Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Jyväskylä Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Jyväskylä - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi JYV
Kohdelentokentän IATA-koodi STO

Aina mukava ja tuttu mutta kosmopoliittinen Tukholma odottaa paitsi laivamatkan, myös lyhyiden lentojen päässä.

Kesällä Tukholma täyttyy turisteista, mutta ei hätää, sekaan mahtuu silloinkin. Eikä huonoa vuodenaikaa Tukholman-lomalle ole olemassakaan. Lennot Jyväskylästä Tukholmaan vievät Suomen olosuhteita aikaisempaan kevääseen ja leudompiin syksyyn ja talveen. Mikä siinä onkin, ettei Tukholmassa tunnu edes koskaan satavan?

Jyväskylä–Tukholma-lennot

Suoria lentoja Jyväskylästä Tukholmaan ei tällä hetkellä ole, mutta yhteydet pelaavat varsin sujuvasti esimerkiksi Helsingin kautta. Lentoaikaa Finnairin ja SASin lennoilla kertyy lyhimmillään vain kolmisen tuntia. Lentoaika Jyväskylästä Helsinkiin on 45 minuuttia, vaihtoaikaa mukavalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla kätevästi reilu tunti. Helsingistä Tukholmaan lennät noin tunnissa. Huomaathan, että osa lennoista laskeutuu isommalle, tutulle Arlandan lentoasemalle, osa taas Brommaan. Bromman kenttää käyttävät esimerkiksi Finnairin reittejä operoiva Nordic Regional Airlines eli Norra ja Braathens. Muista siis tarkistaa Finnairin ja SASin lisäksi myös Braathensin ja Norwegianin lentohinnat. Lentohinnat Bromman kentälle ovat keskimäärin viisi prosenttia edullisempia kuin lennot Arlandaan, mutta huipputarjouksia on toisinaan saatavilla. Kannattaa toimia hyvissä ajoin ennen matkaa, jos olet kiinnostunut halvoista lennoista Jyväskylästä Tukholmaan.

Lennolle Jyväskylästä

Jyväskylän lentoasema (JYV) sijaitsee Tikkakoskella, noin 23 kilometrin päässä Jyväskylästä pohjoiseen. Kaupungin keskustasta ei ole vakituista bussiyhteyttä lentoasemalle, mutta osa kaukolinjojen pikavuorobusseista ajaa lentoaseman kautta. Lisätietoja saa Matkahuollosta. Kätevin tapa taittaa matka keskustasta lentoasemalle on taksi, jonka voi ottaa tolpalta tai varata etukäteen soittamalla Jyväskylän Aluetaksiin. Kentällä taksit odottavat matkustajia tolpalla, tai taksin voi soittaa paikalle terminaalin sisäänkäynnillä sijaitsevalla taksipuhelimella. Jyväskylän lentoasemalla on runsaasti parkkitilaa myös omalle autolle. Kentällä toimii useita autovuokraamoja, mutta auto kannattaa varata mahdollisuuksien mukaan etukäteen.

Tukholmassa Arlanda tai Bromma

Tukholman suurin lentokenttä, Arlandan lentoasema (ARN), sijaitsee 42 kilometrin päässä Tukholmasta pohjoiseen. Nopein tapa päästä kentältä keskustaan on 10–15 minuutin välein liikennöivä Arlanda Express -juna, joka saapuu Centralstationille 20 minuutissa. Flygbussarnan busseilla matka kestää 40 minuuttia, mutta etuna on junaa selvästi edullisempi hinta. Bromman lentoasemalta (BMA) Tukholmaan ajaa Flygbussarnan bussi, joka saapuu Cityterminaleniin. Edullisempi vaihtoehto ovat julkisen liikenteen SL:n bussit 110 ja 152. Halpalentoyhtiöt käyttävät Tukholmassa Skavstan lentoasemaa (NYO) ja noin sadan kilometrin päässä Tukholmasta sijaitsevaa Västeråsin lentokenttää (VST). Kaikilta lentoasemilta voi hypätä myös taksin kyytiin, mutta kannattaa muistaa, että Ruotsissa taksien hintoja ei ole säädelty. Taksiyhtiöillä on siis käytössä erilaisia hintoja samalle matkalle – voit vapaasti valita haluamasi yhtiön, jonon ensimmäistä autoa ei siis ole pakko ottaa. Selvitä ja vertaa hintoja vaikkapa jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Hintojen on oltava selkeästi esillä kaikilla yhtiöillä, ja osa yhtiöistä tarjoaa myös kiinteitä hintoja. Arlandan lentoasemalla toimii useita autovuokraamoja, joista suurin osa sijaitsee erillisellä vuokraamoalueella. Osa palvelupisteistä sijaitsee kuitenkin terminaalissa 2. Kiireaikaan terminaaleista 2, 4 ja 5 on bussiyhteydet autovuokraamojen palvelupisteille. Bromman kentältä saa myös vuokra-auton alle, mutta auto on varattava etukäteen lentoaseman nettisivujen kautta.

Liikkuminen Tukholmassa

Tukholma on parhaimmillaan kävelykaupunkina, mutta pidemmillä väleillä, etenkin kaupunginosasta toiseen liikuttaessa, avuksi tulee tietenkin Tunnelbana. T-banalla on kaikkiaan sata asemaa ja useita linjoja, joten metrokarttaan kannattaa tutustua ainakin jonkin verran. Lipun voi ostaa esimerkiksi älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella tai metroaseman palvelupisteestä. Lisäksi Tukholmassa voi liikkua bussilla ja raitiovaunulla tai retkeillä kaupungin ulkopuolelle paikallisjunalla. Etenkin kesäaikaan voi myös tehdä matkan lautalla tai laivalla Tukholman upeaan saaristoon. Taksi on Tukholmassa hintava vaihtoehto, joten sillä kannattaa liikkua vain tarvittaessa.

Varaa heti halvat lennot Jyväskylästä Tukholmaan – kolmessa tunnissa olet keskellä Tukholman eläväisiä katuja ja kujia.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 394 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
85 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4.0 kautta 5.0 Ringvaegen 98, Tukholma
Clarion Hotel Stockholm on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Globen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 532 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
67 €
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

4.0 kautta 5.0 Råsta Strandväg 1, Solna
Quality Hotel Friends on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mall of Scandinavia on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
117 €
Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower

4.5 kautta 5.0 Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
Elite Hotel Marina Tower on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ABBA-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.