Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tirana

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tirana

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TIA
Lennon hinta 194 €

Kohteen Tirana Parhaimmat Pakettimatkat

Tirana lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Tiranaan

Suuri turistiyleisö on viime aikoina enenevissä määrin valloittanut useimmat Balkanin maat, mutta Albania on vielä melko tuntematon ja varsin edullinen kohde. Aidosta albanialaisesta kulttuurista kiinnostuneille sopii etenkin pääkaupunki Tirana, josta voi toki jatkaa matkaa esimerkiksi rantakohteisiin. Lähde siis rohkeasti kokemaan jotain erilaista ja varaa lennot Helsingistä Tiranaan.

Fiilis kohdallaan

Tirana on Albanian hallinnollinen ja taloudellinen keskuspaikka, jossa entisaikojen muistot sävyttävät modernia elämänmenoa. Tärkeimmät nähtävyydet eli kansallismuseo, kellotorni ja Et’hem Beyn moskeija sijaitsevat keskustassa Skanderbegin aukion ympäristössä. Puolen kilometrin päässä sijaitsee kommunismin ajasta muistuttava betonipyramidi. Entinen kommunistijohtajien asuinalue Blloku puolestaan tunnetaan nykyään vinhasti kieppuvan yöelämän ytimenä. Sieltä löytyvät myös esimerkiksi parhaat ravintolat ja ostospaikat.

Kaupunkilaisten tapaan vierailijankin kannattaa tehdä retki läheiselle Dajti-vuorelle, jossa voi ulkoilla ja ruokailla upeissa maisemissa. Tiranan parasta antia onkin juuri tunnelmasta nauttiminen ja ystävällisiin paikallisiin tutustuminen. Siksi kaupunkia on mukava tunnustella kävellen. Tiranan-matkaan voi yhdistää myös reissun rantakaupunki Durrësiin, joka sijaitsee reilun 30 kilometrin päässä.

Otollinen aika matkustaa ja halvat lennot Helsingistä Tiranaan

Albanian kesät voivat olla läkähdyttävän kuumia. Lisäksi kesä on vuodenvaihteen ohella kallein ajankohta matkustaa Tiranaan, kun taas syksy on edullisin. Paras ajankohta matkalle onkin keväällä tai syksyllä, jolloin Albanian lämpö antaa joko varaslähdön tai jatkoaikaa Suomen kesään. Edullisinta on etsiä halpoja lentoja Helsingistä Tiranaan paria kuukautta etukäteen.

Suoria lentoja Helsingistä Tiranaan ei ole tarjolla. Välilaskulliset lennot ovat kuitenkin edullisia, ja Lufthansan lennot Frankfurtin ja Turkish Airwaysin lennot Istanbulin kautta kestävät lyhimmillään 7 tuntia. Perillä kello on vain tunnin vähemmän kuin Suomessa. Kaksi välilaskua sisältävät lennot ovat parhaimmillaan perillä 8–10 tunnissa, mutta matka-aika vaihtelee reilusti.

Muita reitillä liikennöiviä yhtiöitä ovat esimerkiksi Austrian Airlines, KLM, Air France, Alitalia, Air Serbia ja Adria Airways, ja eri yhtiöiden lentoja voi myös yhdistellä. Matkan ensimmäinen etappi voi alkaa lähes milloin tahansa aamukuuden ja hieman yli iltakahdeksan välillä. Iltalennoilla kannattaa kuitenkin varautua yöllisiin odotustunteihin välilaskupaikassa. On siis hyvä vertailla lentoja Helsingistä Tiranaan huolellisesti ebookersin hakukoneella.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL)

Kahdesta terminaalista koostuvalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi olla ruuhkaa ja jonoja tarkastuspisteillä etenkin aamuisin ja iltapäivisin. Tällöin kentälle kannattaa saapua hyvissä ajoin.

Noin 20 kilometrin matka Helsingin keskustasta lentoasemalle maksaa bussilla tai junalla noin 5–7 eurolla. Finnair City Bus ja I- ja P-junat karauttavat perille puolessa tunnissa ja Hakaniemestä lähtevä bussi 617 noin 35 minuutissa. Keskustasta lähtevillä busseilla 615 ja 415 matka kestää 45–50 minuuttia. Kaukoliikenteen matkustajat voivat vaihtaa lähijuniin esimerkiksi Pasilassa tai Tikkurilassa tai saapua Matkahuollon linja-autoilla suoraan terminaaleihin. Taksimatkan hinta keskustasta noin 50 euroa ja kesto puolisen tuntia. Jos haluat tulla omalla autolla, voit valita kulkuvälineellesi pysäköintialueen matkan keston mukaan.

Saapuminen Rinasin kansainväliselle lentoasemalle (TIA)

Tiranan lentoasemalla on kaksi nimeä: Rinasin kansainvälinen lentoasema ja Nënë Terezan eli äiti Teresan kansainvälinen lentoasema. Se koostuu yhdestä terminaalista ja sijaitsee noin 17 kilometrin etäisyydellä Tiranan keskustasta. Lentoasemalta keskustaan kulkeva Rinas Express -bussi liikennöi kello 6–18. Bussimatkan kesto on puolisen tuntia ja kertalipun hinta 250 lekiä. Lisäksi käytettävissä on ATEx-taksiyhtiön takseja. Noin 20 minuutin taksimatkan hinta on bussimatkaan verrattuna kymmenkertainen. Itse kaupungissa taksien hinta on halvempi, mutta summa kannattaa aina neuvotella etukäteen.

Lentoasemalta on myös vajaan 500 lekin hintainen bussiyhteys Durrësiin. Tiranan keskustasta bussimatka Durrësin iloihin maksaa puolestaan vain noin 150 lekiä.

Helsinki - Tirana Lennot FAQ

  • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Tirana?

    Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Tirana on 195 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tirana. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Tirana on mahdollisimman edullinen!
  • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Tirana on tarjolla viikoittain?

    Reitillä Helsinki -- Tirana on tarjolla 48 viikoittaista lentoa.
  • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Tirana?

    reitillä Helsinki -- Tirana liikennöi 4 lentoyhtiötä.
  • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Tirana -lennoille?

    Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tirana: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Rinas Intl. (TIA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tirana.
  • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Tirana?

    Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Tirana hintaan 195 €! Reitillä Helsinki -- Tirana 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Tirana (TIA)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * Scandinavian Airlines\n
  • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Tirana useimmin?

    * Helsinki (HEL) -- Tirana (TIA)\n * Finnair -- 24 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TIA\n \n\n * Lufthansa -- 10 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TIA\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TIA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
  • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tirana joka viikko?

    Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 24 lentoa reitillä Helsinki -- Tirana. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 48 lentoa kohteeseen Tirana (TIA).\n
  • Onko reitillä Helsinki – Tirana tarjolla suoria lentoja?

    Reitillä Helsinki -- Tirana ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 6 tuntia, 30 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 257,43 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 11 tuntia, 50 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 45 minuuttia.
  • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Tirana?

    * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Tirana (TIA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 11.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.55\n
  • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Tirana?

    Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Tirana

Näytä kaikki 206 majoitusliikettä kohteessa Tirana
112 €
The Plaza Tirana

The Plaza Tirana

5.0 kautta 5.0 Rruga 28 Nentori, Tirana
Maritim Hotel Plaza Tirana on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 190 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
Rogner Hotel Tirana

Rogner Hotel Tirana

4.0 kautta 5.0 Bulevardi Deshmoret E Kombit, Tirana
Rogner Hotel Tirana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
48 €
Hilton Garden Inn Tirana

Hilton Garden Inn Tirana

4.0 kautta 5.0 146 Bulevardi Gjergi Fishta, Tirana, Tirana
Hilton Garden Inn Tirana on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Selman Stermasi -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 143 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.