Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Belfast

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Belfast

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BHD
Lennon hinta 222 €

Kohteen Belfast Parhaimmat Pakettimatkat

Belfast lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Belfastiin

Oletko käynyt Vihreän saaren pääkaupungissa? Hyvä, entä toisessa? Harvempi meistä on, vaikka Belfast elää juuri nyt mielenkiintoista murroskautta. Monelle Pohjois-Irlanti tuo edelleen mieleen katolisten ja protestanttien väliset levottomuudet ja pommi-iskut, mutta vuonna 1998 solmittu rauhansopimus on tehnyt melkein ihmeitä. Belfast onkin nykyisin varsin turvallinen matkakohde – voit varata lennot Helsingistä Belfastiin huoletta.

Matkaan Helsingistä

Suomesta ei ole suoria lentoja Belfastiin, mutta Helsinki–Belfast-lennot järjestyvät kätevästi esimerkiksi Amsterdamin, Dublinin tai Lontoon kautta. Matkaan kannattaa suunnata Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Muualta Suomesta voi lentää ensin Helsinki-Vantaalle ja jatkaa matkaa välilaskun jälkeen. Toki Helsinki-Vantaalle on myös hyvät juna- ja bussiyhteydet. Varaa lennot Helsingistä Belfastiin esimerkiksi Norwegianilta, British Airwaysilta tai Finnairilta – tarjontaa on paljon. Lennot Helsingistä Belfastiin ovat edullisimmillaan alkuvuodesta, tammi- ja helmikuussa. Lennot kannattaa varata viimeistään pari kuukautta ennen matkaa. Myös äkkilähtöjä on usein tarjolla. Belfastin sääolosuhteiden puolesta kesä on mukavinta matkustusaikaa. Sademäärä jakautuu melko tasaisesti koko vuodelle, joten sateenvarjo on hyvä pakata mukaan.

Olennaiset Belfastista

Belfastin lentoasema (BFS), tuttavallisesti Aldergrove samannimisen kylän mukaan, sijaitsee kaupungista 21 kilometriä luoteeseen. Keskustaan pääse kätevimmin Airport Express 300 -bussilla terminaalin edustalta. Matka kestää 30–40 minuuttia. Toinen helppo vaihtoehto on taksi, jonka voi myös jakaa samaan suuntaan matkustavien kanssa. Kentältä voi vuokrata auton; autovuokraamoiden palvelutiskit löytyvät tuloaulasta. Aikaero Suomeen on –2 tuntia.

Aito Belfast

Belfastin rosoa eivät matkailijavirrat ole vielä onnistuneet pyyhkimään pois. Riitaisan menneisyyden jäljet ovat vielä selvästi nähtävissä eri puolilla Laganjoen rannalla sijaitsevaa kaupunkia, ja se juuri tekee kaupungista omaleimaisen. Berliinin muuria muistuttavia rauhanlinjoja on yhä pystyssä; poliittiset iskulauseet ja seinämaalaukset puhuvat omaa kieltään tiestä, joka on tuonut kohti sopuisaa rinnakkaiseloa. Belfastissa on noin 300 000 asukasta, ja sen keskusta nähtävyyksineen on hyvin tiivis. Kaupunkiin on kätevintä tutustua liikkumalla jalkaisin. Historiaan ja lähimenneisyyden muistomerkkeihin tutustuu parhaiten Black Taxi Tourilla.

Arkkitehtuuria ja tunnelmaa

Belfastissa kannattaa tutustua vaikuttavaan viktoriaanisen ajan arkkitehtuuriin. Voit aloittaa Donegall Streetin muhkeasta kaupungintalosta, johon on ilmainen sisäänpääsy. Osoitteessa 47 Donegall Street toimii Belfast Welcome Centre, josta saa monenlaista tietoa kaupungista ja lähiseuduista. Jatka matkaa osoitteeseen 46 Great Victoria Street, jossa on The Crown Liquor Salon, kaupungin kuuluisin pubi, jonka sisustusta vaatimattomuus ei kaunista. Kadun varrella on myös paljon hyviä ravintoloita. Trendikkäimmäksi alueeksi on noussut Cathedral Quarter, joka on samalla myös kulttuurin keskittymä. Mahtuupa sen alueelle, Little Patrick Streetille, myös Belfastin Pikku Italia.

Muita nähtävyyksiä

Lasten kanssa matkailevan kannattaa suunnatta The Odyssey-viihdekeskukseen, jossa riittää monenlaista hupia urheilusta elokuviin ja ravintoloihin. W5-tiedekeskus tutustuttaa luonnontieteiden lukemattomiin mahdollisuuksiin. Titanic Belfast on maailman suurin Titanic-aiheinen näyttelykeskus, kuten asiaan kuuluu – Titanichan rakennettiin nimenomaan Belfastin telakalla. Titanic Studios taas on HBO:n maineikkaan Game of Thrones -sarjan studio, johon fanien ei kannata jättää tutustumatta. Lähiseudulla sijaitseville sarjan kuvauspaikoille järjestetään myös erilaisia kierroksia.

Shoppailua

Belfastissa ostoskadut, pikkuliikkeet ja ostoskeskukset sijaitsevat kaikki tiiviillä alueella keskustassa, joten ostoksia voi tehdä kaupungilla kiertelyn ja nähtävyyksiin tutustumisen lomassa. Keskustan alueelta löytyvät myös parhaat lounaspaikat, delit, baarit ja kahvilat.

Katto pään päälle Belfastissa

Belfastissa on maailman pommitetuimmaksi väitetty hotelli Europa, mutta jos traaginen kuriositeetti ei riitä majapaikan valintakriteeriksi, edullisia hotelleja, aamiaismajoitusta, retkeilymajoja ja muuta majoitusta on tarjolla yllin kyllin. Kuten kaikki muukin Belfastissa, myös parhaat hotellit sijaitsevat kompaktin keskustan alueella. Kätevää, helppoa ja mielenkiintoista – varaa heti halvat lennot Helsingistä Belfastiin ja päivitä käsityksesi Pohjois-Irlannista.

Helsinki - Belfast Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Belfast?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Belfast on 222 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Belfast. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Belfast on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Belfast on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Belfast on tarjolla 100 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Belfast?

  reitillä Helsinki -- Belfast liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Belfast -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Belfast: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Belfast Intl. (BFS), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Belfast voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Belfast Intl. (BFS)\n* George Best Belfast City (BHD)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Belfast.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Belfast?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Belfast hintaan 222 €! Reitillä Helsinki -- Belfast 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Belfast (BHD)\n * Finnair\n * British Airways\n * American Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Belfast useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Belfast (BHD)\n * Finnair -- 47 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BHD\n \n\n * British Airways -- 39 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BHD\n \n\n * American Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BHD\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Belfast joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 47 lentoa reitillä Helsinki -- Belfast. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 100 lentoa kohteeseen Belfast (BHD).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Belfast tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Belfast ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 6 tuntia, 55 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 943,67 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 45 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Belfast?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Belfast (BHD)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.00\n * Aikaisin saapumisaika: 12.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.20\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Belfast?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Belfast

Näytä kaikki 479 majoitusliikettä kohteessa Belfast
Hampton by Hilton Belfast City Centre

Hampton by Hilton Belfast City Centre

Hope Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (26 arvostelua)

  Grand Opera House, Ulster Hall (konserttisali) ja Belfastin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belfastin yliopisto ja ...

  Hampton by Hilton Belfast City Centre69 €

  Hampton by Hilton Belfast City Centre69 €
  Jurys Inn Belfast

  Jurys Inn Belfast

  Great Victoria Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (88 arvostelua)

   Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Belfastin ...

   Jurys Inn Belfast73 €

   Jurys Inn Belfast73 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.