Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Belfast

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Belfast

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BHD
Lennon hinta 219 €

Halvat lennot Helsingistä Belfastiin

Oletko käynyt Vihreän saaren pääkaupungissa? Hyvä, entä toisessa? Harvempi meistä on, vaikka Belfast elää juuri nyt mielenkiintoista murroskautta. Monelle Pohjois-Irlanti tuo edelleen mieleen katolisten ja protestanttien väliset levottomuudet ja pommi-iskut, mutta vuonna 1998 solmittu rauhansopimus on tehnyt melkein ihmeitä. Belfast onkin nykyisin varsin turvallinen matkakohde – voit varata lennot Helsingistä Belfastiin huoletta.

Matkaan Helsingistä

Suomesta ei ole suoria lentoja Belfastiin, mutta Helsinki–Belfast-lennot järjestyvät kätevästi esimerkiksi Amsterdamin, Dublinin tai Lontoon kautta. Matkaan kannattaa suunnata Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Muualta Suomesta voi lentää ensin Helsinki-Vantaalle ja jatkaa matkaa välilaskun jälkeen. Toki Helsinki-Vantaalle on myös hyvät juna- ja bussiyhteydet. Varaa lennot Helsingistä Belfastiin esimerkiksi Norwegianilta, British Airwaysilta tai Finnairilta – tarjontaa on paljon. Lennot Helsingistä Belfastiin ovat edullisimmillaan alkuvuodesta, tammi- ja helmikuussa. Lennot kannattaa varata viimeistään pari kuukautta ennen matkaa. Myös äkkilähtöjä on usein tarjolla. Belfastin sääolosuhteiden puolesta kesä on mukavinta matkustusaikaa. Sademäärä jakautuu melko tasaisesti koko vuodelle, joten sateenvarjo on hyvä pakata mukaan.

Olennaiset Belfastista

Belfastin lentoasema (BFS), tuttavallisesti Aldergrove samannimisen kylän mukaan, sijaitsee kaupungista 21 kilometriä luoteeseen. Keskustaan pääse kätevimmin Airport Express 300 -bussilla terminaalin edustalta. Matka kestää 30–40 minuuttia. Toinen helppo vaihtoehto on taksi, jonka voi myös jakaa samaan suuntaan matkustavien kanssa. Kentältä voi vuokrata auton; autovuokraamoiden palvelutiskit löytyvät tuloaulasta. Aikaero Suomeen on –2 tuntia.

Aito Belfast

Belfastin rosoa eivät matkailijavirrat ole vielä onnistuneet pyyhkimään pois. Riitaisan menneisyyden jäljet ovat vielä selvästi nähtävissä eri puolilla Laganjoen rannalla sijaitsevaa kaupunkia, ja se juuri tekee kaupungista omaleimaisen. Berliinin muuria muistuttavia rauhanlinjoja on yhä pystyssä; poliittiset iskulauseet ja seinämaalaukset puhuvat omaa kieltään tiestä, joka on tuonut kohti sopuisaa rinnakkaiseloa. Belfastissa on noin 300 000 asukasta, ja sen keskusta nähtävyyksineen on hyvin tiivis. Kaupunkiin on kätevintä tutustua liikkumalla jalkaisin. Historiaan ja lähimenneisyyden muistomerkkeihin tutustuu parhaiten Black Taxi Tourilla.

Arkkitehtuuria ja tunnelmaa

Belfastissa kannattaa tutustua vaikuttavaan viktoriaanisen ajan arkkitehtuuriin. Voit aloittaa Donegall Streetin muhkeasta kaupungintalosta, johon on ilmainen sisäänpääsy. Osoitteessa 47 Donegall Street toimii Belfast Welcome Centre, josta saa monenlaista tietoa kaupungista ja lähiseuduista. Jatka matkaa osoitteeseen 46 Great Victoria Street, jossa on The Crown Liquor Salon, kaupungin kuuluisin pubi, jonka sisustusta vaatimattomuus ei kaunista. Kadun varrella on myös paljon hyviä ravintoloita. Trendikkäimmäksi alueeksi on noussut Cathedral Quarter, joka on samalla myös kulttuurin keskittymä. Mahtuupa sen alueelle, Little Patrick Streetille, myös Belfastin Pikku Italia.

Muita nähtävyyksiä

Lasten kanssa matkailevan kannattaa suunnatta The Odyssey-viihdekeskukseen, jossa riittää monenlaista hupia urheilusta elokuviin ja ravintoloihin. W5-tiedekeskus tutustuttaa luonnontieteiden lukemattomiin mahdollisuuksiin. Titanic Belfast on maailman suurin Titanic-aiheinen näyttelykeskus, kuten asiaan kuuluu – Titanichan rakennettiin nimenomaan Belfastin telakalla. Titanic Studios taas on HBO:n maineikkaan Game of Thrones -sarjan studio, johon fanien ei kannata jättää tutustumatta. Lähiseudulla sijaitseville sarjan kuvauspaikoille järjestetään myös erilaisia kierroksia.

Shoppailua

Belfastissa ostoskadut, pikkuliikkeet ja ostoskeskukset sijaitsevat kaikki tiiviillä alueella keskustassa, joten ostoksia voi tehdä kaupungilla kiertelyn ja nähtävyyksiin tutustumisen lomassa. Keskustan alueelta löytyvät myös parhaat lounaspaikat, delit, baarit ja kahvilat.

Katto pään päälle Belfastissa

Belfastissa on maailman pommitetuimmaksi väitetty hotelli Europa, mutta jos traaginen kuriositeetti ei riitä majapaikan valintakriteeriksi, edullisia hotelleja, aamiaismajoitusta, retkeilymajoja ja muuta majoitusta on tarjolla yllin kyllin. Kuten kaikki muukin Belfastissa, myös parhaat hotellit sijaitsevat kompaktin keskustan alueella. Kätevää, helppoa ja mielenkiintoista – varaa heti halvat lennot Helsingistä Belfastiin ja päivitä käsityksesi Pohjois-Irlannista.

Lennot Helsinki – Belfast

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Belfast välisille lennoille?

Jos haluat löytää parhaimmat lennot välille Helsinki - Belfast, tässä ovat suosituimmat lentoreitit:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Belfast (BHD-George Best Belfast City) – 50 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Belfast (BFS-Belfastin kansainvälinen lentoasema) – 15 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Belfast välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa etsiessään monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maukasta ruokaa tai kohteliasta palvelua. Vertaa näitä tunnettuja yhtiöitä löytääksesi sen, mikä takaa juuri haluamasi palvelut:

  • American Airlines, 63 lentoa kuussa
  • Qantas, 61 lentoa kuussa
  • JAL, 30 lentoa kuussa
  • British Airways, 30 lentoa kuussa
  • LATAM Airlines, 24 lentoa kuussa
  • China Southern Airlines, 16 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Belfast välillä on?

7 päivittäistä lentoa reitillä Helsinki – Belfast takaavat, että matkan varaaminen kohteeseen Belfast ei jää vain haaveeksi.

Varatuimmat hotellit Belfast

Näytä kaikki 423 majoitusliikettä kohteessa Belfast
Hae hinnat
Jurys Inn Belfast

Jurys Inn Belfast

4.0 kautta 5.0 Great Victoria Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
Jurys Inn Belfast on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grand Opera House. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 270 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Titanic Hotel Belfast

Titanic Hotel Belfast

4.5 kautta 5.0 Queen's Road, Titanic Quarter, Belfast, Pohjois-Irlanti
Titanic Hotel Belfast on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Titanic Belfast. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 119 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Ramada by Wyndham Belfast City Centre

Ramada by Wyndham Belfast City Centre

3.0 kautta 5.0 20 Talbot Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
Ramada by Wyndham Belfast City Centre on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Metropolitan Arts Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 165 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.