Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Arona

Parhaat lomapaketit kohteeseen Arona

Lomapaketit kohteeseen Arona Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Arona Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Arona Viideksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Arona 6-7:ksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Arona

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Arona

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Arona

Loma-asunnot + lennot kohteessa Arona

Huoneistot + lennot kohteessa Arona

B&B + lennot kohteessa Arona

Arona – Matkat

Jos toivoisit tutustuvasi kaupungin eri alueiden elämään, ota suunnaksi Arona. Se on kaupunginosa, joka sijaitsee 30 km lounaaseen keskustan ytimestä. Kun olet laskeutunut ja noutanut matkalaukkusi, hyppää taksiin ja matkusta sen kyydissä 10 km länteen, ja pian oletkin perillä.

Arona – Matkat

Tämä kaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista tekemistä, varsinkin lähellä kohdetta Arona. Parhaimpien nähtävyyksien valitseminen voi olla haastavaa, mutta Playa de los Cristianosin ranta ja Siam Park ovat pari ehdottomasti näkemisen arvoista kohdetta. Älä unohda lisätä kohteita Camel Park ja Golf del Sur -golfkenttä myös vierailukohteiden listallesi. Jos haluat erilaisen perspektiivin tähän kaupunkiin, vietä päivä läheisissä kaupunginosissa, joihin kuuluu Los Cristianos ja Cho, jotka molemmat ovat tutustumisen arvoiset.

Railakkaat aplodit ovat yleensä merkki hyvästä esityksestä. Magma Art and Congress Centre ja Aventura Medieval, Castillo San Miguel ovat parhaita paikkoja kokea tämä.

Puuttuuko lyönnistäsi vielä "se jokin"? Haluatko parantaa tarkkuuttasi? Upeat Amarillan golfklubi, Golf Las Americas, Golf Los Palos ja Centro de Golf Los Palos ja niiden tasokkaat viheriöt tarjoavat tähän erinomaisen mahdollisuuden. Tällaisilla kentillä pelaaminen sujuu kuin tanssi!

Merenrannalta löytyy mitä ihmeellisimpiä aarteita. Ota siis ämpäri mukaan ja lähde keräämään tavallisuudesta poikkeavia matkamuistoja esimerkiksi täältä: Torviscas Beach (ranta), Playa de Troyan ranta ja Las Vistas -ranta.

Arona – Hotellit

ebookersin upeasta tarjonnasta varmistat majoituksen varmasti käden käänteessä. Tälläkin hetkellä ebookersin matkaoppaassa on yli 146 majoitusliikettä.

Onneksi kohteessa Arona on lukuisia majoitusliikkeitä, jotka sopivat joka budjetille. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita luottokorttia liikaa mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, hyviä vaihtoehtoja ovat Apartamentos Oro Blanco (Avenida Arquitecto Gómez Cuesta, 12) ja Apartamentos Bungalows Barranco (Avenida Santiago Puig 3). Jos ylellinen ympäristö ja laadukas palvelu kiehtovat sinua enemmän, varaushetkellä kannattaa muistaa Iberostar Grand Hotel Salomé - Adults Only ja Gran Hotel Bahia Del Duque Resort.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Arona

Katso kaikki 13 aktiviteettia kohteessa Arona

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Arona

Näytä kaikki 1 495 majoitusliikettä kohteessa Arona
H10 Conquistador

H10 Conquistador

Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (28 arvostelua)

  H10 Conquistador on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Búnker. Majoitusliike ...

  H10 Conquistador134 €

  H10 Conquistador134 €
  Sol Arona Tenerife

  Sol Arona Tenerife

  Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,7/5 (26 arvostelua)

   Sol Arona Tenerife on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cristianosin ranta. ...

   Sol Arona Tenerife86 €

   Sol Arona Tenerife86 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.