatuista arkkitehtuuria ja kiertelemään trendikkäissä liikkeissä. Vuonna 2001 korttelissa avattiin myös jättisuuri elokuvateatteri Coca Cola Plaza. Yleisesti ottaen voi sanoa, että Tallinnasta löytyy jokaiselle jotakin. Harva kohde tarjoaa yhtä monipuolisen yhdistelmän historiaa, tunnelmallisia kujia, moderneja palveluita, nykyaikaista kaupunkirakentamista, edullisia rentoutumispaketteja ja monenlaisia ruokailu- ja shoppailumahdollisuuksia.

Lennot Joensuu – Tallinna

Onko kohteiden Joensuu ja Tallinna välillä suoria lentoja?

Ota mukaan kaikki tarpeellinen, että sinulla ei tule tylsää välilaskun aikana, koska kohteiden Joensuu ja Tallinna välillä ei tarjota suoria lentoja. Sinun täytyy varata lippusi yhtiöltä, joka myy välilaskullisia lentoja.

Varatuimmat hotellit Tallinna

Näytä kaikki 204 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
90 €
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

5.0 kautta 5.0 Tornimae 3, Tallinna
Swissotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan keskustori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 238 huonetta 30 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
58 €
The von Stackelberg Hotel Tallinn

The von Stackelberg Hotel Tallinn

4.0 kautta 5.0 Toompuiestee 23, Tallinna
The von Stackelberg Hotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toompean linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1874 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
71 €
Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

4.0 kautta 5.0 Ravala Street 3, Tallinna
Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nordean konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 280 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.