Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Kapkaupunki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Kapkaupunki lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi CPT
Lennon hinta 405 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – CPT

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Kapkaupunki Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 738 € 633 € 527 € 422 € 316 € 211 € 105 € 0 € 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K Hinta on 429 € on KLM Hinta on 503 € on KLM Hinta on 477 € on Qatar Airways Hinta on 554 € on Qatar Airways Hinta on 429 € on KLM Hinta on 738 € on Lufthansa Hinta on 429 € on KLM Hinta on 466 € on KLM Hinta on 478 € on Qatar Airways Hinta on 429 € on KLM Hinta on 553 € on Qatar Airways Hinta on 429 € on KLM Hinta on 445 € on KLM Hinta on 429 € on KLM Hinta on 429 € on KLM

Kapkaupunki lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenKapkaupunki
Kohdelentokentän IATA-koodiCPT
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötTurkish Airlines, KLM, Qatar Airways, British Airways, Lufthansa
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta405 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Kapkaupunki (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kapkaupunki (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suorat lennot kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kapkaupunki (ja lähialueet) välillä, se ei ole mahdollista juuri nyt. Tällä reitillä ei ole yhtään suoraan lentoa. Mutta usea lentoyhtiö lentää välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Kapkaupunki (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Kapkaupunki (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kapkaupunki (ja lähialueet) välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi jos aiot matkustaa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kapkaupunki (ja lähialueet) välillä. Oletko tapaamassa perheenjäseniä tai ystäviä kohteeseen saapuessasi? Voit ilmoittaa heille, että Kapkaupunki (CPT-Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kapkaupunki (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit lopettaa täydelllisen lentoyhtiön hakemista. Olemme tehneet työn puolestasi ja löytäneet monia yhtiöitä, jotka liikennöivät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kapkaupunki (ja lähialueet) välillä. Yksi vaihtoehto on British Airways, joka tarjoaa 30 lentoa joka kuukausi. Harkitsemisen arvoinen on myös Finnair, joka liikennöi 30 lentoa näiden kaupunkien välillä joka kuukausi. Jos varaat hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit taata, että olet löytänyt parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kapkaupunki (ja lähialueet) välillä on?

Matka kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Kapkaupunki (ja lähialueet) välillä ei voisi olla helpompi. 2 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.


Kapkaupunki – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Kapkaupunki

Näytä kaikki 5 480 majoitusliikettä kohteessa Kapkaupunki
Hyatt Regency Cape Town

Hyatt Regency Cape Town

BUITENGRACHT STREET, CAPE TOWN CITY, CENTRE, 126, Kapkaupunki, Western Cape
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (3 arvostelua)

  Bo Kaapin museo ja Long Street ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Kloof Street ja Cape Town International ...

  Hyatt Regency Cape Town72 €

  Hyatt Regency Cape Town72 €
  Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town

  Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town

  Beach Road Granger Bay, Kapkaupunki, Western Cape
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (3 arvostelua)

   Cape Town Stadium, Two Oceans Aquarium ja Green Point Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Camps Bay Beach ja Pöytävuori ovat ...

   Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town111 €

   Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town111 €
   The Onyx Apartment Hotel

   The Onyx Apartment Hotel

   57 Heerengracht Street, Kapkaupunki, Western Cape
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,7/5 (3 arvostelua)

    Cape Town International Convention Centre ja Long Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Hyväntoivon linna ja Two Oceans ...

    The Onyx Apartment Hotel69 €

    The Onyx Apartment Hotel69 €
    The Westin Cape Town

    The Westin Cape Town

    Convention Square, Lower Long Street, Kapkaupunki, Western Cape
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,7/5 (7 arvostelua)

     Cape Town International Convention Centre ja Long Street ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Two ...

     The Westin Cape Town108 €

     The Westin Cape Town108 €
     One&Only Cape Town

     One&Only Cape Town

     Dock Road, V & A Waterfront, Kapkaupunki, Western Cape
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,8/5 (6 arvostelua)

      Two Oceans Aquarium ja V&A Waterfront sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Cape Town International ...

      One&Only Cape Town776 €

      One&Only Cape Town776 €
      Road Lodge Cape Town International Airport

      Road Lodge Cape Town International Airport

      Adjoining BP Service & Filling Station, at Cape Town International Airport, Kapkaupunki, Western Cape
       2.0 kautta 5.0
        
        
       3,9/5 (25 arvostelua)

       Cape Town Science Centre, District 6 ja Access Park sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Newlandsin stadion ...

       Road Lodge Cape Town International Airport39 €

       Road Lodge Cape Town International Airport39 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.