Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Delhi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Delhi

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 406 €
Keskimääräinen lentoaika 10 tuntia 30 minuuttia

Lennot Helsingistä Delhiin

Varaa lento Helsingistä Delhiin ja lähde ainutlaatuiselle matkalle tarunomaiseen Intiaan! Yksi Delhin piirikunnista, New Delhi, on koko Intian – maailman suurimman vapaan demokratian – pääkaupunki. 25 miljoonan asukkaan Delhi on maaginen, arvoituksellinen, hätkähdyttävä, kaoottinen ja värikäs. Delhi on kuin itämaiden Rooma: täynnä kadonneiden valtakuntien muinaisjäännöksiä. Paikkaa on asutettu yhtäjaksoisesti 500-luvulta eaa. lähtien. Moderni Delhi on sekoitus keskiaikaisia linnoituksia, historiallisia mausoleumeja, elämää kuhisevia basaareja, siirtomaa-aikaista arkkitehtuuria ja suunnattomia ostoskeskuksia. Delhissä matkaajille näyttäytyy elämän koko kirjo, ja nähtävää on loputtomasti. Oletko valmis ainutlaatuista elämystä varten? Jos sinulla on alussa vaikeuksia valita eri nähtävyyksien välillä, voit lähteä yhdelle valmiiksi järjestetyistä turistikierroksista. Ne kattavat tärkeimmät monumentit ja nähtävyydet, joihin kuuluu esimerkiksi UNESCON maailmanperintökohde Delhin punainen linnoitus. Kaupungista löytyy kulttuurinnälkäisille lukuisia museoita, temppeleitä ja muistomerkkejä. Ensi kertaa Delhissä vierailevan turistin kannattaa antaa kaupungin yllättää ja nauttia myös sen kauniista puistoista ja rikkaan keittiön antimista.

Matkaan lähdetään Helsinki-Vantaan lentokentältä

Suomen suurimmalle kentälle Helsinki-Vantaalle pääsee kätevästi sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Auton voi pysäköidä jollekin lentoaseman pysäköintialueista. Parkkipaikan voi varata etukäteen lentoaseman verkkosivuilta (viikon pysäköinti maksaa halvimmillaan vähän päälle 40 euroa). Pysäköintialueilta on ilmainen kuljetus terminaaleille. Ennen pitkää lentoa kentälle kannattaa tulla ajoissa, ja aamulähdön yhteydessä voi olla hyvä idea yöpyä lentokenttähotellissa. Jos matkaan lähtee kovin kaukaa, voi harkita yhteyslennon varaamista Helsinki-Vantaalle. Eri puolita maata pääsee lentokentälle myös bussilla ja junalla. Matkahuollosta kannattaa tarkistaa kentälle kulkevat suorat bussiyhteydet (esimerkiksi Tampereelta, Turusta, Lahdesta ja Porvoosta kulkee bussi lentokentälle). Jos kotisi on pääkaupunkiseudulla, pääset kentälle I- ja P-junilla, jotka kulkevat Helsingin keskustan ja kentän väliä Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Matka-aika on noin 30 minuuttia. Rautatieasemalta lähtee myös busseja: HSL:n bussilinja 615 kulkee Rautatientorilta lentokentälle ja Finnair City Bus kuljettaa matkustajat noin puolessa tunnissa Elielinaukiolta kentälle (hinta alle 10 euroa).

Tietoja Delhin lentokentästä

Delhin lentokenttä on Indira Gandhi International Airport (IATA-koodi DEL). Tämä valtava kenttä sijaitsee 15 kilometrin päässä New Delhin rautatieasemasta ja ulottuu yli 2 000 hehtaarin alueelle. Kentällä on tällä hetkellä 3 terminaalia, mutta tarkoituksena on rakentaa vielä 3 lisää. Kentän läpi kulkee yli 40 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Vilkkaimmin liikennöityjä reittejä ovat Delhi–Dubai, Delhi–Lontoo (Heathrow) ja Delhi–Bangkok. Lentokentälle kulkee oma metrolinja, Delhi Airport Metro Express, joka kuljettaa matkustajia terminaali 3:n metroasemalta New Delhin metroasemalle. Junia kulkee varttitunnin välein. Myös Delhi Transport Corporation (DTC) -liikennepalvelun bussit kuljettavat matkustajia lentokentältä kaupunkiin.

Halvat lennot Helsingistä Delhiin

Vaikka Delhi on kaukainen kohde, Helsinki on hyvä paikka lähteä matkalle juuri Delhiin! Helsinki-Vantaa panostaa Aasian liikenteeseen, ja Delhiin pääsee Finnairin suorilla lennoilla. Tämä on suuri etu, kun matkan pituus otetaan huomioon. Suora lento kestää alle 7 tuntia. Delhiin pääsee myös välilaskullisilla lennoilla, joita tarjoavat muun muassa Aeroflot Russian Airlines, Turkish Airlines ja Lufthansa. Tällöin matka kestää kokonaisuudessaan vähintään 10 tuntia, mutta jatkolentoa joutuu usein odottamaan pitkään, mikä pidentää matkustusaikaa tunneilla. Hinnoissa on varsin paljon vaihtelua, joten jos haluat mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Delhiin, vieraile ebookersin sivuilla ja varaa vähän aikaa eri vaihtoehtojen vertailuun. Hintaerot voivat olla useita satoja euroja. Hinnat vaihtelevat jonkin verran läpi vuoden, vaikka mitään selvää turistisesonkia ei ole. Toukokuusta heinäkuuhun Delhissä on yleensä hyvin kuuma, ja sadekausi ajoittuu heinä–elokuuhun. Lopputalvi ja alkukevät voivat olla ilmaston puolesta miellyttävä ajankohta lomalle, ja silloin hinnatkin saattavat olla tavallista edullisempia. Valitsitpa minkä ajankohdan tahansa, Delhi ei tule jättämän sinua kylmäksi!

Helsinki - Delhi Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Delhi?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Delhi on 407 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Delhi. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Delhi on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Delhi on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Delhi on tarjolla 84 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Delhi?

  reitillä Helsinki -- Delhi liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Delhi -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Delhi: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Indira Gandhi Intl. (DEL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Delhi.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Delhi?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Delhi hintaan 407 €! Reitillä Helsinki -- Delhi 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Delhi (DEL)\n * Finnair\n * Aeroflot Russian Airlines\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Delhi useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Delhi (DEL)\n * Finnair -- 28 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DEL\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DEL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Delhi joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 28 lentoa reitillä Helsinki -- Delhi. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 84 lentoa kohteeseen Delhi (DEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Delhi?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Delhi kestää yleensä noin 6 tuntia, 40 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 5 250,17 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 6 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 6 tuntia, 40 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Delhi?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Delhi (DEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 20.15\n * Aikaisin saapumisaika: 05.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 05.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Delhi liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Delhi liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------------------|\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Aeroflot Russian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Scandinavian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| China Southern Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Turkish Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Delhi?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: DEL to
20.2
pe
21.2
la
22.2
su
23.2
ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
Välilaskut
AY 121 08:20 pm 06:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Delhi

Näytä kaikki 2 984 majoitusliikettä kohteessa Delhi
98 €
Radisson Blu Plaza Delhi Airport

Radisson Blu Plaza Delhi Airport

5.0 kautta 5.0 Near Mahipalpur Extension NH 8, New Delhi, Delhi N.C.R
Radisson Blu Plaza Delhi Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aerocity. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 261 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
122 €
Hyatt Regency Delhi

Hyatt Regency Delhi

5.0 kautta 5.0 Bhikaiji Cama Place Ring Road, New Delhi, Delhi N.C.R
Hyatt Regency Delhi on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hauz Khas Keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 494 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
62 €
ibis New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

ibis New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

3.0 kautta 5.0 Asset No 9, Hospitality District, Delhi Aerocity, New Delhi, Delhi N.C.R
Ibis New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Aerocity on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 445 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.