Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Bodrum

Halvat lennot Helsingistä Bodrumiin

Kauniissa, lämpimässä ja monivivahteisessa Turkin Bodrumissa toteutat juuri sellaisen loman kuin itse haluat. Voit valita itsellesi sopivan lomakattauksen auringonpalvonnasta, mukaansatempaavista päiväretkistä, sykkivästä yöelämästä ja kiinnostavasta historiastakin. Erityisesti nuoret matkailijat viihtyvät Bodrumin rennoissa menoissa. Turkin länsirannikolla sijaitseva Bodrum on kehittynyt aikojen saatossa pienestä ja hiljaisesta kalastajakylästä eloisaksi ja suosituksi lomakohteeksi. Varaamalla edullisen lennon Helsingistä Bodrumiin varmistat itsellesi ikimuistoisen loman Turkin auringossa!

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Lennon kesto Bodrumiin vaihtelee, mutta nopeimmin sinne lentää seitsemässä tunnissa. Tavallisesti välilasku tapahtuu Istanbulissa. Lento Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtee terminaalista T2. Lentoasemalle on helppo päästä niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin. Lähtöselvityksen voit tehdä kätevästi aseman lähtöselvitysautomaatilla, verkossa tai palvelutiskillä lentoyhtiöstä riippuen. Helsinki-Vantaalla on käytössä myös bag-drop-automaatteja, joihin voit itse jättää matkatavarasi kiinnitettyäsi niihin tarvittavat lippuset. Oman lentoyhtiösi bag-drop-automaatin sijainnin voit tarkistaa lentoaseman infonäytöiltä. Matkatavarat jätettyäsi voit siirtyä turvatarkastukseen. Turkissa on valuuttana käytössä liira, joten muista myös vaihtaa rahaa. Turkki ei kuulu Schengen-maihin, joten passi on oltava matkalla mukana.

Saapuminen Bodrumiin ja siellä liikkuminen

Milas Bodrumin kansainvälinen lentokenttä (BJV) sijaitseen Bodrumin ja Milasin kaupunkien välissä. Etäisyys Bodrumiin on 36 kilometriä. Vuonna 2012 valmistunut uusi terminaali rakennettiin matkustajamäärien kasvaessa, ja nykyään lentokentällä palvellaan vuosittain noin kolmea miljoonaa matkustajaa.

Lentokentältä pääsee Bodrumiin esimerkiksi linja-autolla, joka kulkee kentältä Bodrumin linja-autoasemalle aivan kaupungin keskustaan. Matkaan menee noin tunti ja se maksaa kymmenisen liiraa henkilöltä. Taksit puolestaan odottavat ottajaansa tuloaulan läheisyydessä. Taksat ovat kiinteitä lentokentältä matkustettaessa, ja kuskit ottavat vastaan myös euroja. Taksimatka keskustaan maksaa alle 100 liiraa. Lentoasemalta on mahdollista vuokrata myös auto useilta eri palveluntarjoajilta. Muita palveluita, kuten myymälöitä ja ravintoloita, löytyy asemalta muutamia.

Bodrumissa kulkeminen hoituu kätevästi takseilla ja busseilla. Kun ilma on paahteinen, taksi- tai bussikyydillä kelpaa matkustaa kohteesta toiseen. Minibussit eli dolmukset lähtevät Otogarin linja-autoasemalta, mistä pääsee näppärästi haluamaansa kohteeseen. Kyydin hinta riippuu matkan pituudesta, ja hinnat alkavat vajaasta kolmesta liirasta per matkustaja. Virallisia pysäkkejä ei ole, vaan bussin saa pysäytettyä kohdalla kättä heilauttamalla. Ruuhka-aikoina matkan teko voi pidentyä.

Rentoa lomailua Bodrumissa

Bodrumin kuuma kesä sjioittuu toukokuun ja lokakuun välille, ja mikä olisikaan parempi tapa viettää lämmintä lomaa kuin vedessä vilvoitellen, basaarikortteleissa kierrellen tai auringonlaskua terassilla ihaillen. Yksi helpoista tavoista tutustua Bodrumin merelliseen ympäristöön on veneretkelle lähteminen. Veneretkiä on eripituisia, joten löydät varmasti oman matkasi kestoon sopivan. Bodrumista tehdään edullisia retkiä muun muassa Kreikan Kosin saarelle, joten halutessasi pääset tutustumaan samalla matkalla toiseenkin maahan. Bodrumissa voikin huomata, että kaupunki muistuttaa melko paljon läheistä Kreikkaa.

Shoppailu Bodrumissa on kotimaahan verrattuna edullista, vaikka hintataso muihin Turkin kaupunkeihin nähden on korkeampi. Bodrumin putiikit ja markkinat ovat shoppailijoiden paratiisi. Muista, että tinkiminen kuuluu turkkilaiseen kaupankäyntiin.

Vedenalaisen arkeologian museo, keskiaikainen linna sekä amfiteatteri kuuluvat kulttuurinnälkäisen matkaajan ehdottomiin kohteisiin. Bodrumia kutsuttiin aikaisemmin Halikarnassokseksi, ja siitä on saanut nimensä myös Halikarnassoksen mausoleumi, joka kuuluu antiikin maailman seitsemän ihmeen joukkoon.

Bodrumissa etenkin kala- ja merenelävät ovat edustettuina lautasilla, mutta valittavana on paikallisten aterioiden lisäksi muidenkin kulttuurien ruokia. Kun janoat illan päätteeksi vielä viihdettä, Bodrumin baaritarjonta antaa siihen oivan mahdollisuuden. Halikarnas, suuri ja äänekäs ulkoilmaklubi, kiinnostaa etenkin nuoria lomailijoita.

Viehätyitpä sitten antiikkisesta kulttuurista, rytmikkäästä yöelämästä tai meren suolaisesta tuoksusta, varaa seuraava lomalentosi Helsingistä Bodrumiin jo tänään!

Hotellit Bodrum

Näytä kaikki 1 130 majoitusliikettä kohteessa Bodrum
Mandarin Oriental Bodrum

Mandarin Oriental Bodrum

Cennet Koyu Comca Mevkii, 314., Sokak No. 10, Golturkbuku, Bodrum, Muğla
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Golkoyn ranta on 2,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Turkbuku-ranta ja Gundoganin ranta sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Küçükbükin ...

  Lujo Hotel - All Inclusive

  Lujo Hotel - All Inclusive

  Kuyucak Mevkii Mahallesi, Bodrum, Bodrum
    
    
   4,0/5 (3 arvostelua)

   Vita Park Golf Resort on 7,7 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Torban ranta ja Bodrumin baarikatu sijaitsevat 25 kilometrin päässä. Bodrumin satama ja ...

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.