Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Teneriffa Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Teneriffa - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi TFS
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lennon hinta 344 €

Loma Kanariansaarten suurimmalla saarella Teneriffalla on erinomainen loistoidea aina.

Kanariansaarille voi matkustaa kaikkina vuodenaikoina, vaikka moni pitää Kanariaa pelkkänä talvikohteena. Lennot Teneriffalta Helsinkiin löydät kuitenkin helposti myös keväällä, kesällä ja syksyllä.Teneriffaa kutsutaan usein ikuisen kevään saareksi, joten matka sinne kannattaa milloin tahansa. Toisaalta usein kuulee sanottavan, että liikkumalla Teneriffan eri kolkissa voit kokea neljä vuodenaikaa vaikka vain yhdessä päivässä. Lennot Teneriffalta Helsinkiin palauttavat sitten koti-Suomeen tasaisempiin ja aivan takuuvarmasti myös harmaampiin sääoloihin, sillä Kanariansaarten kukkeaa vehreyttä ei moni paikka maailmassa voi päihittää.

Teneriffa–Helsinki-lennot

Halvat lennot Teneriffalta Helsinkiin on helppo löytää, koska kilpailua on reitillä paljon. Kaikille lennoille tuntuu myös riittävän matkustajia, joten tilanne pysyy luultavasti yhtä hyvänä jatkossakin. Kannattaa katsastaa esimerkiksi Norwegianin, Finnairin, Iberian, Airberlinin ja Air Europan lennot, joita on tarjolla Madridin, Berliinin, Málagan, Oslon, Lontoon ja Kööpenhaminan kautta, hieman päivästä ja ajankohdasta riippuen. Jos haluat perille nopeasti, kannattaa valita yhden välilaskun yhteydet. Jos taas mieluummin säästät hiukan rahaa, kannattaa tutustua myös kahden välilaskun vaihtoehtoihin. Suoria reittilentoja Helsingin ja Teneriffan välillä ei ole, koska monet matkustavat Kanariansaarille erilaisten pakettimatkojen turvin. Edullisimmillaan lennot ovat marraskuussa, kalleimmillaan taas hieman yllättäen heinäkuussa, koska saari on silloin mannerespanjalaisten suosima kesälomakohde. Lennot Teneriffalta Helsinkiin kannattaa varata aina hyvissä ajoin ennen matkaa, koska parhaat yhteydet myydään takuuvarmasti loppuun.

Matkaan Teneriffalta

Teneriffalla on kaksi lentoasemaa, niin sanottu eteläinen lentoasema (TFS, Aeropuerto de Tenerife Sur), joka tunnetaan myös nimellä Reina Sofían lentoasema, ja Teneriffan pohjoinen lentoasema (TFN, Aeropuerto de Tenerife Norte), jonka toinen nimi on Los Rodeosin lentoasema. Eteläiselle kentälle laskeutuvat nykyisin kaikki kansainväliset lennot, mutta Espanjan kotimaanliikenne taas käyttää pohjoista kenttää. Muista tarkistaa ennen matkaa Helsinkiin, onko jatkolentosi Manner-Espanjan vai muualla Euroopassa sijaitsevan vaihtokentän kautta. Eteläinen kenttä sijaitsee lähempänä suuria lomakeskuksia, ja matkaa pääkaupunki Santa Cruziin on 60 kilometriä. Pohjoinen kenttä on saaren koillisosassa, lähellä Santa Cruzia. Saarella on hyvät ja toimivat bussiyhteydet, ja matka kohteesta toiseen kestää enimmillään tunnin. Lisäksi bussimatkustaminen on varsin edullista. Eteläiselle kentälle pääset Santa Cruzin keskustasta bussilinjalla 111. Pohjoiselle lentokentälle pääset Santa Cruzista bussilla 102, ja matka kestää vain 20 minuuttia.

Lomaa Teneriffalla

Teneriffan rannoilla on harvinaisen jylhä tausta, koko Euroopan korkein vuori, tuliperäinen Teide (3 718 m), joka jakaa saaren kahtia. Eteläosat ovat kuivaa ja karua seutua, pohjoisosat taas vehreämpää aluetta. Kummaltakin puolelta Teideä löytyy rantalomakohteita, pohjoisesta Puerto de la Cruz ja etelästä esimerkiksi Playa de las Americas, Los Cristianos ja Adeje. Rantakohteista löytyy tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia joka makuun, ja oivallinen retkikohde rantalomailuun kyllästyneelle on esimerkiksi Teiden luonnonpuisto. Vesiurheilu, vaeltaminen ja golf ovat vain joitakin Teneriffan runsaudensarvimaisesta tarjonnasta.

Kotia kohti

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Palvelut sen kahdessa terminaalissa ovat monipuoliset. Lentoasemalta on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle. Voit valita joko HSL:n julkisen liikenteen bussin, Kehärataa pitkin huristavan uuden paikallisjunan (I- ja P-junat) tai Finnair City Busin – kaikki tiet vievät keskustaan, ja matka-aika on sama puolisen tuntia. Kentältä kaupunkiin liikennöivät myös taksit, joita on valmiina odottamassa molempien terminaalien edustalla. Lentoasemalla toimii myös useita autovuokraamoja, joiden palvelupisteet löydät terminaalien välisestä käytävästä, tulohallien tasolta. Omaa autoa varten on runsaasti pysäköintitilaa terminaalien vieressä ja kauempana lentoparkeissa. Lentoparkkien hintaan sisältyy aina bussikuljetus terminaalin ja parkkialueen välillä. Varaa heti mahtavan Kanarian-lomasi päätteeksi halvat lennot Teneriffalta Helsinkiin.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 833 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
92 €
Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel Aviapolis

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Aviapolis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
104 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
92 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4.0 kautta 5.0
Clarion Hotel Helsinki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Länsiterminaali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.