Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Los Angeles - New York

Lähtölentokentän IATA-koodi QLA
Kohdelentokentän IATA-koodi NYC
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 8 tuntia 17 minuuttia

Haluatko yhdistää Amerikan-matkaan kaksi erilaista kohdetta mantereen vastakkaisilla rannoilla?

Lentomatka länsirannikon Los Angelesista itärannikon New Yorkiin kulkee koko Pohjois-Amerikan mantereen yli, ja välimatkaa kaupungeilla on huikeat 3 944 kilometriä – se on matka, jota ei todellakaan kannata taittaa muuten kuin lentäen, ellei kyse ole elämäntapamatkustamisesta. Lentoja Los Angelesista New Yorkiin on onneksi tarjolla runsaasti. Jos tarvitset matkan alkuun lennot Los Angelesiin, hyvä yleisohje on, että halvat matkat Yhdysvaltoihin kannattaa varata todella hyvissä ajoin ennakkoon, mielellään useita kuukausia ennen matkaa. Toinen vinkki on, että monissa kaupungeissa on useita kenttiä, joille lentäminen voi olla hyvin erihintaista. Esimerkiksi juuri New Yorkissa kenttiä on kolme, joista tunnetuin ja suurin on John F Kennedy International (JFK). Newark Liberty (EWR) on myös kansainvälinen lentoasema ja pienin kenttä, LaGuardia (LGA), on etupäässä kotimaanliikenteen käytössä. Los Angelesista saapuvat lennot käyttävät ainakin Newark Libertyn ja LaGuardian kenttiä, joista jälkimmäinen on jonkin verran edullisempi vaihtoehto.

Los Angeles–New York-lennot

Nopeimmillaan matka Los Angelesista New Yorkiin taittuu hiukan yli viidessä tunnissa. Tarjolla on esimerkiksi United Airlinesin, Alaska Airlinesin ja Virgin American suoria lentoja Newark Libertyn kentälle ja JetBlue Airwaysin, Virgin American ja Delta Air Linesin lentoja John F Kennedylle. Jos haluat päästä La Guardian lentokentälle, United Airlinesilla on yhteys sinne Chicagon kautta – matka-aikaa kertyy reilut seitsemän tai kahdeksan tuntia yhteydestä riippuen. Suoria lentoja Los Angelesin ja LaGuardian lentoaseman välillä ei siis ole. Suomen ja Euroopan lentohintoihin tottuneelle lentohinnat vaikuttavat edullisilta, sillä Yhdysvalloissa lentoliikenteeltä puuttuu meille tuttu luksusstatus. Yhdysvalloissa lentäminen on vain tapa päästä paikasta toiseen, tosin mukava sellainen. Halvat lennot Los Angelesista New Yorkiin ovat siis todellisuutta.

Matkalle Los Angelesista

Los Angeles Intl eli Los Angelesin kansainvälinen lentoasema (LAX) tunnetaan nimellä LAX, joka muodostuu tietenkin sen IATA-koodista. Se on maailman viidenneksi vilkkain kenttä, johon kuuluu hevosenkengän muotoon rakennetut yhdeksän terminaalia. Matkaa Los Angelesin kaupungista kentälle on noin 30 kilometriä, ja matkan voi taittaa bussilla, taksilla tai minibussilla sekä tietenkin autolla. Metrolla kannattaa suunnata Metro Green Line Aviationin asemalle, jolta lähtee kentälle ilmainen bussi. Bussilinjan tunnus on G. Toinen vaihtoehto on matkustaa keskustasta ja muualta Los Angelesista bussilla Metro Bus Centeriin ja jatkaa sieltä Lot C -bussilla kentälle. Muita kaupungista kentälle liikennöiviä bussiyhtiöitä ovat Culver City Bus Lines, Santa Monica Big Blue Bus ja Torrance Transit. Kelpo vaihtoehto on taittaa matka myös taksilla, kunhan käytät vain auktorisoituja takseja.

Perille New Yorkiin

John F Kennedyn lentoasema sijaitsee Jamaicanlahden rannalla Queensissä. Terminaaleja on kaikkiaan kahdeksan. Niiden ja autovuokraamoiden sekä kahden metroaseman välillä liikennöi AirTrain. Matka keskustaan taittuu parhaiten sen avulla ja edelleen lähijunalla. Matka Manhattanille kestää vain 45 minuuttia. Kentältä on myös bussiyhteys metroasemalle ja Long Islandille, ja lisäksi voit ajaa taksilla. Newark Libertyn lentoasema sijaitsee 24 kilometrin päässä Manhattanilta etelään, Newarkin ja Elizabethin kaupunkien puolimatkassa. Terminaaleja on kolme, ja matka taittuu AirTrain Newarkilla, joka vie NJ TRANSITin ja AmTrakin pysäkeille. Perille New York Cityyn pääsee myös bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. LaGuardian lentoasema sijaitsee Queensissä, reilun 12 kilometrin päässä keskustasta. Se on siis lähin lentokenttä, ja yhteydet keskustaan ja eri puolille New Yorkia ja Queensiä ovat erinomaiset sekä metrolla, bussilla, taksilla että omalla tai vuokra-autolla. Kaikilla kentillä on tarjolla myös erilaisia kyydinjakopalveluita, joista löytyy paljon lisätietoa kenttien nettisivuilta. Myös tarkemmat tiedot ja kartat metro-, bussi-, juna- ja muista yhteyksistä kannattaa selvittää nettisivuilta ennen matkaa, koska vaihtoehtoja on määränpäästä riippuen runsaasti.

Los Angeles ja New York eroavat kaupunkeina ja matkakohteina toisistaan kuin perinteiset yö ja päivä – jos aikaa riittää, varaa Losin-loman jälkeen halvat lennot Los Angelesista New Yorkiin ja vieraile kaupungissa, joka ei nuku ikinä. Pidemmät mainospuheet eivät ole tarpeen, kun on sentään kyse aidosta, oikeasta Isosta Omenasta.

Lennot Los Angeles – New York

Onko kohteiden Los Angeles ja New York välillä suoria lentoja?

Onko Los Angeles – New York -reitti matkasi ensimmäinen osuus? Mikset valitsisi reittiä Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema)? Voit varata lentosi monilta lentoyhtiöiltä, joihin kuuluvat JetBlue Airways ja American Airlines. Jos kummallakaan näistä lentoyhtiöistä ei ole matkasuunnitelmiisi sopivia päiviä, voit kokeilla muita lentoyhtiöitä, esimerkkeinä United Airlines tai Alaska Airlines. Ne molemmat lentävät väliä Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) – Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Los Angeles ja New York välillä kestää?

4 000 km pituiseen matkaan saattaa mennä vain 5 tuntia ja 20 minuuttia, mutta keskimäärin tähän lentomatkaan menee 5 tuntia ja 33 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa hyvin ansaittua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, United Airlines ja American Airlines tarjoavat suoria lentoja kohteiden Los Angeles ja New York välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Los Angeles ja New York välisille lennoille?

Tarkista alla olevasta listasta yleisimmät lentoreitit välillä Los Angeles – New York:

  • Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema): 284 lentoa viikossa
  • Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) – Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema): 185 lentoa viikossa
  • Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) – New York, New York (LGA-LaGuardia): 111 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Los Angeles ja New York välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Los Angeles ja New York välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät takuulla useita lentoja, joista tehdä valintasi. Jos et ole varma, minkä lentoyhtiön lento sinun kannattaisi varata, nämä ovat kuusi yleisintä lentoyhtiötä:

  • United Airlines, 1 497 lentoa kuussa
  • American Airlines, 991 lentoa kuussa
  • Delta Air Lines, 857 lentoa kuussa
  • Alaska Airlines, 810 lentoa kuussa
  • Air New Zealand, 754 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 687 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Los Angeles ja New York välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Los Angeles – New York sujuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 41 päivittäisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit New York

Näytä kaikki 4 922 majoitusliikettä kohteessa New York
89 €
Arlo SoHo

Arlo SoHo

4.0 kautta 5.0 231 Hudson Street, New York, NY
Arlo SoHo on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 325 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
89 €
Arlo NoMad

Arlo NoMad

4.0 kautta 5.0 11 East 31st Street, New York, NY
Arlo NoMad on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 249 huonetta 31 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
103 €
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

4.0 kautta 5.0 8-08 Queens Plaza South, Long Island City, NY
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.