Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Helsingborg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Helsingborg

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi MMX
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 145 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 9 minuuttia

Lennot Tukholma–Helsingborg

Oletko suuntaamassa kohteeseen Helsingborg? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Helsingborg löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Helsingborg on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 09.15 CET ja myöhäisimmät 21.15 CET.

Lennot Tukholma–Helsingborg – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Helsingborg etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Helsingborg saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Helsingborg ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 1.11.

Miksi varata lento kohteeseen Helsingborg?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Helsingborg, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Helsingborg nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Helsingborg

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 5. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Helsingborg maksaa tällä hetkellä vain 146 €, kallein puolestaan 201 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 107 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 1.11. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Helsingborg

Onko kohteiden Tukholma ja Helsingborg välillä suoria lentoja?

Sinulla on muutama vaihtoehto reitille Tukholma (BMA-Bromma) – Helsingborg (AGH-Ängelholm). Ensimmäinen on Tukholma (BMA-Bromma) – Helsingborg (AGH-Ängelholm). Tällä reitillä lentää noin 1 lentoyhtiötä, joihin kuuluu Braathens Regional. Toinen saatavilla oleva vaihtoehto on Tukholma (ARN-Arlanda) – Helsingborg (AGH-Ängelholm), jota operoi muun muassa SAS.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Helsingborg välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Helsingborg välinen etäisyys on 460 km, ja suora lento kestää noin 1 tunti ja 15 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin olla vain 1 tunti ja 15 minuuttia. Pidä silmällä luotettavien lentoyhtiöiden, kuten Braathens Regional ja SAS, alennuksia ja tarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Helsingborg välisille lennoille?

Oletko kiinnostunut eri reiteistä kohteesta Tukholma kohteeseen Helsingborg? Tutustu listaan yleisimmistä reiteistä:

  • Tukholma (BMA-Bromma) – Helsingborg (AGH-Ängelholm): 16 lentoa viikossa
  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Helsingborg (AGH-Ängelholm): 16 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Helsingborg välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Paljon odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen harkitset, että mikä reitillä Tukholma – Helsingborg lentoja tarjoava yhtiö vastaa matkustussuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön Braathens Regional tarjonta. Se on monien paljon matkustavien suosima ja se tarjoaa 69 lentoa kuukaudessa. Mutta jos haluat varmistaa, että saat rahoillesi vastinetta, kannattaa tutustua myös muihin vaihtoehtoihin. SAS on toinen hyvä valinta, ja se lentää 68 lentoa joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Helsingborg välillä on?

Spontaanit matkat voivat piristää elämää. 2 päivittäistä lentoa välillä Tukholma – Helsingborg takaavat, että voit valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Helsingborg

Näytä kaikki 159 majoitusliikettä kohteessa Helsingborg
92 €
Clarion Grand Hotel

Clarion Grand Hotel

4.0 kautta 5.0 Stortorget 8-12, Helsingborg
Clarion Grand Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kärnan (linna). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1926 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 158 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
92 €
Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

4.0 kautta 5.0 Carl Krooks Gata 16, Helsingborg, Skane
Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopiston Helsingborgin kampus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 205 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
69 €
Comfort Hotel Helsingborg

Comfort Hotel Helsingborg

3.5 kautta 5.0 Gasverksgatan 11, Helsingborg
Comfort Hotel Helsingborg on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gustav Adolfin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntoklubin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 96 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.