Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Halvat lennot Lontoo New York

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lontoo - New York

Lähtölentokentän IATA-koodi LHR
Kohdelentokentän IATA-koodi JFK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 306 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 47 minuuttia

Lennot Lontoo – New York

Onko kohteiden Lontoo ja New York välillä suoria lentoja?

Sinulla on muutama vaihtoehto, jos haluat matkustaa kohteiden Lontoo ja New York välillä. Muiden lentoyhtiöiden lisäksi British Airways ja Virgin Atlantic lentävät reitillä Lontoo (LHR-Heathrow) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema), kun taas Norwegian Air UK ja Virgin Atlantic käyttävät useimmiten reittiä Lontoo (LGW-Gatwick) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema). Kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin tarkasti ja valita omiin suunnitelmiin parhaiten sopiva vaihtoehto.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Lontoo ja New York välillä kestää?

5 500 km pituiseen matkaan saattaa mennä jopa vain 7 tuntia ja 40 minuuttia, mutta yleensä tämä lentomatka kestää 7 tuntia ja 53 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa hyvin ansaittua lomaa töistä tai lähdössä romanttiselle minilomalle, Virgin Atlantic ja Delta Air Lines tarjoavat useita suoria lentoja kohteiden Lontoo ja New York välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Lontoo ja New York välisille lennoille?

Jos mietit miten voit matkustaa kohteiden Lontoo ja New York välillä, tässä ovat yleisimmät reitit:

  • Lontoo (LHR-Heathrow) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema): 124 lentoa viikossa
  • Lontoo (LHR-Heathrow) – Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema): 60 lentoa viikossa
  • Lontoo (LGW-Gatwick) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema): 54 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Lontoo ja New York välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri etuja. Jos olet varaamassa matkaa reitille Lontoo – New York, nämä kuusi suosituinta lentoyhtiötä lentävät tätä väliä:

  • Virgin Atlantic, 767 lentoa kuussa
  • Delta Air Lines, 603 lentoa kuussa
  • KLM, 594 lentoa kuussa
  • Air France, 397 lentoa kuussa
  • Aeromexico, 295 lentoa kuussa
  • British Airways, 286 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Lontoo ja New York välillä on?

Matka kohteiden Lontoo ja New York välillä ei voisi olla helpompi. 18 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit New York

Näytä kaikki 3 469 majoitusliikettä kohteessa New York
94 €
Arlo SoHo

Arlo SoHo

4.0 kautta 5.0 231 Hudson Street, New York, NY
Arlo SoHo on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 325 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
104 €
Arlo NoMad

Arlo NoMad

4.0 kautta 5.0 11 East 31st Street, New York, NY
Arlo NoMad on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 249 huonetta 31 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Aliz Hotel Times Square

Aliz Hotel Times Square

4.0 kautta 5.0 310 W. 40th Street, New York, NY
Aliz Hotel Times Square on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 287 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.