Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Kööpenhamina Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi CPH
Kohdelentokentän IATA-koodi STN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 99 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 4 minuuttia

Lennot Kööpenhamina–Lontoo

Oletko suuntaamassa kohteeseen Lontoo? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kööpenhamina–Lontoo löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Lontoo on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Kööpenhamina–Lontoo – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kööpenhamina–Lontoo etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Lontoo saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kööpenhamina–Lontoo ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Lontoo?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Lontoo, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Lontoo nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kööpenhamina–Lontoo

Tätä reittiä lentää yhteensä 2 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Kööpenhamina–Lontoo maksaa tällä hetkellä vain 99 €, kallein puolestaan jopa 147 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Kööpenhamina - Lontoo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Kööpenhamina – Lontoo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Kööpenhamina -- Lontoo on 99 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lontoo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Kööpenhamina -- Lontoo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Kööpenhamina – Lontoo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Kööpenhamina -- Lontoo on tarjolla 625 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Kööpenhamina – Lontoo?

  reitillä Kööpenhamina -- Lontoo liikennöi 26 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Kööpenhamina – Lontoo -lennoille?

  Löysimme alueelta Kööpenhamina vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lontoo: Kastrup (CPH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gatwick (LGW), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Lontoo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lontoo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Kööpenhamina – Lontoo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Kööpenhamina -- Lontoo hintaan 99 €! Reitillä Kööpenhamina -- Lontoo 26 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Kööpenhamina liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LHR)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * KLM\n\n\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LCY)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * KLM\n\n\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LGW)\n * Djibouti Airlines\n * easyJet\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Kööpenhamina – Lontoo useimmin?

  * Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LHR)\n * Scandinavian Airlines -- 175 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LHR\n \n\n * Lufthansa -- 34 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LHR\n \n\n * KLM -- 21 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LHR\n\n\n\n* Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LCY)\n * Scandinavian Airlines -- 78 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LCY\n \n\n * Lufthansa -- 30 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LCY\n \n\n * KLM -- 19 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LCY\n\n\n\n* Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LGW)\n * Djibouti Airlines -- 23 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LGW\n \n\n * easyJet -- 10 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LGW\n \n\n * KLM -- 7 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- LGW\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Kööpenhamina lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lontoo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 175 lentoa reitillä Kööpenhamina -- Lontoo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 416 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 154 lentoa kohteeseen Lontoo (LCY).\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 55 lentoa kohteeseen Lontoo (LGW).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Kööpenhamina – Lontoo?

  Suora lento reitillä Kööpenhamina -- Lontoo kestää yleensä noin 1 tunti, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 971,84 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 14 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 6 tuntia, 26 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Kööpenhamina – Lontoo?

  * Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.15\n * Aikaisin saapumisaika: 08.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.35\n\n\n\n* Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LCY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.55\n * Aikaisin saapumisaika: 09.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.30\n\n\n\n* Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Lontoo (LGW)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.50\n * Aikaisin saapumisaika: 08.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.20\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Kööpenhamina – Lontoo liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Kööpenhamina -- Lontoo liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|------------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n| Gol Transportes Aéreos | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Kööpenhamina – Lontoo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Lontoo

Näytä kaikki 16 536 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (370 arvostelua)

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ...

  Park Plaza Westminster Bridge London149 €

  Park Plaza Westminster Bridge London149 €
  Hyatt Place London Heathrow Airport

  Hyatt Place London Heathrow Airport

  The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (129 arvostelua)

   Stockley Park on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Brunel University London ja London Motor Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja ...

   Hyatt Place London Heathrow Airport64 €

   Hyatt Place London Heathrow Airport64 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.