Lennot Helsinki - Kristiansand alkaen 206 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Kristiansand

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Kristiansand ovat meno-paluulennoille 206 € ja yhdensuuntaisille lennoille 352 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Kristiansand lentotarjoukset vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Reitin Helsinki – Kristiansand lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Kohdelentokentän IATA-koodiKRS
Lennon hinta205 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – KRS

Kristiansand lentotiedot

Lähtöpaikka Helsinki
Lähtölenuitktän IATA-koodi HEL
Matkustaminen kohteeseen Kristiansand
Kohdelenuitktän IATA-koodi KRS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, KLM, SAS, Lufthansa
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta 206 €

Lennot Helsinki – Kristiansand

Voinko lentää tällä hetkellä kohteesta Helsinki kohteeseen Kristiansand?

Saat COVID-19-matkustusneuvontasivultamme tärkeää tietoa, joka liittyy matkustamiseen kohteesta Helsinki kohteeseen Kristiansand näinä epätavallisina aikoina. Sivulta saat tietoa muun muassa lentorajoituksista ja terveysneuvoista, sekä muita tärkeitä tietoja, jotka on hyvä pitää mielessä ennen matkaa.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Kristiansand COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Kristiansand ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Kristiansand välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Sinun ei tarvitse enää jatkaa parhaiten sopivan lentoyhtiön etsimistä. Olemme hoitaneet sen puolestasi ja löytäneet useita yhtiöitä, jotka operoivat lentoja kohteiden Helsinki ja Kristiansand välillä. Yksi niistä on KLM, joka liikennöi 17 lentoa kuussa. Mutta mitä enemmän valinnanvaraa, sitä parempi. Norwegian Air Shuttle on toinen suosittu lentoyhtiö, joka liikennöi 17 lentoa kohteiden Helsinki ja Kristiansand välillä joka kuukausi. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan täydellinen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Kristiansand välillä on?

Koska kohteiden Helsinki ja Kristiansand välillä lennetään noin 8 lentoa viikossa, voit lähteä lomalle silloin kun sinua huvittaa.

Kristiansand – vuokra-autotarjoukset

Varatuimmat hotellit Kristiansand

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet

3 out of 5
Travparkveien 14, Kristiansand
Hinta on 113 € per yö ajalle 12. jouluk. viiva 12. jouluk.
Kristiansandin eläintarha ja Badestranda sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. ...
Scandic Sørlandet
Citybox Lite Kristiansand

Citybox Lite Kristiansand

3 out of 5
12 Tordenskjolds gate, Kristiansand, Agder
Hinta on 77 € per yö ajalle 7. jouluk. viiva 7. jouluk.
Markens Gate, Kristiansandin katedraali ja Kristiansand Domkirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fiskebrygga ja Christiansholm ...
Citybox Lite Kristiansand
Scandic Kristiansand Bystranda

Scandic Kristiansand Bystranda

3.5 out of 5
Østre Strandgate 74, Kristiansand
Hinta on 113 € per yö ajalle 19. jouluk. viiva 19. jouluk.
Aquarama Bad ja Bystranda ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Christiansholm ...
Scandic Kristiansand Bystranda

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Dyreparken Hotell

Dyreparken Hotell

3.5 out of 5
Dyreparkveien 2, Kristiansand
Hinta on 110 € per yö ajalle 7. jouluk. viiva 7. jouluk.
Kristiansandin eläintarha on 0,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Agderin yliopisto ja Aquarama Bad sijaitsevat 15 kilometrin ...
Dyreparken Hotell
Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst

4 out of 5
Rådhusgt. 2, Kristiansand
Hinta on 138 € per yö ajalle 9. jouluk. viiva 9. jouluk.
Markens Gate, Kristiansandin katedraali ja Kristiansand Domkirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fiskebrygga ja Christiansholm Festning ...
Clarion Hotel Ernst
Thon Hotel Parken

Thon Hotel Parken

3.5 out of 5
Kirkegata 15, Kristiansand
Hinta on 130 € per yö ajalle 19. jouluk. viiva 19. jouluk.
Kristiansand Domkirke, Kristiansandin katedraali ja Markens Gate sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Christiansholm Festning (linnoitus) ja ...
Thon Hotel Parken
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kristiansand
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.