Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Kööpenhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi CPH
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 113 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 10 minuuttia

Lennot Tukholma–Kööpenhamina

Oletko suuntaamassa kohteeseen Kööpenhamina? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Kööpenhamina löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Kööpenhamina on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Kööpenhamina – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Kööpenhamina etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Kööpenhamina saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Kööpenhamina ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Kööpenhamina?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Kööpenhamina, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Kööpenhamina nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Kööpenhamina

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Kööpenhamina maksaa tällä hetkellä vain 113 €, kallein puolestaan jopa 713 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Kööpenhamina Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Kööpenhamina?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Kööpenhamina on 113 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kööpenhamina. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Kööpenhamina on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Kööpenhamina on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Kööpenhamina on tarjolla 189 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Kööpenhamina?

  reitillä Tukholma -- Kööpenhamina liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Kööpenhamina -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kööpenhamina.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Kööpenhamina?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Kööpenhamina hintaan 113 €! Reitillä Tukholma -- Kööpenhamina 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Scandinavian Airlines\n * Djibouti Airlines\n * Norwegian Air Shuttle\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Malmö Aviation\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Kööpenhamina useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Scandinavian Airlines -- 113 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- CPH\n \n\n * Djibouti Airlines -- 23 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- CPH\n \n\n * Norwegian Air Shuttle -- 17 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- CPH\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Malmö Aviation -- 25 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- CPH\n \n\n * British Airways -- 5 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- CPH\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kööpenhamina joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 113 lentoa reitillä Tukholma -- Kööpenhamina. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 159 lentoa kohteeseen Kööpenhamina (CPH).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 30 lentoa kohteeseen Kööpenhamina (CPH).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Kööpenhamina?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Kööpenhamina kestää yleensä noin 1 tunti, 10 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 550,28 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 33 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Kööpenhamina?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 07.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.00\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 10.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.15\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A319 |\n| Norwegian Air Shuttle | Airbus A319 |\n| Singapore Airlines | Airbus A319 |\n| Ethiopian Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Kööpenhamina?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 614 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (30 arvostelua)

  Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ...

  Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €

  Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €
  Hotel Kong Arthur

  Hotel Kong Arthur

  Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (190 arvostelua)

   Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

   Hotel Kong Arthur113 €

   Hotel Kong Arthur113 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.