Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Maarianhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Maarianhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MHQ
Lentovaihtoehtoja 2
Lennon hinta 100 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 15 minuuttia

Lennot Helsingistä Maarianhaminaan

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan – Maarianhamina on oivallinen lomamatkakohde siinä missä muutkin Euroopan kohteet. Monille Maarianhamina on varmasti tuttu ruotsinristeilyn välipysäkkinä, mutta kaupunkiin kannattaa ehdottomasti tutustua myös pintaa syvemmältä. Lennot Helsingistä Maarianhaminaan ovat suoria, lyhyitä ja edullisia: halvimmillaan Maarianhaminaan ja takaisin lentää alle sadalla eurolla ja matkanteko kestää alle tunnin. 11 000 asukkaan Maarianhamina voi vaikuttaa pieneltä, mutta siellä on paljon tekemistä sekä isoille että pienille matkaajille, sillä kesäisin Ahvenanmaa täyttyy kesälomamatkailijoista ja tunnelmaa riittää. Ota siis seuraavaksi suunnaksi Maarianhamina ja tutustu tähän monipuoliseen kotimaan lomakohteeseen edullisesti!

Lähde lentoon Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentokentältä lähdet matkaasi vaivatta. Kentälle voit saapua mielesi mukaan joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä ja tietysti myös taksikyyti on mahdollinen. Taksimatka Helsingin keskustasta kestää noin puoli tuntia ja maksaa viitisenkymmentä euroa. Oman auton pysäköintiä varten lentokentältä löytyy useita parkkialueita, ja halvimmillaan viikon pysäköinti maksaa 42 euroa. Parkkialueilta on maksuton bussikuljetus terminaaleille. Parkkipaikan voi myös varata etukäteen ennen matkalle lähtöä, mikä nopeuttaa toimintaa erityisesti ruuhka-aikoina. Lentokentälle saapuvat bussit kulkevat sekä terminaali T1:n että terminaali T2:n kautta.

Lentoja Helsingistä Maarianhaminaan operoi luonnollisesti Finnair terminaalista T2 käsin. Lento kestää alle tunnin, ja halvimmillaan menopaluu kustantaa alle 90 euroa, joten Maarianhaminaan voi kätevästi piipahtaa vaikka viikonlopuksi.

Maarianhaminan lentokenttä

Maarianhaminan pieni lentokenttä (MHQ) sijaitsee kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta Jomalan kunnassa. Lentoasemalla on vain yksi kiitotie. Lentokentällä on saatavana muutamia palveluita, muun muassa kahvila ja duty free -kauppa. Lentoasemalla ei ole pankkiautomaattia, joten käteistä kannattaa ottaa matkalle mukaan.

Lentoaseman edustalta on saatavilla takseja, mutta ne voi myös tilata aulan maksuttomalla taksipuhelimella. Terminaalista voi myös vuokrata auton kolmelta eri palveluntarjoajalta. Lentoaseman edustalla on maksuttomia parkkipaikkoja.

Tutustu tunnelmalliseen saaristolaiselämään

Ahvenanmaalla voi liikkua esimerkiksi linja-autolla, saaristolautoilla ja taksilla. Bussit kulkevat viidellä eri reitillä pääsaaren osissa. Ålandstrafikenin saaristolautoilla pääsee muille saarille, ja lauttamatka on matkustajille maksuton. Pyöristä ja muista kulkuvälineistä kuitenkin peritään maksu. Lauttavaraukset on tehtävä etukäteen hyvissä ajoin.

Maarianhaminassa kannattaa kulkea pyörällä, sillä kauniit maisemat seuraavat toinen toistaan ja etäisyydet ovat lyhyet. Ahvenanmaan pääsaari Manner-Ahvenanmaa on vain 50 kilometriä pitkä itä-länsisuunnassa, joten innokkaat pyöräilijät tutkivat saaren vaikka laidasta laitaan. Pyöräreitit löydät seuraamalla valkovihreitä tienviittoja. Kaupungista voi vuokrata oman pyörän loman ajaksi käyttöönsä.

Saaristolaishenkeä Ahvenanmaalla riittää yllin kyllin. Tunnetuimpia kaupungin kohteita ovat esimerkiksi Merenkulkumuseo sekä Pommern, joka on alkuperäisessä kunnossa oleva purjealus. Ahvenanmaan kulttuuriperintö on tavoitettavissa näissä merellisissä kohteissa, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Toinen tunnettu nähtävyys on Kastelholman linna, joka henkii vanhaa keskiaikaista historiaa. Linnassa ovat aikoinaan asuneet muun muassa Kustaa Vaasa ja Juhana III. Maarianhaminan satamia yhdistävällä puistoesplanadilla voi seurata kaupungin kesäistä tunnelmaa ja tutustua nähtävyyksiin, kuten Julius Sundblomin patsaaseen ja kaupungintaloon, ja Länsisataman liepeillä voi ihastella kauniita puutalokortteleita. Lähde siis rohkeasti kulkemaan ympäri saarta ja ihastu maisemiin!

Varsinkin kesäisin Maarianhaminan yöelämä on vilkasta. Iltavirkut viihtyvät Maarianhaminan ravintoloissa, baareissa, kasinolla ja yökerhossa. Yöpaikan voi varata itselleen Maarianhaminan lukuisista hotelleista, jotka kaikki sijaitsevat suunnilleen keskusta-alueella.

Lähde viettämään tunnelmallista ja rentouttavaa lomaa uusiin maisemiin yllättävän lähelle. Seuraa Ahvenanmaan merellistä elämää ja lähde mukaan tunnelmaan. Ebookersin kautta varaat halvat lennot Helsingistä Maarianhaminaan!

Helsinki - Maarianhamina Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Maarianhamina?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Maarianhamina on 100 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Maarianhamina. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Maarianhamina on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Maarianhamina on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Maarianhamina on tarjolla 11 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Maarianhamina?

  reitillä Helsinki -- Maarianhamina liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Maarianhamina -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Maarianhamina: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Mariehamn (MHQ), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Maarianhamina.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Maarianhamina?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Maarianhamina hintaan 100 €! Reitillä Helsinki -- Maarianhamina 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Maarianhamina (MHQ)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Maarianhamina useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Maarianhamina (MHQ)\n * Finnair -- 11 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MHQ\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Maarianhamina joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 11 lentoa reitillä Helsinki -- Maarianhamina. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 11 lentoa kohteeseen Maarianhamina (MHQ).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Maarianhamina?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Maarianhamina kestää yleensä noin 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 281,58 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 55 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Maarianhamina?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Maarianhamina (MHQ)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.15\n * Aikaisin saapumisaika: 09.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 08.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 09.30\n

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: MHQ ke
19.2
to
20.2
pe
21.2
la
22.2
su
23.2
ma
24.2
ti
25.2
Välilaskut
AY 649 08:20 am 09:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta - - - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 633 08:10 pm 09:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 1 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Maarianhamina

Näytä kaikki 18 majoitusliikettä kohteessa Maarianhamina
95 €
Hotel Pommern

Hotel Pommern

4.0 kautta 5.0 Norragatan 8-10, Maarianhamina
Hotel Pommern on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ahvenanmaan museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 95 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
Hotel Savoy

Hotel Savoy

4.0 kautta 5.0 Nygatan 10-12, Maarianhamina
Hotel Savoy on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ahvenanmaan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 85 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
98 €
Hotell Arkipelag

Hotell Arkipelag

4.0 kautta 5.0 Strandgatan 35, Maarianhamina
Hotell Arkipelag on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ahvenanmaan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 86 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.