Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Alkmaar

129 €
Familiehotel Alkmaar

Familiehotel Alkmaar

3.5 kautta 5.0 Payglop 17-19, Alkmaar
Familiehotel Alkmaar on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hollands Kaasmuseum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
69 €
The Fallon Hotel Alkmaar

The Fallon Hotel Alkmaar

3.5 kautta 5.0 Prins Bernhardlaan 16, Alkmaar
The Fallon Hotel Alkmaar sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Laurenskerk (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 102 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Grand Hotel Alkmaar

Grand Hotel Alkmaar

4.0 kautta 5.0 Gedempte Nieuwesloot 36, Alkmaar
Grand Hotel Alkmaar on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hollands Kaasmuseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Golden Tulip Hotel Alkmaar

Golden Tulip Hotel Alkmaar

4.0 kautta 5.0 Arcadialaan 6, Alkmaar
Golden Tulip Hotel Alkmaar on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AFAS Stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 77 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Hotel Stad en Land

Hotel Stad en Land

3.0 kautta 5.0 Stationsweg 92-94, Alkmaar
Hotel Stad en Land on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stedelijk Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
89 €
Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar

4.0 kautta 5.0 Geestersingel 15, Alkmaar
Amrâth Hotel Alkmaar on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stedelijk Museum (museo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
56 €
King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar

King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar

3.0 kautta 5.0 Koningsstraat 6, Alkmaar
King's Inn City Hostel - Hotel Alkmaar on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Waagplein (aukio) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden hostellissa on 36 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
115 €
Wolf Hotel Kitchen & Bar

Wolf Hotel Kitchen & Bar

3.5 kautta 5.0 Mient 3, Alkmaar, Noord-Holland
Wolf Hotel Kitchen & Bar on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hollands Kaasmuseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
159 €
Nikki's Holiday Home

Nikki's Holiday Home

3.0 kautta 5.0 Laat 117e, Alkmaar
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vismarkt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
90 €
College Hotel Alkmaar

College Hotel Alkmaar

3.5 kautta 5.0 Achter de Vest 3, Alkmaar
College Hotel Alkmaar on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stedelijk Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Casa Nora

Casa Nora

3.5 kautta 5.0 Achterstraat 4, Alkmaar, Noord-Holland
Casa Nora sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waagplein (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
90 €
Apartment De Koning

Apartment De Koning

3.5 kautta 5.0 Ritsevoort 17b, Alkmaar
Tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta huoneiston tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St Laurenskerk (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa 3 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartment in Monumental House With Wi-fi and Bicycles

Apartment in Monumental House With Wi-fi and Bicycles

Luttik Oudorp 56, Alkmaar, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hollands Kaasmuseum. Huoneisto tarjoaa asiakkaille television ja jääkaapin.
100 €
Apartment Trendy

Apartment Trendy

4.0 kautta 5.0 Achterstraat 35, Alkmaar
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hollands Kaasmuseum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
High 5 Hotel Alkmaar

High 5 Hotel Alkmaar

3.0 kautta 5.0 Dubbelebuurt 1, Alkmaar
High 5 Hotel Alkmaar on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stedelijk Museum (museo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Alkmaar

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Alkmaar

Näytä kaikki

Kohteen Alkmaar hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Alkmaar? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 26 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Alkmaar löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Alkmaar


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Alkmaar, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Alkmaar niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • College Hotel Alkmaar
 • High 5 Hotel Alkmaar
 • Grand Hotel Alkmaar

Matkustajat, jotka yöpyivät tässä kohteen Alkmaar hotellissa, pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Golden Tulip Alkmaar

Kohteeseen Alkmaar tutustuminen


Alkmaar on tunnettu juustokaupoista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Alkmaar ja sen lähellä kuuluu:

 • Vismarkt
 • Hollands Kaasmuseum
 • Waag
 • Juustomarkkinat
 • Waagplein
 • St Laurenskerk
 • Stedelijk Museum

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Alkmaar, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Amsterdam (AMS-Schiphol). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Alkmaar?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Alkmaar, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Alkmaar, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Joulukuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja toukokuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10°C ja öisin 0°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19°C päivisin ja 4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 4 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 20°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15°C ja 3°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Alkmaar on 29 cm.

Viimeksi varatut hotellit Alkmaar

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.