Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Jyväskylä Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Jyväskylä - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi JYV
Kohdelentokentän IATA-koodi BMA
Lennon hinta 198 €

Aina mukava ja tuttu mutta kosmopoliittinen Tukholma odottaa paitsi laivamatkan, myös lyhyiden lentojen päässä.

Kesällä Tukholma täyttyy turisteista, mutta ei hätää, sekaan mahtuu silloinkin. Eikä huonoa vuodenaikaa Tukholman-lomalle ole olemassakaan. Lennot Jyväskylästä Tukholmaan vievät Suomen olosuhteita aikaisempaan kevääseen ja leudompiin syksyyn ja talveen. Mikä siinä onkin, ettei Tukholmassa tunnu edes koskaan satavan?

Jyväskylä–Tukholma-lennot

Suoria lentoja Jyväskylästä Tukholmaan ei tällä hetkellä ole, mutta yhteydet pelaavat varsin sujuvasti esimerkiksi Helsingin kautta. Lentoaikaa Finnairin ja SASin lennoilla kertyy lyhimmillään vain kolmisen tuntia. Lentoaika Jyväskylästä Helsinkiin on 45 minuuttia, vaihtoaikaa mukavalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla kätevästi reilu tunti. Helsingistä Tukholmaan lennät noin tunnissa. Huomaathan, että osa lennoista laskeutuu isommalle, tutulle Arlandan lentoasemalle, osa taas Brommaan. Bromman kenttää käyttävät esimerkiksi Finnairin reittejä operoiva Nordic Regional Airlines eli Norra ja Braathens. Muista siis tarkistaa Finnairin ja SASin lisäksi myös Braathensin ja Norwegianin lentohinnat. Lentohinnat Bromman kentälle ovat keskimäärin viisi prosenttia edullisempia kuin lennot Arlandaan, mutta huipputarjouksia on toisinaan saatavilla. Kannattaa toimia hyvissä ajoin ennen matkaa, jos olet kiinnostunut halvoista lennoista Jyväskylästä Tukholmaan.

Lennolle Jyväskylästä

Jyväskylän lentoasema (JYV) sijaitsee Tikkakoskella, noin 23 kilometrin päässä Jyväskylästä pohjoiseen. Kaupungin keskustasta ei ole vakituista bussiyhteyttä lentoasemalle, mutta osa kaukolinjojen pikavuorobusseista ajaa lentoaseman kautta. Lisätietoja saa Matkahuollosta. Kätevin tapa taittaa matka keskustasta lentoasemalle on taksi, jonka voi ottaa tolpalta tai varata etukäteen soittamalla Jyväskylän Aluetaksiin. Kentällä taksit odottavat matkustajia tolpalla, tai taksin voi soittaa paikalle terminaalin sisäänkäynnillä sijaitsevalla taksipuhelimella. Jyväskylän lentoasemalla on runsaasti parkkitilaa myös omalle autolle. Kentällä toimii useita autovuokraamoja, mutta auto kannattaa varata mahdollisuuksien mukaan etukäteen.

Tukholmassa Arlanda tai Bromma

Tukholman suurin lentokenttä, Arlandan lentoasema (ARN), sijaitsee 42 kilometrin päässä Tukholmasta pohjoiseen. Nopein tapa päästä kentältä keskustaan on 10–15 minuutin välein liikennöivä Arlanda Express -juna, joka saapuu Centralstationille 20 minuutissa. Flygbussarnan busseilla matka kestää 40 minuuttia, mutta etuna on junaa selvästi edullisempi hinta. Bromman lentoasemalta (BMA) Tukholmaan ajaa Flygbussarnan bussi, joka saapuu Cityterminaleniin. Edullisempi vaihtoehto ovat julkisen liikenteen SL:n bussit 110 ja 152. Halpalentoyhtiöt käyttävät Tukholmassa Skavstan lentoasemaa (NYO) ja noin sadan kilometrin päässä Tukholmasta sijaitsevaa Västeråsin lentokenttää (VST). Kaikilta lentoasemilta voi hypätä myös taksin kyytiin, mutta kannattaa muistaa, että Ruotsissa taksien hintoja ei ole säädelty. Taksiyhtiöillä on siis käytössä erilaisia hintoja samalle matkalle – voit vapaasti valita haluamasi yhtiön, jonon ensimmäistä autoa ei siis ole pakko ottaa. Selvitä ja vertaa hintoja vaikkapa jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Hintojen on oltava selkeästi esillä kaikilla yhtiöillä, ja osa yhtiöistä tarjoaa myös kiinteitä hintoja. Arlandan lentoasemalla toimii useita autovuokraamoja, joista suurin osa sijaitsee erillisellä vuokraamoalueella. Osa palvelupisteistä sijaitsee kuitenkin terminaalissa 2. Kiireaikaan terminaaleista 2, 4 ja 5 on bussiyhteydet autovuokraamojen palvelupisteille. Bromman kentältä saa myös vuokra-auton alle, mutta auto on varattava etukäteen lentoaseman nettisivujen kautta.

Liikkuminen Tukholmassa

Tukholma on parhaimmillaan kävelykaupunkina, mutta pidemmillä väleillä, etenkin kaupunginosasta toiseen liikuttaessa, avuksi tulee tietenkin Tunnelbana. T-banalla on kaikkiaan sata asemaa ja useita linjoja, joten metrokarttaan kannattaa tutustua ainakin jonkin verran. Lipun voi ostaa esimerkiksi älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella tai metroaseman palvelupisteestä. Lisäksi Tukholmassa voi liikkua bussilla ja raitiovaunulla tai retkeillä kaupungin ulkopuolelle paikallisjunalla. Etenkin kesäaikaan voi myös tehdä matkan lautalla tai laivalla Tukholman upeaan saaristoon. Taksi on Tukholmassa hintava vaihtoehto, joten sillä kannattaa liikkua vain tarvittaessa.

Varaa heti halvat lennot Jyväskylästä Tukholmaan – kolmessa tunnissa olet keskellä Tukholman eläväisiä katuja ja kujia.

Jyväskylä - Tukholma Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Jyväskylä – Tukholma?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Jyväskylä -- Tukholma on 199 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tukholma. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Jyväskylä -- Tukholma on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Jyväskylä – Tukholma on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Jyväskylä -- Tukholma on tarjolla 27 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Jyväskylä – Tukholma?

  reitillä Jyväskylä -- Tukholma liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Jyväskylä – Tukholma -lennoille?

  Löysimme alueelta Jyväskylä vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tukholma: Jyvaskyla (JYV). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Arlanda (ARN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Tukholma voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tukholma.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Jyväskylä – Tukholma?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Jyväskylä -- Tukholma hintaan 199 €! Reitillä Jyväskylä -- Tukholma 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Jyväskylä liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Jyväskylä (JYV) -- Tukholma (ARN)\n * Finnair\n\n\n\n* Lennot reitillä Jyväskylä (JYV) -- Tukholma (BMA)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Jyväskylä – Tukholma useimmin?

  * Jyväskylä (JYV) -- Tukholma (ARN)\n * Finnair -- 15 viikoittaista lentoa reitillä JYV -- ARN\n\n\n\n* Jyväskylä (JYV) -- Tukholma (BMA)\n * Finnair -- 12 viikoittaista lentoa reitillä JYV -- BMA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Jyväskylä lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tukholma joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 15 lentoa reitillä Jyväskylä -- Tukholma. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Jyväskylä (JYV) liikennöidään viikoittain 15 lentoa kohteeseen Tukholma (ARN).\n* Lentoasemalta Jyväskylä (JYV) liikennöidään viikoittain 12 lentoa kohteeseen Tukholma (BMA).\n
 • Onko reitillä Jyväskylä – Tukholma tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Jyväskylä -- Tukholma ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 20 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 633,95 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 7 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 29 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Jyväskylä – Tukholma?

  * Lento reitillä Jyväskylä (JYV) -- Tukholma (ARN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.50\n * Aikaisin saapumisaika: 07.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.25\n\n\n\n* Lento reitillä Jyväskylä (JYV) -- Tukholma (BMA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.50\n * Aikaisin saapumisaika: 08.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.50\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Jyväskylä – Tukholma?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Tukholma

Näytä kaikki 663 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Tukholma
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (23 arvostelua)

  Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms ...

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm93 €

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm93 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (279 arvostelua)

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän ...

   Radisson Blu Waterfront Hotel102 €

   Radisson Blu Waterfront Hotel102 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.