Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Oslo - Miami

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 25 minuuttia

Lennot Oslo–Miami

Oletko suuntaamassa kohteeseen Miami? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Oslo–Miami löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Miami on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Oslo–Miami – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Oslo–Miami etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Oslo kohteeseen Miami saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Oslo–Miami ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Miami?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Miami, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Miami nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Oslo–Miami

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Oslo–Miami maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Oslo - Miami Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Oslo – Miami?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Oslo -- Miami on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Miami. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Oslo -- Miami on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Oslo – Miami on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Oslo -- Miami on tarjolla 95 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Oslo – Miami?

  reitillä Oslo -- Miami liikennöi 13 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Oslo – Miami -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Oslo ovat:\n\n* Gardermoen (OSL)\n* Torp (TRF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Miami.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Oslo – Miami?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Oslo -- Miami hintaan ! Reitillä Oslo -- Miami 13 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Oslo liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Oslo (OSL) -- Miami (MIA)\n * Scandinavian Airlines\n * American Airlines\n * Lufthansa\n\n\n\n* Lennot reitillä Oslo (TRF) -- Miami (MIA)\n * Scandinavian Airlines\n * Widerøe\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Oslo – Miami useimmin?

  * Oslo (OSL) -- Miami (MIA)\n * Scandinavian Airlines -- 31 viikoittaista lentoa reitillä OSL -- MIA\n \n\n * American Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä OSL -- MIA\n \n\n * Lufthansa -- 8 viikoittaista lentoa reitillä OSL -- MIA\n\n\n\n* Oslo (TRF) -- Miami (MIA)\n * Scandinavian Airlines -- 1 viikoittaista lentoa reitillä TRF -- MIA\n \n\n * Widerøe -- 1 viikoittaista lentoa reitillä TRF -- MIA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Oslo lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Miami joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 31 lentoa reitillä Oslo -- Miami. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Oslo (OSL) liikennöidään viikoittain 93 lentoa kohteeseen Miami (MIA).\n* Lentoasemalta Oslo (TRF) liikennöidään viikoittain 2 lentoa kohteeseen Miami (MIA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Oslo – Miami?

  Suora lento reitillä Oslo -- Miami kestää yleensä noin 10 tuntia, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 7 655,62 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 16 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 14 tuntia, 15 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Oslo – Miami?

  * Lento reitillä Oslo (OSL) -- Miami (MIA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.55\n * Aikaisin saapumisaika: 14.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 09.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 14.00\n\n\n\n* Lento reitillä Oslo (TRF) -- Miami (MIA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 14.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 06.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 14.00\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Oslo – Miami?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: OSL Saapuu: MIA to
23.1
pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
Välilaskut
SK 955 09:30 am 01:55 pm - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)

Hotellit Miami

Näytä kaikki 5 179 majoitusliikettä kohteessa Miami
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
  4.5 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (14 arvostelua)

  Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. ...

  Fontainebleau Miami Beach359 €

  Fontainebleau Miami Beach359 €
  Newport Beachside Resort

  Newport Beachside Resort

  16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (44 arvostelua)

   Haulover Beach, Oleta Riverin valtionpuisto ja Haulover Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. ...

   Newport Beachside Resort129 €

   Newport Beachside Resort129 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.