Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Kemi - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi KEM
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL

Halvat lennot Kemistä Helsinkiin

Kemi on kuningas Pohjois‑Suomen kaupunkien joukossa, sillä sieltä löytyvät Meri‑Lapin upeimmat maisemat ja komeimmat nähtävyydet. Edes jäänmurtaja Sampo ja joka talvi rakennettava Lumilinna eivät innosta loputtomiin, mutta onneksi apu löytyy halvoista lennoista Kemistä Helsinkiin. Haaparannan puolella on toki kätevää käväistä ostamassa halpaa jauhelihaa, mutta Helsingissä pääsee tutustumaan muodin uusimpiin tuuliin ja nauttimaan pääkaupunkiseudun kansainvälisestä tunnelmasta. Kemin korkeudella pääsee jo kokemaan pohjoisen luonnon hurmaa, ja shoppailun hurmaa pääsee kokemaan Helsingin ja lähiseudun hulppeissa ostoskeskuksissa. Lennot Kemistä Helsinkiin palvelevat erityisesti liikematkailijoita, jotka voivat käydä hoitamassa bisneksiä pääkaupunkiseudulla vaikkapa päiväseltään.

Vietä hauska loma pääkaupunkiseudulla

Liikematkailu on yksi suosituimpia syitä varata lennot Kemistä Helsinkiin, mutta lomareissaajat ovat aivan yhtä tervetulleita koneen kyytiin. Kaikkein kotiseuturakkaimmatkin ihmiset haluavat joskus vaihtelua elämäänsä, joten piipahdus pääkaupunkiseudun kuvioita ihmettelemässä piristää harmaata arkea. Haaparannan puolelta löytyy monia kansainvälisesti tunnettuja ketjukauppoja, mutta Kampin tai Sellon ostoskeskuksien kaltaisissa ostosparatiiseissa on hauska keventää kukkaroa. Osa matkailijoista tekee reissullaan mieluummin kulttuuri‑ kuin vaatelöytöjä, mutta onneksi Helsinki on täynnä museoita ja nähtävyyksiä. Etsi lento Kemistä Helsinkiin ebookersin kautta ja yhdistä lomaasi vierailu Kiasmassa sekä ilta Kansallisoopperassa. Pääkaupunkiseudulla on tietysti myös koko perheelle sopivia kohteita, joten varatkaa lennot koko poppoolle ja suunnatkaa Heurekaan, Linnanmäelle tai Korkeasaareen. Helsinki‑Vantaan lentoasemalta löytyy myös hulppea valikoima jatkolentoja ympäri maailmaa, joten katsasta lisäksi yhteydet Eurooppaan, Pohjois‑Amerikkaan ja Aasiaan.

Suorat lennot Kemistä Helsinkiin

Kaikki Suomen maanteitä matkanneet tietävät, että kotimaassa reissaaminen syö tuhottomasti aikaa. Pelkästään ajansäästön vuoksi kannattaa vertailla suoria lentoja Kemistä Helsinkiin ebookersin sivuilla, sillä nopeinkaan maanteiden ritari ei selviä kaupunkien välisestä matkasta kovin paljon alle kahdeksan tunnin. Finnairin sinivalkoisilla siivillä Kemin ja Helsingin väli taittuu hyvässä lykyssä jopa tunnissa, joten koneen penkkiä ei ehdi kovin pitkään kuluttaa. Lennot Helsingistä Kemiin eivät pisimmilläänkään kestä kuin puolitoista tuntia, joten ilmojen teitä helpompaa tapaa matkailla kotimaassa ei löydy. Nopeuden lisäksi Kemi–Helsinki‑lentojen valttikortti on hyvä vuorotarjonta, sillä kaupunkien välillä on lentoliikennettä vuoden ympäri käytännössä päivittäin. Lentojen lähtöajat vaihtelevat vuodenajan mukaan, mutta yleensä valittavana on ainakin varhainen aamulento ja iltapäivällä lähtevä lento. Matka‑ajat on suunniteltu etenkin bisnesmatkailuun sopiviksi, mutta ne toimivat varsin hyvin myös mahdollisten jatkolentojen kannalta.

Lähtö Kemi‑Tornion lentoasemalta

Kemi‑Tornion lentoasema palvelee tasapuolisesti kummankin kaupungin matkailijoita, sillä se sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Torniosta ja kuuden kilometrin päässä Kemistä. Ainoastaan joukkoliikenteen ystävät joutuvat pettymään Kemi‑Tornion lentoasemalla, sillä sinne ei pääse kummastakaan kaupungista julkisilla kulkuvälineillä. Oman auton saa kätevästi parkkiin lentoaseman edustalla olevalle pitkäaikaispysäköintiin tarkoitetulle alueelle, jolla on myös lämpöpaikkoja. Taksilla matka sujuu joutuisasti Kemistä tai Torniosta, ja Meri‑Lapin Taksit liikennöi myös kiinteähintaisia lentotaksikuljetuksia molemmista kaupungeista. Kuljetuksia ajetaan kaikkien lähtevien lentojen yhteydessä, mutta ne pitää varata etukäteen. Finnairin kotimaan lennoille on mukava lähteä pieneltä Kemi‑Tornion lentoasemalta, sillä turvatarkastukseen ei tarvitse varata tuhottomasti aikaa. Lähtöselvityksen tulee olla tehtynä 45 minuuttia ennen koneen nousua, mutta sen voi tehdä myös etukäteen netissä.

Saapuminen Helsinki‑Vantaan lentoasemalle

Helsingin päässä julkinen liikenne toimii erinomaisesti, joten kentältä kaupunkiin pääsee junalla tai bussilla. Finnair City Bus ja HSL:n linja 615 ovat kätevimmät bussivaihtoehdot, sillä molemmilla pääsee suoraan Helsingin keskustassa sijaitsevalle Rautatientorille. Junamatkailun riemuja pääsee kokemaan kehärataa pitkin kulkevissa I‑ ja P‑paikallisjunissa, joilla pääsee päärautatieasemalle asti. Julkisilla liikennevälineillä parinkymmenen kilometrin matka lentoasemalta Helsingin keskustaan taittuu 30–45 minuutissa.

Lennot Kemi – Helsinki

Onko kohteiden Kemi ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Onko Finnair lentoyhtiö, josta pidät? Jos on, sinua taatusti kiinnostaa tietää, että se on yksi 1 lentoyhtiöstä, joka liikennöi suoria lentoja kohteiden Kemi (KEM-Kemi - Tornio) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Kemi ja Helsinki välillä kestää?

610 km pituiseen matkaan saattaa mennä jopa vain 1 tunti 10 minuuttia, mutta yleensä tähän lentomatkaan menee 1 tunti 30 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa pitkään odotettua lomaa töistä tai lähdössä romanttiselle minilomalle, Finnair ja Air France tarjoavat suoria lentoja kohteiden Kemi ja Helsinki välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Kemi ja Helsinki välisille lennoille?

Haluatko tietää hieman lisää matkastasi kohteiden Kemi ja Helsinki välillä? Kuten lähtö- ja kohdelentokenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä todennäköisemmin Kemi (KEM-Kemi - Tornio) ja saapumislentokenttäsi Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Kemi ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatpa sitten fantastista asiakaspalvelua tai maistuvaa ruokaa, löydät kattavan valikoiman eri yhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Kemi ja Helsinki välillä. Finnair on usein matkustavien suosikki, joka tarjoaa 78 lentoa joka kuukausi. Toinen vaihtoehto on Air France. Se tarjoaa 34 lentoa tällä reitillä kuussa. Vertaile näitä kahta yhtiötä ja saatat hyvinkin onnistua löytämään loistavan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Kemi ja Helsinki välillä on?

3 jokapäiväistä lentoa reitillä Kemi – Helsinki takaavat, että matkan varaaminen kohteeseen Helsinki ei jää vain haaveeksi.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 070 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
120 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Helsinki Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.