Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Pori

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi POR
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 45 minuuttia

Lennot Helsinki–Pori

Oletko suuntaamassa kohteeseen Pori? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Helsinki–Pori löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Pori on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Helsinki–Pori – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Helsinki–Pori etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Pori saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Helsinki–Pori ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Pori?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Pori, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Pori nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Helsinki–Pori

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Helsinki–Pori maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Helsinki – Pori

Onko kohteiden Helsinki ja Pori välillä suoria lentoja?

Seuraava unohtumaton lomasi on vain muutaman klikkauksen päässä. Sinun täytyy enää vain varata paikkasi yhdeltä 1 yhtiöstä, jotka liikennöivät reitillä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Pori (POR). FlexFlight on monien matkailijoiden suosikki, jos haluat matkustaa mahdollisimman mukavasti.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Pori välillä kestää?

FlexFlight tarjoaa useita suoria lentoja, joiden lentoaika on keskimäärin 45 minuuttia. Mutta erilaisista seikoista, kuten säästä ja tuulen suunnasta johtuen tämä 210 km pituinen lentomatka voi olla paljon nopeampi. Olitpa sitten lähdössä lomalle lasten kanssa, romanttiselle lomalle paremman puoliskosi kanssa tai työmatkalle, kohteiden Helsinki ja Pori välinen lentomatka on helppo.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Pori välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Pori välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä luultavimmin olemaan lähtökenttäsi ja Pori (POR) saapumislentokenttäsi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Pori välillä on?

Tiesitkö, että kohteiden Helsinki ja Pori välillä operoidaan keskimäärin 27 lentoa kuukaudessa? Nyt voit varata haluamasi lennon ja lähteä kaipaamallesi lomalle.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: POR ma
6.4
ti
7.4
ke
8.4
to
9.4
pe
10.4
la
11.4
su
12.4
Välilaskut
FlexFlight
W2 5691 08:15 am 09:00 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
FlexFlight
W2 5695 04:35 pm 05:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
FlexFlight
W2 5699 11:59 pm 12:45 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Pori

Näytä kaikki 55 majoitusliikettä kohteessa Pori
Hae hinnat
Place to Sleep Hotel Pori

Place to Sleep Hotel Pori

3.0 kautta 5.0 Yrjönkatu 19, Pori
Place to Sleep Hotel Pori on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Keski-Porin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 43 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Yyteri Hotel & Spa

Yyteri Hotel & Spa

3.0 kautta 5.0 Sipintie 1, Pori
Yyteri Hotel & Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yyteri Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 4 sisäuima-allasta ja allasbaarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
Hae hinnat
Hotel Bepop

Hotel Bepop

3.0 kautta 5.0 Yrjönkatu 24, Pori
Hotel Bepop on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Keski-Porin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 111 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.