Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Billund

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Billund

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BLL
Lennon hinta 165 €

Halvat lennot Helsingistä Billundiin

Koulujen kesälomien koittaessa on hauskaa lähteä yhteiselle perhereissulle, mutta kuumassa autossa pitkin Suomen maanteitä jurruttaminen ei oikein jaksaisi innostaa. Ratkaisu on kuitenkin yllättävän lähellä, sillä nopeat ja halvat lennot Helsingistä Billundiin kiidättävät koko perheen huippuhauskaan Legolandiin. Tanskan suosituimpiin kuuluvassa matkakohteessa käy vuosittain 1,6 miljoonaa ihmistä, eivätkä Legoista rakennetut pienoismaailmat ole Billundin ainoa nähtävyys. Etsi lennot Helsingistä Billundiin ebookersin sivuilta ja käy samalla reissulla vesipuisto Lalandiassa ja Givskudin eläintarhassa. Billundin‑lennot palvelevat myös muualle Tanskaan suuntaavia matkalaisia, sillä keskellä Jyllannin niemimaata sijaitsevasta kaupungista on helppo lähteä tutustumaan koko maahan. Tanskan pohjoisosassa on ihania hiekkarantoja ja kauniita matkailukaupunkeja, eikä välimatka Kööpenhaminaankaan ole kovin pitkä.

Paras aika matkustaa Billundiin

Legolandissa aikuiset pääsevät muistelemaan lapsuutensa leikkejä ja hämmästelemään uskomattoman taitavasti toteutettuja Lego‑rakennuksia, mutta suurin osa täysi‑ikäisistä vieraista tuo mukanaan ainakin yhden alaikäisen kävijän ainakin näön vuoksi. Koulujen loma‑ajat ovat tästä syystä ehdottomasti suosituin sesonki varata lennot Helsingistä Billundiin, sillä harva rehtori suhtautuu kovin ymmärtäväisesti Legoista intoilevan vanhemman suunnitelmiin viedä lapset kesken kouluvuoden Tanskan‑lomalle. Billundin suosituin käyntikohde Legoland avaa ovensa yleensä maaliskuussa, mutta varsinainen matkailusesonki alkaa toukokuussa ja jatkuu elokuun loppuun asti. Kesällä Legoland on auki päivittäin aamusta iltaan, joten lennon Helsingistä Billundiin voi huoletta varata milloin vain. Givskudin eläintarhan aukioloajat myötäilevät Legolandin aikatauluja, mutta sesonki on hieman lyhyempi. Vesipuisto Lalandia on auki lähes koko vuoden ympäri, joten iloisen matkan Billundiin voi suunnitella myös talvikaudella.

Suorat lennot Helsingistä Billundiin

Vaikka kesä onkin Billundin kovin sesonkiaika, ei sen vaikutus näy kovin vahvana Helsingin ja Billundin välisessä lentotarjonnassa. Tähän saattaa osaltaan vaikuttaa lennot sisältävien pakettimatkojen suuri suosio, mutta vertailemalla suoria lentoja Helsingistä Billundiin omatoimisesti ebookersin sivuilla voit suunnitella juuri itsellesi ja perheellesi sopivimman loman Tanskassa. Finnairilla on suoria lentoja Billundiin ympäri vuoden, joten matka Helsingistä Tanskaan vie hyvässä lykyssä alle kaksi tuntia. Lentojen lähtöajat vaihtelevat päivästä riippuen, joten peräkkäisten päivien vertailu kannattaa. Vaihtoehtoina ovat aamulla tai iltapäivällä lähtevät lennot sinivalkoisilla siivillä. Koko perheen voimin matkatessa välilaskuilla kikkailu ei välttämättä jaksa innostaa, mutta muut matkalaiset voivat valita esimerkiksi SASin yhteyden Kööpenhaminan kautta tai Air Balticin lennot Riian kautta.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Matkalle lähtö Suomen päässä on varsin vaivatonta, sillä omalla kyydillä Helsinki‑Vantaan lentoasemalle saapuvat matkailijat voivat jättää auton pitkäaikaisparkkiin. Tavaroita ei tarvitse itse raahata pysäköintipaikalta terminaalille, sillä parkkibussi poimii lentomatkalle lähtijät mukaan reittinsä varrelta. Julkista liikennettä suosivat matkailijat löytävät itselleen sopivan bussi- tai junayhteyden Helsingin keskustasta. Rautatientorilta pääsee Helsinki‑Vantaalle Finnair City Busilla ja HSL:n linjalla 615 30–45 minuutissa. Finnair City Bus kulkee useiden hotellien kautta ja linja 615 palvelee muitakin pääkaupunkiseudulla liikkuvia, joten kyytiin on helppo hypätä reitin varrelta. Junamatkailun ystävät taittavat matkan päärautatieaseman ja Helsinki‑Vantaan välillä I‑ tai P‑junalla, jolla pääsee keskustasta lentoasemalle noin puolessa tunnissa. Lapsien kanssa matkustavien kannattaa käyttää Helsinki‑Vantaan lentoaseman erillistä lapsiperheille tarkoitettua turvatarkastuspistettä, joka helpottaa koko perheen kanssa matkustavien elämää huomattavasti.

Saapuminen Billundiin

Tanskan päässä Legoland ja muut Billundin hauskat kohteet näkyvät jo miltei lentokoneen ikkunasta, sillä Billundin lentoasema on aivan tärkeimpien nähtävyyksien kupeessa. Useilla paikallisliikenteen busseilla pääsee Billundin kaupunkiin tai Legolandiin alle kymmenessä minuutissa, joten julkisilla liikkuminen on helppoa jopa koko perheen voimin. Bussit lähtevät suoraan terminaalin sisäänkäyntien edestä. Billundin lentoasemalta pääsee bussilla helposti myös muualle Tanskaan, kuten Aarhusiin tai Esbjergiin.

Lennot Helsinki – Billund

Onko kohteiden Helsinki ja Billund välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suorat lennot kohteiden Helsinki ja Billund välillä, se ei juuri nyt ole mahdollista. Tällä reitillä ei tarjota suoria lentoja. Mutta muutama lentoyhtiö operoi välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Billund välisille lennoille?

Jos olet varaamassa matkaa kohteesta Helsinki kohteeseen Billund, lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Billund (BLL).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Billund välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Aloita hartaasti odottamasi loma parhaalla mahdollisella tavalla. Useat yhtiöt lentävät kohteiden Helsinki ja Billund välillä, joten sinulle sopivimman lentoyhtiön löytäminen näiden hyvämaineisten vaihtoehtojen joukosta ei ole vaikeaa:

  • SAS, 91 lentoa kuussa
  • Austrian, 62 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 21 lentoa kuussa
  • Luxair, 13 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Billund välillä on?

4 jokapäiväistä lentoa välillä Helsinki – Billund takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Billund käy helposti.

Varatuimmat hotellit Billund

Näytä kaikki 433 majoitusliikettä kohteessa Billund
86 €
Zleep Hotel Billund Airport

Zleep Hotel Billund Airport

3.0 kautta 5.0 Passager Terminalen 4, Billund
Zleep Hotel Billund Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 163 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
134 €
Hotel Propellen

Hotel Propellen

4.0 kautta 5.0 Nordmarksvej 3, Billund
Hotel Propellen on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
544 €
Lalandia Resort Billund

Lalandia Resort Billund

4.0 kautta 5.0 Ellehammers Alle 3, Billund
Lalandia Resort Billund on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 837 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.