Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kapkaupunki

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi CPT
Lennon hinta 684 €

Lennot Helsingistä Kapkaupunkiin

Joskus lomalla tekee mieli repäistä oikein kunnolla ja jättää kaikki kotoinen taakse. Silloin on oikea aika lähteä Etelä-Afrikan Kapkaupunkiin vaikkapa uimaan haikalojen kanssa – tai nauttimaan golfista, viineistä ja pingviineistä, jos haluat leppoisampaa ajanvietettä. Kaupungin ympäristö lukeutuu maailman upeimpiin paikkoihin, joten varaa lennot Helsingistä Kapkaupunkiin ja ole valmiina häikäistymään.

Huikeita aktiviteetteja tyrmäävissä puitteissa

Noin 3,5 miljoonan asukkaan Kapkaupunki on Etelä-Afrikan lainsäädännöllinen pääkaupunki, joka sijaitsee Afrikan lounaiskärjessä komean Pöytävuoren kupeessa, lähellä upeasta luonnostaan tunnettua Hyväntoivonniemeä. Pöytävuorella ja ympäröivissä luonnonpuistoissa voikin ihastella silmiä hiveleviä maisemia ja veikeitä eläimiä. Pitkillä rannoilla ja valtamerten vesillä voi muun muassa surffata, uida, valasretkeillä sekä kohdata valkohaita häkin suojista. Golfkentät ja viinitilat kuuluvat nekin Kapkaupungin vetonauloihin. Ruokanautintojen, ostospaikkojen ja yöelämän hulinasta voi virvoittua hurmaavassa Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa. Lisäksi kannattaa tutustua viehättävään arkkitehtuuriin ja tehdä mieleenpainuva vierailu Robbenin vankilasaarelle.

Matkan ajankohta ja lentovaihtoehdot

Kapkaupungin lämmin ja kuiva kesä kestää joulukuulta maaliskuulle. Helteisintä on helmikuussa, joka onkin joulukuun ohella kallein aika matkustaa. Talvikaudella kesä–elokuussa kaupungissa sataa runsaasti ja jopa myrskyää, joten matkustaminen ei välttämättä kannata huokeammista hinnoista huolimatta. Maalis–toukokuu ja loka–marraskuu ovat kuitenkin melko edullisia ja sään puolesta miellyttäviä matkustusajankohtia. Matka kannattaa myös varata pari kuukautta etukäteen, kun etsit halpoja lentoja Helsingistä Kapkaupunkiin.

Helsingistä ei lennetä suoraan Kapkaupunkiin. Edullisia yhden välilaskun lentoja tarjoavat etenkin Turkish Airlines Istanbulin ja Qatar Airways Dohan kautta. Myös esimerkiksi Frankfurtin tai Lontoon kautta on mahdollista lentää perille yhdellä välilaskulla. Mikäli välilaskuja on kaksi, toinen on usein Euroopassa ja toinen Johannesburgissa, josta matka jatkuu South African Airwaysin siivin. Muita reitillä liikennöiviä yhtiöitä ovat esimerkiksi KLM, Lufthansa, Finnair ja British Airways. Lentoajat ovat pitkiä: lyhimmätkin matkat kestävät 15 ja puoli tuntia, ja 18–20 tunnin matka on vielä erittäin joutuisa. Odottelu välilaskukohteissa voi venähtää pitkäksi, joten ole tarkkana, kun vertailet halpoja lentoja Helsingistä Kapkaupunkiin.

Ensimmäiset lennot lähtevät kuuden aikaan aamulla ja viimeiset puoli kahdeksan maissa illalla. Suomi ja Etelä-Afrikka sijaitsevat samalla aikavyöhykkeellä, mutta Etelä-Afrikassa ei käytetä kesäaikaa, joten sen aikana eroa on tunti.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL)

Noin 20 kilometrin matka Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoaseman kahteen terminaaliin vie bussilla tai junalla noin 30–50 minuuttia ja taksilla puolisen tuntia. HSL:n bussien 615, 415 ja 617, kehärataa kulkevien I- ja P-junien sekä Finnair City Busin hinta on noin 5–7 euroa. Taksimatka puolestaan maksaa 50 euroa. Voit myös karauttaa omalla autolla jollekin matkan keston mukaan jaotelluista pysäköintialueista ja siirtyä liittymäkuljetuksella terminaaleihin. Kauempaa saapuvat voivat hyödyntää Matkahuollon linja-autoja ja kotimaan lentoja tai hypätä paikallisliikenteen kyytiin matkan varrelta esimerkiksi kaukoliikenteen junista. Aamulla ja iltapäivällä kentälle kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä jonottelu tarkastuspisteillä hidastaa matkaan pääsyä hieman.

Saapuminen Kapkaupungin kansainväliselle lentoasemalle (CPT)

Kapkaupungin lentoasema sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä keskustasta. Se koostuu kolmesta yhteen liitetystä terminaalista. Kaupunkiin matkatessa kätevintä on hypätä MyCiti-bussiin A01, jolla matka kestää normaalisti puolisen tuntia. Myös virallisia, mittarilla varustettuja takseja on käytettävissä. Matkailijan onkin turvallisinta liikkua näillä kulkuvälineillä myös muualla kaupungissa.

MyCiti-busseihin tarvitaan ladattava arvokortti, jonka voi ostaa kätevästi jo lentoasemalta. Hinnat määräytyvät matkan ajankohdan ja portaittain määritellyn pituuden mukaan: esimerkiksi kertalipun hinta enintään 5 kilometrin matkoilla on ruuhka-aikaan vajaat 15 randia ja muulloin vajaat 10 randia. Hinta nousee matkan kasvaessa, ja lentoasemaan sovelletaan lisämaksua.

Helsinki - Kapkaupunki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Kapkaupunki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Kapkaupunki on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kapkaupunki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Kapkaupunki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Kapkaupunki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Kapkaupunki on tarjolla 63 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Kapkaupunki?

  reitillä Helsinki -- Kapkaupunki liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Kapkaupunki -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kapkaupunki: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Cape Town Intl. (CPT), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kapkaupunki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Kapkaupunki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Kapkaupunki hintaan ! Reitillä Helsinki -- Kapkaupunki 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Kapkaupunki (CPT)\n * Finnair\n * British Airways\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Kapkaupunki useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Kapkaupunki (CPT)\n * Finnair -- 24 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPT\n \n\n * British Airways -- 15 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPT\n \n\n * KLM -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPT\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kapkaupunki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 24 lentoa reitillä Helsinki -- Kapkaupunki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 63 lentoa kohteeseen Kapkaupunki (CPT).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Kapkaupunki tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Kapkaupunki ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 16 tuntia, 30 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 10 619,4 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 23 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 19 tuntia, 38 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Kapkaupunki?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Kapkaupunki (CPT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 08.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Kapkaupunki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Kapkaupunki

Näytä kaikki 4 200 majoitusliikettä kohteessa Kapkaupunki
Road Lodge Cape Town International Airport

Road Lodge Cape Town International Airport

Adjoining BP Service & Filling Station, at Cape Town International Airport, Kapkaupunki, Western Cape
  2.0 kautta 5.0
   
   
  3,9/5 (30 arvostelua)

  University of the Western Cape, Cape Town Science Centre ja Access Park sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. ...

  Road Lodge Cape Town International Airport46 €

  Road Lodge Cape Town International Airport46 €
  Taj Cape Town

  Taj Cape Town

  1 Wale Street, corner St Georges Mall, Kapkaupunki, Western Cape
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (7 arvostelua)

   St. Georges Mall, Long Street ja Greenmarket Square (tori) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä ...

   Taj Cape Town133 €

   Taj Cape Town133 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.