Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tromssa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tromssa

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TOS
Lennon hinta 200 €

Halvat lennot Helsingistä Tromssaan

Jos ostat lennot Helsingistä Tromssaan, olet lähdössä uskomattoman kiehtovalle matkalle Norjan Lappiin. Tromssan ympäristön vuoristomaisemia ei ole mahdollista kuvata sanoin: ne täytyy itse nähdä ja kokea. Jos matkustat Tromssaan kesällä, saat nauttia kuulaasta valosta ympäri vuorokauden; ja jos varaat lennot talviaikaan, saat kokea oikean talven ja tunnelman, jota on varsinkin eteläisestä Suomesta vaikea löytää. Pakkaa laukkuusi runsaasti hyvää mieltä ja norjan taskusanakirja ja jätä tilaa unohtumattomille matkamuistoille!

Nopeasti ja edullisesti Tromssaan

Helsingistä noin tuhannen kilometrin päässä olevaan Tromssaan ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja, mutta pääset Tromssaan nopeasti yhdellä välilaskulla Oslon tai Oulun kautta. Kaikki kansainväliset lennot Helsingistä lähtevät modernilta ja monipuolisin palveluin varustetulta Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne pääset parhaiten paikallisjunalla, lentokenttäbussilla tai taksilla. Nopeimmillaan lento Helsingistä Tromssaan kestää välilaskun kanssa neljä tuntia ja 20 minuuttia. Helsingistä Tromssaan liikennöivät muun muassa Finnair, Norwegian ja SAS. Edullisin lentoyhtiö reitillä on Finnair. Lennon hintaan vaikuttavat luonnollisesti vuodenaika sekä se, kuinka paljon etukäteen ostat lennot. Edullisinta Tromssaan on lentää touko- ja marraskuussa, kun taas kalleimmat lennot ovat elo- ja syyskuussa. Erityisesti kesäaikaan voit löytää edullisia lentoja, kun pidät silmällä ebookersin sivuja. Säästät huomattavasti selvää rahaa, jos ostat lennot Helsingistä Tromssaan mahdollisimman aikaisin, mielellään jo 1–2 kuukautta ennen lennon lähtöä.

Tromssan lentokenttä

Norjan aikaero Suomeen nähden on yksi tunti, eli kello Tromssassa on tunnin verran Helsingin aikaa jäljessä. Tromssan lentokenttä (TOS) sijaitsee Tromsøyan saarella vain noin kolmen kilometrin päässä Tromssan kaupungista. Lentoasemalla on vain kiitorata sekä yksi, kuitenkin hyvin moderni terminaali. Saattaisi kuvitella, että kaukana pohjoisessa olevalla lentokentällä ei ole mitään, eikö vain? Luulo on tässä tapauksessa turha, sillä Pohjoismaiden 14. suurimmalla lentoasemalla on valtava tax free -myymälä, ravintoloita, kahviloita sekä muita myymälöitä. Lisäksi lentoasemalla on hotelli. Lentokentältä pääset kätevästi kaupunkiin busseilla 40 ja 42. Bussimatka lentokentältä kaupunkiin maksaa noin 6 euroa, ja lapset matkustavat puoleen hintaan. Liput voi ostaa suoraan bussista. Voit ostaa bussiliput myös heti lentokentältä lippukioskista, jolloin pääset hiukan halvemmalla. Myös Flybussen-lentokenttäbussi liikennöi lentokentältä kaupunkiin 15 minuutin välein. Taksi lentokentältä Tromssan keskustaan maksaa arkena reilut 20 euroa.

Nähtävää Tromssassa

Tromssan tärkein nähtävyys on tietenkin luonto. Kannattaa harkita auton vuokraamista, jotta pääset kokemaan upeat tunturit lähietäisyydeltä. Pääset nauttimaan tuntureista kuitenkin myös tunturihissillä, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Norjan hintataso on Suomen hintatasoon varsin korkea, mutta toisaalta saat rahalle hyvää vastinetta: ruoka on laadukasta ja tuoretta. Tromssan suosituin ruokalaji on turska, jota voit ostaa satamassa suoraan kalastajilta. Tromssassa sijaitsee kaksi näkemisen arvoista kirkkorakennusta: Norjan ainoa puusta rakennettu tuomiokirkko sekä jäämerenkatedraali, joka on Tromssan tunnetuin maamerkki. Rohkeasta arkkitehtuurista todella pidetään kaukana pohjoisessa: esimerkkinä tästä on kaunis, lasiseinäinen kirjastorakennus. Tromssan yliopisto, jonka yhteydessä sijaitsee myös merkittävä arktisten alueiden tutkimiseen keskittyvä keskus, on sijainniltaan maailman pohjoisin yliopisto. Liikkuminen noin 70 000 asukkaan Tromssassa on helppoa: kaupungissa liikennöi useita paikallisbusseja, joihin voit ostaa lipun joko kruunuilla tai euroilla. Tromssasta kannattaa myös lähteä päivämatkalle lautalla johonkin lähiseudun kylistä.

Katse pohjoiseen

Oletko valmis mieleenpainuvalle matkalle? Uskallatko ostaa halvat lennot Helsingistä Tromssaan jo tänään? Ota mukaan perheesi, elämänkumppanisi tai parhaat ystäväsi, ja saatte yhteisiä muistoja, joissa riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa!

Lennot Helsinki – Tromssa

Onko kohteiden Helsinki ja Tromssa välillä suoria lentoja?

Etsitkö suoraa lentoa kohteiden Helsinki ja Tromssa välillä? Niitä ei tällä hetkellä valitettavasti tarjota. Mutta älä ole huolissasi – löydät useita yhtiöitä, jotka operoivat välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Tromssa välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtökenttäsi jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Tromssa välillä. Aiotko tavata ystäviä tai sukulaisia saapuessasi kohteeseen? Voit ilmoittaa heille, että Tromssa (TOS-Langnes) on mitä luutavimmin saapumiskenttäsi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Tromssa välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Helsinki – Tromssa on yksinkertaista. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 4 päivittäisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.