Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Gdańsk

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Gdańsk

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi GDN
Lennon hinta 110 €

Etsi halvat lennot Helsingistä Gdanskiin

Puola oli pitkään sivussa suomalaisten suosituimmilta matkareiteiltä, mutta nyt lomailijat ovat löytäneet sen kiehtovat kaupungit. Yksi uusimpia suosikkeja on Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk, keskiaikainen hansakaupunki. Vanhassakaupungissa on edelleen historian siipien havinaa, mutta lennot Helsingistä Gdanskiin voi varata myös shoppailu- tai rantareissua varten. Aivan Gdanskin vieressä sijaitsevat Sopot ja Gdynia ovat suosittuja kesälomakohteita, joihin on helppo lähteä tutustumaan Suomesta käsin. Varaamalla halvat lennot Helsingistä Gdanskiin säästää rahaa ostoksilla käyntiin ja vanhankaupungin kahviloissa istuskeluun. Puolan hintataso etenkin ruoan ja oluen suhteen on varsin edullinen, joten railakas loma kaveriporukalla onnistuu mainiosti Gdanskissa. Kaiken muun hyvän lisäksi lento Gdanskiin vie vain parin tuntia, joten suuntaa lomalle Puolaan!

Kaupunkikulttuuria ja rantaelämää Gdanskissa

Gdansk sopii kaupunkilomakohteeksi oikeastaan milloin vaan, sillä Tallinnan vanhaakaupunkia muistuttava keskusta ja mielenkiintoiset kulttuurielämykset kiehtovat vuoden ympäri. Gdansk yllättää monipuolisuudellaan, sillä kaupungissa pääsee kuulemaan sinfoniaorkesterin soitantaa ja nauttimaan Shakespeare-festivaalin tarjonnasta. Auringonpalvojien kannattaa ehdottomasti hankkia lennot Helsingistä Gdanskiin kesäaikaan, sillä Itämeren hienohiekkaiset rannat vetävät vertoja monille etelän lomakohteille. Gdanskin lähistö sopii erinomaisesti rantalomailuun koululaisten kesäloma-aikaan, joten Puolaan voi lähteä vaikka koko perheen voimin. Kesä sopii mainiosti myös kaupunkilomailuun, mutta paikalliset herkkukahvilat ja kauniit vanhat rakennukset jaksavat viehättää myös keväällä ja syksyllä. Lennon Helsingistä Gdanskiin voi varata myös esimerkiksi joulukuulle, jolloin kaupungissa pääsee hurmaantumaan saksalaistyylisistä joulumarkkinoista.

Suorat lennot Helsingistä Gdanskiin

Helsingistä lentää Gdanskiin samassa ajassa kuin ajaa esimerkiksi Turkuun tai Tampereelle, sillä suorat lennot Helsingistä Gdanskiin vievät vain kaksi tuntia. Noin 770 kilometrin matka kaupunkien välillä taittuu Finnairin siivillä mihin aikaan vuodesta tahansa. Vuodenajasta riippuen Finnair liikennöi lentoja Gdanskista Helsinkiin joko päivittäin tai kuusi kertaa viikossa, ja lennot lähtevät joko aamukahdeksan maissa tai lähempänä viittä iltapäivällä. Rahoistaan tarkka matkailija voi kuitenkin säästää vertailemalla lentoja Helsingistä Gdanskiin yhden välilaskun sisältävillä reiteillä. Matka-aika pitenee 4–5 tuntiin, mutta näin matkaan voi lähteä myös rajoitetulla budjetilla. Tekemällä hieman epäloogisen kierroksen Kööpenhaminan tai Tukholman kautta SASin siivillä pääsee Gdanskiin suoraa lentoa hitaammin mutta yhtä varmasti.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Huolimatta siitä, päädyitkö valitsemaan suorat vai välilaskulliset lennot, on Helsinki-Vantaan lentoasema aina yhtä tuttu ja luotettava lähtöpaikka. Liikenneyhteydet lentoasemalle toimivat mainiosti niin pääkaupunkiseudun sisältä kuin sen ulkopuoleltakin. Onnibusin ja Matkahuollon kaukoliikenteen busseilla pääsee aivan Helsinki-Vantaan terminaalien eteen, joten ne ovat toimiva ratkaisu pitkämatkalaisille. Omalla autolla saapuvia varten lentoaseman läheisyydessä on useita maksullisia pitkäaikaisparkkeja, joiden ohitse kiertää maksuton lentokenttäkuljetus. Helsingin keskustasta päin saapuvat reissaajat voivat turvautua paikallisliikenteen tarjontaan tai suoraan lentoasemalle ajavaan Finnair City Busiin. HSL:n matkakortilla tai seutulipulla pääsee hyödyntämään Rautatientorilta lähtevää bussilinjaa numero 615 tai I- ja P-lähijunia. Kehärataa kiertävillä paikallisjunilla pääsee Helsinki-Vantaalle Myyrmäen tai Tikkurilan kautta. Kulkuvälineestä riippumatta matkaan Helsingin keskustasta lentoasemalle kannattaa varata 30–45 minuuttia.

Saapuminen Gdanskiin

Suomesta Gdanskiin saapuvat lennot tekevät usein kauniin kaarroksen kaupungin ylitse ennen laskeutumistaan Lech Wałęsan lentoasemalle (IATA: GDN). Lentoasema sijaitsee alle 15 kilometrin päässä Gdanskista, joten keskustan tienoille pääsee alle puolessa tunnissa. Lentoasema koostuu kahdesta matkustajaterminaalista, joista modernimpi T2 on suomalaisten lentojen päätepiste. Jos eurot jäivät vaihtamatta zlotyiksi ennen matkaa, voi tilanteen korjata heti lentoasemalla. Gdanskiin päin kulkee junia viidentoista minuutin välein, ja paikallisliikenteen linjalla 210 pääsee lentokentältä (aikataulussa Port Lotniczy) Gdanskin rautatieasemalle (Dworzec Glówny) noin 40 minuutissa.

Varatuimmat hotellit Gdańsk

Näytä kaikki 1 237 majoitusliikettä kohteessa Gdańsk
51 €
Puro Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdańsk Stare Miasto

4.0 kautta 5.0 ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
Puro Gdańsk Stare Miasto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neptunuksen suihkulähde. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 211 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
54 €
Hampton By Hilton Gdansk Airport

Hampton By Hilton Gdansk Airport

3.5 kautta 5.0 220 Juliusza Slowackiego Street, Gdansk, Pomerania
Hampton By Hilton Gdansk Airport on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tricityn luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 116 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
45 €
Scandic Gdansk

Scandic Gdansk

4.0 kautta 5.0 Podwale Grodzkie 9, Gdansk, Pomerania
Scandic Gdansk on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Gdanskin vanha kaupungintalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.