Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat hotellit Artisin eläintarha

59 €
De Jonker Urban Studio's & Suites

De Jonker Urban Studio's & Suites

4.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 40, Amsterdam
De Jonker Urban Studio's & Suites on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Asuntolaiva Amsterdamin Keskusta

Asuntolaiva Amsterdamin Keskusta

Entrepotdok, 85A, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä asuntolaiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hollannin vastarintamuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi concierge-palvelut. Majoitustila tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Artis Aquarium Apartment

Artis Aquarium Apartment

3.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 74, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
63 €
The Lancaster Hotel Amsterdam

The Lancaster Hotel Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 48, Amsterdam
The Lancaster Hotel Amsterdam on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
134 €
Stout & Co.

Stout & Co.

3.0 kautta 5.0 Hoogte Kadijk 71, Amsterdam
Stout & Co. on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NEMO Science Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi baarin, kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Hotel Plantage

Hotel Plantage

2.0 kautta 5.0 Plantage Kerklaan 25, Amsterdam
Hotel Plantage on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Hotel Barbacan Amsterdam

Hotel Barbacan Amsterdam

2.0 kautta 5.0 Plantage Muidergracht 89, Amsterdam
Hotel Barbacan Amsterdam on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Quentin Zoo hotel

Quentin Zoo hotel

3.5 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 33, Amsterdam
Quentin Zoo hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Park Plantage

Hotel Park Plantage

3.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 26, Amsterdam
Hotel Park Plantage on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
60 €
Plantage Hortus Apartments

Plantage Hortus Apartments

4.0 kautta 5.0 Plantage Muidergracht, Amsterdam
Plantage Hortus Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
50 €
Hotel Rembrandt

Hotel Rembrandt

2.0 kautta 5.0 Plantage Middenlaan 17, Amsterdam
Hotel Rembrandt on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelu ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Allure Garden Apartments

Allure Garden Apartments

3.5 kautta 5.0 Plantage Muidergracht, Amsterdam
Allure Garden Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Artis Plantage Apartment

Artis Plantage Apartment

4.0 kautta 5.0 Plantage Parklaan 24, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
50 €
Hotel Parklane

Hotel Parklane

3.0 kautta 5.0 Plantage Parklaan 16, Amsterdam
Hotel Parklane on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Artisin eläintarha on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
The Wittenberg

The Wittenberg

4.0 kautta 5.0 Nieuwe Kerkstraat 157, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
The Wittenberg on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Artisin eläintarha läheltä

Haluaisitko, että Artisin eläintarha olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Artisin eläintarha sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Artisin eläintarha ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Amsterdam hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.